- 9 Ekim 2020
- 5.740
- 7.687
- 148
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #10.061
Canm ısınmadım yazmadınmı sen ben neden yanlış anlamışım gibi düşünüyorsun?yazdıklarınla tepkilerin çelişiyor seni anlamakta güçlük çekiyorum.ruhsal geçişlerin çok hızlı ben yetişemiyorumTakmadimda beni yanliş bir şey söylemişim gibi gostermen hoş olmadı sadece ayıp ettin sadece buna üzgünüm allah yolunu acık etsin
ben bu konudan bahsetmedim ki diger agustos eyluk ayi anneleri topiginden bahsettimmm buraya bunu yazmam icin salak olmam lazimCanm ısınmadım yazmadınmı sen ben neden yanlış anlamışım gibi düşünüyorsun?yazdıklarınla tepkilerin çelişiyor seni anlamakta güçlük çekiyorum.ruhsal geçişlerin çok hızlı ben yetişemiyorum
bi türlü bi konuya içim ısınmadı yazmisim bu konuya yazmamisim dikkatli okuuuCanm ısınmadım yazmadınmı sen ben neden yanlış anlamışım gibi düşünüyorsun?yazdıklarınla tepkilerin çelişiyor seni anlamakta güçlük çekiyorum.ruhsal geçişlerin çok hızlı ben yetişemiyorum
Tamm bunun anlamı hiçbir konuya ısınamadm başka bir konu baslıgında yazısalım demek bu.bi türlü bi konuya içim ısınmadı yazmisim bu konuya yazmamisim dikkatli okuuu
allah yolunu açık etsin rabbim gonlüne ferahlık versin benim ne niyet ve düsünceyel yazdıgımi rabbim biliyor diyor ve susuyorum a..e.oTamm bunun anlamı hiçbir konuya ısınamadm başka bir konu baslıgında yazısalım demek bu.
O sebepsizlerden biri de biziz, ben de anlayamıyorum. Pişman olma canım, herşeyin bir zamanı var, olur diye bekledik işte hepimiz, olmamasını sindirmek baya bi zaman alıyor zaten, her ay farklı şeyler deneyip bir umut doğal yoldan denedi herkes, olmadığını anlayınca tüp bebek macerası başlıyorHaklısın valla insanlar çat diye kalıyorlar ama bizde erkek faktörlü sorun var olmama sebebimiz var. Ama bu sebepsizleri anlayamıyorum ne bilim yani sebep yok ama kalamıyorlar. Ben de 3.5 yıl olcak evliyim hiç hamile kalamadım korunmadım da keşke tüp bebeği bu kadsr ertelemeseydim tek pişmanlığım o oldu
Canim burda yanlis anlasilan ne biliyor musun transfere kadar herkes kader ortagi o kadar sey paylasiyoruz iyisiyle kotusuyle testlerimizi herseyimizi sonrasinda pozitifi gorunce ayrilmak istemen yanlis anlasildi cunkuallah yolunu açık etsin rabbim gonlüne ferahlık versin benim ne niyet ve düsünceyel yazdıgımi rabbim biliyor diyor ve susuyorum a..e.o
sizin anlamdiginiz şu canim ben takibi birakmadim ki bu topigin gene biri birsey yazsa mutlu oluyrz seviniyoruz yorum yapiyruz benim demem suydu oraya yazilacak seyleri oraya buraya yazacagimiz seyleri buraya yazmakti hatta bak cumlemin altina bile yazdim bizim kizlar cevher gibi zaten bebeleri kapip gelecekler dedim lütfen yanlis yere cekmeyinCanim burda yanlis anlasilan ne biliyor musun transfere kadar herkes kader ortagi o kadar sey paylasiyoruz iyisiyle kotusuyle testlerimizi herseyimizi sonrasinda pozitifi gorunce ayrilmak istemen yanlis anlasildi cunkuPlutonMerkez bu topigi birlik olalim herseyimizi paylasalim diye kurdu yanlis anlasilmalardan uzak ister pozitifi gor ister negatifi farketmez bizimde garantimiz yok Alalh korusun daha doguma aylar var Rabbim hepimizin sag salim kucagimiza almayi nasip etsin en kisa surede arkadaslarimiza da nasip etsin.. belki sende burdakileri kirmak istememek icin yeni topik acmak istedin anlayabiliyorum ama biz burda anca beraber kanca beraber gibi kardes gibi olduk o yuzden poztif negatif 1.2.3. Deneme farketmeksizin bi aile olduk.. kalp kırmanın kimseye faydasi yok herkesin prikolojsi hormonlari yanlis anlasilmaya mahal verebilir..
