• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ay rabbim günah yazmadım ben o avakadoyu alıyorum yiyeyim diye çöpe gidiyor bir türlü ısınamadım limon siktim sade denedim ceviz koydum hiç bir türlü yiyemedim
Ben çökelekle yada peynirle yiyorum çok lezzetli oluyor. Birbirine karıştırıp ya ekmekle yada sade. Dene bak bakalım böyle sevebilirsin belki.

Aman devedede boy var. Varda noluyo ozel gunlerde topklu gynemiyorum. Itici duruyor kocisim normaldede yetisemiyor az farkla kaybediyor 😂 ne guzel soyle minyon tipli kadinlar ufak tefek 😡😂😂
Yani her uzun boylu insanın kısa insanlara verdiği standart züğürt tesellisi az yaratıcı ol bacım😂😂😂😂bnları cok duyduk😂😂

Merhaba kızlar çatlatma iğnemin 12.günü Buda testim sizce ne olabilir

Eklentiler

• F52C0E15-9697-4FF4-B35B-4D48BFBDC11D.webp
    F52C0E15-9697-4FF4-B35B-4D48BFBDC11D.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 37
Benim 43 tane toplandi. Ama agrim olmadi. Siskinlik cktu gazda asiri. Zamanla geciyor. Pkoyum ohss da olmadim. Yinede cok rahatsizsan bi danis doktoruna. Tedavin hayirli hersey gonlunce olsun😊
Uyandığımda çok ağrım oldu şuan iyiyim ama karnım şiş ve afedersiniz gaz var

K
Adam beni bosayacak bu ansizin kedi gulmelerim yuzunden😂😂 Bu cay varyaaaaaaaaaaaaaaa neymisss biliyonmuuuu.. sifreli caymissss buuuuuu 🤭🤭😂
Kıııııız ben daha yeni çözdüm olayı çay başka bişeymiş Allah napmasın sizi öldüm gülmekten diyorum niye çaya bu kadsr güldü bunlar 🤣🤣🤣 çay May içmedim ben heeee 🤩

Back
X