- 16 Ekim 2020
- 1.251
- 1.395
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
He ya ağrımayan başa ağrıOkdr dil dökmüşün jeli iğnenin yanına garnütür olarak vermiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He ya ağrımayan başa ağrıOkdr dil dökmüşün jeli iğnenin yanına garnütür olarak vermiş
Sira sende hep beraber sayalimm pozitifli gunleriiiiiAyyyy yirim seni hadi gözün aydınnn ohhh bittide gitti çok şükür artık gün sayma başlar
Aldım ben geldim inşallah
Eskiler de der ya süt korur hamile kalmazsın diye, işte sebebi bu. Gerçekten eskiler çok biliyor yavBenm prolaktin hep yüksek cıkıodu geçen sene dr demiştiki bu hormonu bir annelk birde stres üzüntü yükseltir.bende bez streslıydim .bu hormon emzirirken cok yükselıo oyüzden kadınlr hamıle kalmıyomus.ama sütüm gelmedi hiç 40lardaydı değer
valla bizim koca garıların bilmediği yokEskiler de der ya süt korur hamile kalmazsın diye, işte sebebi bu. Gerçekten eskiler çok biliyor yav
he yaaa 4ay bekledim tutmayın küçük enişteyi artık salıverinSira sende hep beraber sayalimm pozitifli gunleriiiii
Aynen yaa yastık ver uyuyimAh ah helede benm gibi uykucuya yapılırmı bu anamdan doğduğumdan beri uyuyom ama doyamıyom
Ben gelir gelmez çağırdılar hadi gel diye sıkışık değilim diye onlar beni beklediAyarlayıp çağırsalar ya yok ve illa sıcak yatağından edicekler insanı
Ohh almışta hiç sesi çıkıyomu seni gidi seni.kızz semoşşş bekle bekle en son aldın sıpayı oh beeeAldım ben geldim inşallah
Ayyy kuzucuklarına kavuştun demek Rabbim daim etsin aşkım hayırlı bereketli sağlıklı olsun. Ikisi de tutunsun annesine inşaallahOldum güzel geçti şükür şimdi hastane odasında dinleniyoruz evlatlarımla
Al benden bitane daha gel beraber uyuyakyastık yatak ortadaAynen yaa yastık ver uyuyim
Benim altıma sürgü verdiler kalkmadım hiç ama bişey olmaz Allah’ın izniyleAyy kizlar ben transferden yarim saat sonra WC gittim, dayanamadim, sizce bir zarari oldu mu?
Evet kavuştuk inşallah hasret bitmiştir inşallah tutunsun canlarımAyyy kuzucuklarına kavuştun demek Rabbim daim etsin aşkım hayırlı bereketli sağlıklı olsun. Ikisi de tutunsun annesine inşaallah
Kaç saat yatırdılar? Zorlandın mı sıkışınca?Ben gelir gelmez çağırdılar hadi gel diye sıkışık değilim diye onlar beni bekledi
Birazdaha kaşınsan daha başkada verirdidaha bişe demeHe ya ağrımayan başa ağrı
bebem yrm saat yatmışın yeter zatennnilk 10dk zaten yerini buluo o gayet te yeterAyy kizlar ben transferden yarim saat sonra WC gittim, dayanamadim, sizce bir zarari oldu mu?
Hadi git sakin sakin al gel bebitoları inşaallahBende gidiyorum kızlar dua edin bol bol
Sonundaaaa allahım bu mutluluğu pozitifle taçlndırsın inşallah ya çok tuhaf duygularOhh almışta hiç sesi çıkıyomu seni gidi seni.kızz semoşşş bekle bekle en son aldın sıpayı oh beee