Ay yok çıkmaz inşallah, ben kist üretiyorum zaten hemen hemen her ay çıkar bende, olmasaydı şaşırırdım yaniEder ederHiç birşey planladigimiz gibi gitmiyor kistmi ay inşallah bende falanda çıkmaz çok hazırım transfere
sizin anlamdiginiz şu canim ben takibi birakmadim ki bu topigin gene biri birsey yazsa mutlu oluyrz seviniyoruz yorum yapiyruz benim demem suydu oraya yazilacak seyleri oraya buraya yazacagimiz seyleri buraya yazmakti hatta bak cumlemin altina bile yazdim bizim kizlar cevher gibi zaten bebeleri kapip gelecekler dedim lütfen yanlis yere cekmeyin
Efenin_Annesi tatlim sen biraz alingansin sanirim Birazda fevri. Kimse kimseyi tanimiyor kader arkadasiyiz birbirimizden fikir alisverisi yapiyoruz. Cok anlamsiz geldi bu konu hic geregi yok bence. Boswerin
Ben yanlis yere cekmiyorum sadece yanlis anlasilma olmus olabilir diyorum.. istediğin yere istedigini yazabilrisin bu senin hür iraden kimse karismaz.. ayri bi topikde acabilirsin farketmez .. sen birak yada birakma takibi sana kalmis sadece ayristirmak hos olmadi onu söylemek istedim.. daha da birsey demem..Rabbim gönlümüzü icimizden gecenleri biliyo..sizin anlamdiginiz şu canim ben takibi birakmadim ki bu topigin gene biri birsey yazsa mutlu oluyrz seviniyoruz yorum yapiyruz benim demem suydu oraya yazilacak seyleri oraya buraya yazacagimiz seyleri buraya yazmakti hatta bak cumlemin altina bile yazdim bizim kizlar cevher gibi zaten bebeleri kapip gelecekler dedim lütfen yanlis yere cekmeyin
Yaaaa bana benmle muhatap olma diyorsn beni etiketlıyorsun???PlutonMerkez arkasin bana özelden yazdigi seyi görsen sende alinirsin cnm
En son 13 çıktı cumartesi tekrar vericemAynısını eşime dedim benim diğer düşüğümde çok sıkıntı çektim biraz endişem o yüzden şimdide kürtaj olmadan gitse diye bakıyorum dediğin gibi kanda değer kaçtı senin ben iş güç uğraşayım bari
Anladım benim 1000 üzerinde af Allahım yardım etsin hepimizeEn son 13 çıktı cumartesi tekrar vericem
Yok kiz valla hic telasim yok. Hep diken ustundeyin. Pofur pofur sigara iciyorumArkadaşlar birbirimizi üzmeyelim nolur, burda ne kadar güzel şeyler paylaşıyoruz, heyecanımız aynı, üzüntümüz aynı, herkesin üzerinde stres ve baskı var zaten. İsteyen istediği konuya dahil olabilir tabi ki bu çok normal,hamile olduğunuz için artık farklı telaşlarınız var. Ama bunu birbirimizi kırarak yapmayalım. Bence herkes birbiriyle helalleşmeli, bu yanlış anlaşılmaya da bir son verilmeli, benim varsa şayet haklarım herkese helali hoş olsuniyi ki varsınız valla yaa
Ben transfer günü bıraktım sigarayı arada nasil canım istiyor anlatamam kokusu burnuma geldi vallahiYok kiz valla hic telasim yok. Hep diken ustundeyin. Pofur pofur sigara iciyorumdktor dediki yemiyon dimi fazla dikkat ediyorsun kilona, yemiyorum dedim (gerckten yemiyodum, biri bsey deyince tersini yapiyorm) eve gelince soylemesi ayip yarim ekmek doneri yuttum konuyu dagitmaya calisiyorum aaaa yatagimdan kalkip sigara yaktrdnz canim nedir bu boyle
Saka bi yana katiliyorum sana canim iyiki varsiniz tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?