- 12 Mart 2017
- 129
- 169
- 103
- 31
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #10.221
Evet beklemeli miyim acaba?Çok heyecan verici![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet beklemeli miyim acaba?Çok heyecan verici![]()
Amin inşaAllah teşekkür ederim ilk günler zor geçiyorRabbim yardımcın olsun tez zamanda atlatmayı nasip etsin
Moralini yüksek tutmaya çalış lütfen , biliyorsun ki stres baş düşman . Güçlü olİnşallah canım teşekkür ederim , 2 gündür ağlamaktan beter oldum .Bugün doktor ılımlı konuştu , umutsuz olma ne olacağını Allah bilir dedi
Bana hiç sorma ben olsam yüz kere yapardım ama doktoru bekle ya yinede sabır inşaAllah accıcık kaldıEvet beklemeli miyim acaba?
Yaş kaç kuzum ?Amin inşaAllah teşekkür ederim ilk günler zor geçiyorama zaman herşeyin ilacı
Umarım herşey yolunda gider Rabbim yardımcın olsunKızlar merhaba 2 gündür çok kötüydüm yazamadım .Dualarınızı bekliyorum .Riskli bir durumdayım şu an .2 tane kesem var ama biri tüplerin boynuzlarına çok yakınmış , boyufelan da iyi içinde yolk da var ama şekli de düzensiz gibi dedi doktor .Diğeri için çok güzel yerde dedi , şekli de güzel ama biraz küçük geldi bana , doktor normal dedi .2 gün önce keseyi bile zor gördü doktor , korktum dış gebelik mi diye.Biraz Farklı yerde olduğu için zor gördü .Bugün başka doktora da gittik o da aynısını dedi bekleyip göreceğiz dedi .O kesenin ortaya doğru gitmesini bekliyoruz dedi4 gün sonra yine gideceğim .
30 yaşındayım tatlımYaş kaç kuzum ?
RABBİM senin ve bebeklerinin yardımcısı olsun inş. doktor ılımlı konuşmuş ne güzel inş. herşey yoluna girer . çok geçmiş olsun canımİnşallah canım teşekkür ederim , 2 gündür ağlamaktan beter oldum .Bugün doktor ılımlı konuştu , umutsuz olma ne olacağını Allah bilir dedi
Amin canım teşekkür ederim .Rabbim nasip edecekse her türlü olacak zaten ama embriyo nasıl gitmiş oraya aklım almıyorRABBİM senin ve bebeklerinin yardımcısı olsun inş. doktor ılımlı konuşmuş ne güzel inş. herşey yoluna girer . çok geçmiş olsun canım
Evet canım hiç ilerlemiyormuş1238 den 1350 ye yükselmiş 2 günde öyle yapacak bişeyim kalmadı nasip değilmiş
Canım doktor tüplere felan baktı mı ?Tekrar doktora git lütfen ihmal etme .Dış gebelik felan olabilir , değerlerin bir artıp azalıyor .Doktorun hiç mi birşey demiyor ?2 gündür öldüm ben dış gebelik mi diye1238 den 1350 ye yükselmiş 2 günde öyle yapacak bişeyim kalmadı nasip değilmiş
Doktor daha önce ilacı kes dedi ama kıyamadım bir umut bekledim ama olacak gibi değil öylece duruyor orda nasip değilmiş napalımEvet canım hiç ilerlemiyormuş![]()
Canim Rabbım yerine yerleştirsin insallah stres yapma bu süreçte en büyük düşman dualarimdasin canım Rabbım sağlıkla Kucağınıza almayı nasip etsinKızlar merhaba 2 gündür çok kötüydüm yazamadım .Dualarınızı bekliyorum .Riskli bir durumdayım şu an .2 tane kesem var ama biri tüplerin boynuzlarına çok yakınmış , boyufelan da iyi içinde yolk da var ama şekli de düzensiz gibi dedi doktor .Diğeri için çok güzel yerde dedi , şekli de güzel ama biraz küçük geldi bana , doktor normal dedi .2 gün önce keseyi bile zor gördü doktor , korktum dış gebelik mi diye.Biraz Farklı yerde olduğu için zor gördü .Bugün başka doktora da gittik o da aynısını dedi bekleyip göreceğiz dedi .O kesenin ortaya doğru gitmesini bekliyoruz dedi4 gün sonra yine gideceğim .
Bişe dememişti bugun sonucu söyledim yarın gidicem zaten çagardı kontrol için hem kan uyuşmazlığı iğnesi de vurdurcam çok zor ya ha tuttu derken başka sıkıntılar çıkıyor Allah yardımcımız olsun hepimiz uğraşıyoruzCanım doktor tüplere felan baktı mı ?Tekrar doktora git lütfen ihmal etme .Dış gebelik felan olabilir , değerlerin bir artıp azalıyor .Doktorun hiç mi birşey demiyor ?2 gündür öldüm ben dış gebelik mi diye
Amin canım , gerçekten insan yoruluyor .Ne olduğu bile belli değil benim de .İlerler mi ilerlemez mi bilmiyorumBişe dememişti bugun sonucu söyledim yarın gidicem zaten çagardı kontrol için hem kan uyuşmazlığı iğnesi de vurdurcam çok zor ya ha tuttu derken başka sıkıntılar çıkıyor Allah yardımcımız olsun hepimiz uğraşıyoruz
Ahahah beklemekle geçiyor ömrümüz transfer ol test gününü bekle pozitifi gör keseyi bekle. Keseyi gör kalp atışını beklee ohoooo
Amin canım .Aynen doktor da öyle söyledi stres yapma , bol bol yat iş yapma , gaz yapan yiyecekler yeme dedi .Birde yumurtalıklarım çok büyümüş , ohss olmuşum biraz .Doktor şaşırdı hatta nasıl ağrın yok diye .TaZe transfer olmuştum ama 11 yumurta toplandı benden , transferden önce de doktor ohss felan diye söylemedi .Sonradan hamilelikle olmuşumCanim Rabbım yerine yerleştirsin insallah stres yapma bu süreçte en büyük düşman dualarimdasin canım Rabbım sağlıkla Kucağınıza almayı nasip etsin
Benimde 2 kese göründü ama 1 tanesi daha geriden geliyor beklicez dedi nasibimizde varsa olur hakkımızda hayırlısı olsun insallah![]()
Allah Allah çok şaşırdım hamilelikte ohss oluyormuymuş duymadım hiç dikkat et bol bol dinlen bidaha ne zaman çağırdı kontroleAmin canım .Aynen doktor da öyle söyledi stres yapma , bol bol yat iş yapma , gaz yapan yiyecekler yeme dedi .Birde yumurtalıklarım çok büyümüş , ohss olmuşum biraz .Doktor şaşırdı hatta nasıl ağrın yok diye .TaZe transfer olmuştum ama 11 yumurta toplandı benden , transferden önce de doktor ohss felan diye söylemedi .Sonradan hamilelikle olmuşum
İlerler Allahın izniyle umudunu kaybetme bende son ana kadar bekledimAmin canım , gerçekten insan yoruluyor .Ne olduğu bile belli değil benim de .İlerler mi ilerlemez mi bilmiyorum