- 9 Mayıs 2017
- 585
- 865
- 53
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #10.081
Ne guzel keske bende birakabilsem. Pis kokuyor o pis gelmesn burnunaBen transfer günü bıraktım sigarayı arada nasil canım istiyor anlatamam kokusu burnuma geldi vallahi
Vallahi hepiniz iyiki varsınız kızlar bu süreçte birbirimize destek olmak ne kadar güzel
Çok fena öksürük yapıyor bırakıncaBen transfer günü bıraktım sigarayı arada nasil canım istiyor anlatamam kokusu burnuma geldi vallahi
Vallahi hepiniz iyiki varsınız kızlar bu süreçte birbirimize destek olmak ne kadar güzel
Yok canim olmadı bende öksürükÇok fena öksürük yapıyor bırakıncasende oldu mu ?
Güldürdün beni, sen de hep gül emiYok kiz valla hic telasim yok. Hep diken ustundeyin. Pofur pofur sigara iciyorumdktor dediki yemiyon dimi fazla dikkat ediyorsun kilona, yemiyorum dedim (gerckten yemiyodum, biri bsey deyince tersini yapiyorm) eve gelince soylemesi ayip yarim ekmek doneri yuttum konuyu dagitmaya calisiyorum aaaa yatagimdan kalkip sigara yaktrdnz canim nedir bu boyle
Saka bi yana katiliyorum sana canim iyiki varsiniz tabi
Öhhö öghöYok kiz valla hic telasim yok. Hep diken ustundeyin. Pofur pofur sigara iciyorumdktor dediki yemiyon dimi fazla dikkat ediyorsun kilona, yemiyorum dedim (gerckten yemiyodum, biri bsey deyince tersini yapiyorm) eve gelince soylemesi ayip yarim ekmek doneri yuttum konuyu dagitmaya calisiyorum aaaa yatagimdan kalkip sigara yaktrdnz canim nedir bu boyle
Çok yumurta toplanmış ondan ağrın fazla olur. Bende 2 alınıyordu. Ağrım az oluyordu ama gaz her seferinde oldu.Merhaba ya bir şey sorabilir miyim Bugün yumurta toplama işlemim vardı anlatmıştım ilk 6 yumurta göründü diye ilacım arttırıldı Bugün operasyonda 32 tane toplanmış ve kendime geldiğimde çok ağrım vardı şuan da şiddetli ağrım yok ama gaz sancısı gibi sancı geliyor yürürken ilk gün diye mi böyle oldu acaba hiç yaşadınız mi çok merak ediyorum ohss diye bir şey varmış onu olmaktan korkuyorum pcos yok bende bu arada
Bebege olmuyormus o etler. Bana oluyormusGüldürdün beni, sen de hep gül emigören de istemeden hamile kaldın sanar. Dikkat et bebişini düşün tatlım, kensin için değil onun için yicen içecen artık, afiyet bal şeker olsun, tombul tombul et olsun bebeğine, oyyyy kurban olsun annesi sigara içmesen daha iyi ama sigara içip çatır çatır doğuran çok arkadaşım var, Allah tiksindirsin ne deyim
Çayları içip sökülemeyen ve hamile olduğunu öğrenen tatlış arkadaşlar var burda, sen de öylesindir belkiHerkese benden birer fincan adaçayıiyi geceler sevgili hamileler ve hamiş adayları yeni bir güne bir kucak dolusu umut ile başlamanızı dilerim . Not: adaçayı içiyorum camış gibi uyuyorum hala sökülemedim neyse bunu düşünmeme kararı aldım . Mesajıma neşe işe başlayıp huzursuz bitirdim . Sanırım bende duygusal gelgit şeysi oldum
Aferin pis pis kaka zaten kotu ornek oldum gece gece heÖhhö öghöbende bıraktım sus yaf ağlatma beni
