Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Yok yuvarlak benimki. Fasulyeye benzeyen gecmis zaman kuzenimin. Tam olarak dediginden bahsetti. Erkek bu dedi. Kiz daha bebk yok ne erkegi dedim, kendisinnki fasulye gbi olan kiz dogdu zaten. Dogrumu acaba. Yok be yalandir
Doğru olduğunu iddia edenler var ve doğruluğu kanıtlanan tahminler de çok fazla. Olabilir yani. Sağlıklı sıhhatli topaç toroman bir erkek bebek

Anaaaaa yarın gideyim bi test alayım bari kendimiz kendimize öyle korunduk işte ama kondom vs başka bir yöntem kullanmadım .

Bana çok yakınsın ama ben hiç gitmedim oraya, eren de yaptırıyorum testlerimi sadece.

Ondan mı pofur pofur içiyonbende içiyorum ama transferden snra no.sen neden gala içiyon acep çok içme bari.bunalım hepimizde vr evlere tıkandık zaten amannnn darlandım
Sokakta yasak, evde yasak, hersey yasak. Yetti artik ya icmeyin gercekten eger elinizden geliyorsa. Belki rabbim nasp ederde bebegi gorursem kiyamam azaltrm tamamen. Insallah tabi

Sokakta yasak, evde yasak, hersey yasak. Yetti artik ya icmeyin gercekten eger elinizden geliyorsa. Belki rabbim nasp ederde bebegi gorursem kiyamam azaltrm tamamen. Insallah tabi
ahahaha bende kendimden emin değilm bırakamasamda 1-2fırt içerm.yajık kız zehirlemeyelim.su ev hapis döneminde olsalarda evde oynasak onlarlaaevde cakit geçmeyooooo

Anaaaaa yarın gideyim bi test alayım bari kendimiz kendimize öyle korunduk işte ama kondom vs başka bir yöntem kullanmadım .
Kız ne korundun sal gitsin, olursa doğal yoldan olsun. O kadar ilaç kullanıyoruz faydası oluyodur muhakkak doğurganlığımıza, hadi bi sürpriz de senden gelsin çift çizgili

Bana çok yakınsın ama ben hiç gitmedim oraya, eren de yaptırıyorum testlerimi sadece.
Meditime bilirsn bi doktr vardi duphaston kullandrdi aylarca gebe kalcan diye. Sibel hanim cikartti esimin azosperm oldugunu. Cok guzel bi doktor sevimli guler yuzlu. Testlerimide orda yaptryrm. Erenle yan yana zaten.

Kız nıe korunuyon herkes çay içip hamile kaldı burda
Ya şu leke gelmese bende çay içicem de bu adet kanamasına hiç benzemiyor ki . Özür kanaması gibi .özür kanaması olduğuna emin olsam hemen çay içeceğiz de işteeeeh çooook açık silindikçe gelen açık kahve birşey ÇAY İÇEM Mİ Kİ

ahahaha bende kendimden emin değilm bırakamasamda 1-2fırt içerm.yajık kız zehirlemeyelim.su ev hapis döneminde olsalarda evde oynasak onlarlaaevde cakit geçmeyooooo
Bende oyle diyodum ilk gun 1. Ikinci gun 3 firt. Ucuncu gun Allah ne verdiyse ya valla rabbim hepimizede nasip etsin sklirmi insan hic miniminnacik meleklerrr

bebeğim şöle diim benm bu ay reglden 10gün önce lekelenmelerim başladı ardına regl oldm 7günde daha bugun yeni bitio o ufak lekeler gebe kalmaya engel değil mrk etme) ben daha önce lekelerm olurlen gebe kalmıstm.çay iç sen boş geçme madem beklemedesin suan))millet çay die çıldırıo burda

Kizlar ben cmt kismetse transfer olcam ya cay icsek yarin kapanis cayi olmazminedem yasak bir anlam veremiyirim.tuplerimde bagli .belki dogla yoldan olmasi sakıncalıdır transfer zmsni diye duusndum.ama o bende mümkün degil.Sebebini bilen varmi bunun?
Bu arada tek derdim bu degil yanlis anlasilmasin ama esim neden cok sacma diyip darladi beni

Benimde çok ihtiyacım vardı bi çay içip geleyim madem bende uyanırsa tabi

Ne diyim ki olmayınca olmuyor olunca da olacak işte. Hiç sorma kürler şunlar bunlar ama yok yok olmadı. Böylece macera başladı inşallh güzel biter

Ya ben transferde kahvaltıda hep içmiştim çay bazen akşam da içtiğim oldu. İçmemek mi lazımmış

Kızlara sor bende kararsızdım bak karar aldım gidiyom çay içmeye

Yaaayarın bi kapanış çayı iç anacım nolcakk ama sen genede korunaklı ol.hamilelik olur die yasaklıyorlar aynen.benmde tüp bağlı çay keyfimden ödün vermiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…