Rahim dinlendirme sürecinde böyle olana denk geldin mi hiçÇayları içip sökülemeyen ve hamile olduğunu öğrenen tatlış arkadaşlar var burda, sen de öylesindir belki
Canm benmm hamile yada değil transfer olan olacak yada yeni başlayanlar hepimizin birbirinin bilgisine ve desteğine ihtiyacı var.surda hepimiz kader arkadaşıyız biz sadece ayrışma olmasn die yazdık.anca beraber kanca beraberArkadaşlar birbirimizi üzmeyelim nolur, burda ne kadar güzel şeyler paylaşıyoruz, heyecanımız aynı, üzüntümüz aynı, herkesin üzerinde stres ve baskı var zaten. İsteyen istediği konuya dahil olabilir tabi ki bu çok normal,hamile olduğunuz için artık farklı telaşlarınız var. Ama bunu birbirimizi kırarak yapmayalım. Bence herkes birbiriyle helalleşmeli, bu yanlış anlaşılmaya da bir son verilmeli, benim varsa şayet haklarım herkese helali hoş olsuniyi ki varsınız valla yaa
İkisi de aynı kese mi canım, bazı bebilerinki oval bazılarınınki yuvarlak oluyor, değişiyor yani o, hatta bu şekillere bakıp cinsiyet tahmini yapanlar varKizlar bu 2 kesede 5 haftalik. Niye boyle asiri farkli kafama takildi
Benim 43 tane toplandi. Ama agrim olmadi. Siskinlik cktu gazda asiri. Zamanla geciyor. Pkoyum ohss da olmadim. Yinede cok rahatsizsan bi danis doktoruna. Tedavin hayirli hersey gonlunce olsunMerhaba ya bir şey sorabilir miyim Bugün yumurta toplama işlemim vardı anlatmıştım ilk 6 yumurta göründü diye ilacım arttırıldı Bugün operasyonda 32 tane toplanmış ve kendime geldiğimde çok ağrım vardı şuan da şiddetli ağrım yok ama gaz sancısı gibi sancı geliyor yürürken ilk gün diye mi böyle oldu acaba hiç yaşadınız mi çok merak ediyorum ohss diye bir şey varmış onu olmaktan korkuyorum pcos yok bende bu arada
Sen zoppa istiyon geneYok kiz valla hic telasim yok. Hep diken ustundeyin. Pofur pofur sigara iciyorumdktor dediki yemiyon dimi fazla dikkat ediyorsun kilona, yemiyorum dedim (gerckten yemiyodum, biri bsey deyince tersini yapiyorm) eve gelince soylemesi ayip yarim ekmek doneri yuttum konuyu dagitmaya calisiyorum aaaa yatagimdan kalkip sigara yaktrdnz canim nedir bu boyle
Pozisyon farklılığıKizlar bu 2 kesede 5 haftalik. Niye boyle asiri farkli kafama takildi
Yok yuvarlak benimki. Fasulyeye benzeyen gecmis zaman kuzenimin. Tam olarak dediginden bahsetti. Erkek bu dedi. Kiz daha bebk yok ne erkegi dedim, kendisinnki fasulye gbi olan kiz dogdu zaten. Dogrumu acaba. Yok be yalandirİkisi de aynı kese mi canım, bazı bebilerinki oval bazılarınınki yuvarlak oluyor, değişiyor yani o, hatta bu şekillere bakıp cinsiyet tahmini yapanlar var
Doğum kontrol ilacı ya da farklı bir korunma yöntemi kullanmadıysan ve ilişki yaşadıysan ihtimal var tabi ki, transfer bekleme sürecinde hamile olduğunu öğrenen iki arkadaşımız çıktı burda, kofi ve arzurum arkadaşlarımız taze minnoş anne adaylarıRahim dinlendirme sürecinde böyle olana denk geldin mi hiç
Bunalim geciriyom canm sikiliveriyoSen zoppa istiyon geneGeçen yediğin zoppa yaramamış sana
Ondan mı pofur pofur içiyonBunalim geciriyom canm sikiliveriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?