• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Valla ben de anlamadım canım, ultrasonda foliküllerinde kistik görüntü yok dedi doktor, hatta dosyama da yazdı,ama bi önemi de yok zaten, öyleyim veya değilim, sonuçta kendiliğimden gebe kalamadım ve tüp bebek tedavisi görüyorum. 14 yumurta toplandı, 10 tanesi dolu çıktı, 6 sındöllendi 5i 5. Güne gitti,bir transfer oldum , düşük yaptım,4 tane kaldı, ngs pgt falan yaptırmadım, deneme yanılma yapacam, inşallah bu sefer tutar, doğum kontrol ilacı kullandım, yarın bitiyor, sanırım haftasonuna regl olurum, muayene olup herşey yolundaysa gün verecek bakalım
Çok güzel maşallah şansın çok düşük bile olsa vücut gebe kalabiliyorsun mesajı veriyormuş beyne sonrası kolay olur inşallah canım doğum kontrol hapı ne için?

Kız doğal yoldan kalmışsın yani hay Maşallah sana kutlarım inşallah sağlıkla ilerler🙏🏻🤩 kadın hamile kalmış ben hala adet soruyorum aman olma sakın adet olma. Ya ama çok şaşırdım yani onca yıl olmayıp sonra transfer beklerken ne diyim ki ayıptır sorması tüp bebek sebebiniz neydi acaba bir sorunun vardıda tüp bebek tedavileri onları mı onardı rahmimi hazırladı merak ettim doğrusu
Erkek faktörüydü bizim. Eşim 5 ay ilaç tedavisi gordü, son 2 ay da iğne. Benim yumurta toplamadan opuya kadar da hergün klomem icti. Valla tüpten önceki ay dr'u kendinden olabilir bu siralar demisti kismet olmadi. Simdiye kismetmis 😁 yüzde yüz diue birşey yok canim. Keseyi gördük bakalim benek olucak mi? Kalbi aticak mi? Bu iş keseyle bitmiyor ki

Valla ben de anlamadım canım, ultrasonda foliküllerinde kistik görüntü yok dedi doktor, hatta dosyama da yazdı,ama bi önemi de yok zaten, öyleyim veya değilim, sonuçta kendiliğimden gebe kalamadım ve tüp bebek tedavisi görüyorum. 14 yumurta toplandı, 10 tanesi dolu çıktı, 6 sındöllendi 5i 5. Güne gitti,bir transfer oldum , düşük yaptım,4 tane kaldı, ngs pgt falan yaptırmadım, deneme yanılma yapacam, inşallah bu sefer tutar, doğum kontrol ilacı kullandım, yarın bitiyor, sanırım haftasonuna regl olurum, muayene olup herşey yolundaysa gün verecek bakalım
Boşver pco tüp bebekte avantajlı yumurta sayısı nedeniyle biz gibilerin belki çok şiddetli değildi pkosu kiloya falan baksa ben zayıfcacığım kilo da alamıyorum keşke alsam hep 48-50 arası bu ilaçlardan sanırım yeni yeni 5ü kilo oldum. Hadi bakalım çarçabuk geç inşallah transfer hazırlığına ve pozitifi i gör sonra da bebişini🥰

Ben ilk evlendigimizde yaptık olacak sanıyordum ne kadar cahilmisiz ya ne bilelim bu kadar zor olduğunu 😃tabi embriyolog öyle dedi bana çok iyi yani durumumuz.ay birde biz kalabilseydik yanlışlıkla hoş göz göre göre de kalamiyorum ama 😁hep duam önce sağlıklı ve hayırlı olsun çok isterizde rabbim vermezseede ne yapalım mücadeleye devam kocislerimizle yaslanuruk.
Öyle canım benim istiyoruz ama mevlam ne eylerse güzel eyler. Olursa güzel olur olmazsa da vardır bir hayır diyip oturcaz yerimize 🙏🏻 bu arada ben de öyle sanıyordum hatta kavgasını etmiştim ben şimdi istemiyordum biraz daha bekleyelim diye hey Allahım cahillik diz boyu 🤣🤣🤣

Çok güzel maşallah şansın çok düşük bile olsa vücut gebe kalabiliyorsun mesajı veriyormuş beyne sonrası kolay olur inşallah canım doğum kontrol hapı ne için?
İnşallah beynim o mesajları kolay algılar kabul eder alışır hemen😂 geçen ay transfer olacaktı, basit yumurtalık kisti çıktı, o kist gitsin diye 1 ay dkhapı verdi, yarın bitiyor inşallah. Umarım kistim gider de başlarım tekrar transfer hazırlığına

Öyle canım benim istiyoruz ama mevlam ne eylerse güzel eyler. Olursa güzel olur olmazsa da vardır bir hayır diyip oturcaz yerimize 🙏🏻 bu arada ben de öyle sanıyordum hatta kavgasını etmiştim ben şimdi istemiyordum biraz daha bekleyelim diye hey Allahım cahillik diz boyu 🤣🤣🤣
Al bendende o kadar işin içine girmeyince bilinmiyor normal yoldan kalsak hiç jilmeyecektik blastosist embriyo yok endonetruyum kalınlığı falan ama şimdi kitabını yazarız😜bundada vardır bir hayir

Erkek faktörüydü bizim. Eşim 5 ay ilaç tedavisi gordü, son 2 ay da iğne. Benim yumurta toplamadan opuya kadar da hergün klomem icti. Valla tüpten önceki ay dr'u kendinden olabilir bu siralar demisti kismet olmadi. Simdiye kismetmis 😁 yüzde yüz diue birşey yok canim. Keseyi gördük bakalim benek olucak mi? Kalbi aticak mi? Bu iş keseyle bitmiyor ki
Haklısın canım inşallah görürsün herşey yolunda gitsin 🙏🏻🙏🏻🥰 bizim de erkek faktörü ama eşim çok bi tedavi olmadı 2-3 ay ilaç kullandı o kadar onu da bıraktı sonradan bize direk tüp dediler opu günü 2 defa sperm alındı faydalı sperm olmasaydı tese yapacaklardı ama gerek kalmadı. Eşinin tedavisi olumlu sonuçlanmış birde durumu çok aşırı kötü değilse yaratmıştır. Çok ama çok mutlu oldum bir bilsen ❣️❣️❣️🥰 kalbimi bıraktım sana herşeyin yolunda gitsin inşallah güzel haberler ver bize de dua et hamileler dualarını esirgemesin 🙏🏻

İnşallah beynim o mesajları kolay algılar kabul eder alışır hemen😂 geçen ay transfer olacaktı, basit yumurtalık kisti çıktı, o kist gitsin diye 1 ay dkhapı verdi, yarın bitiyor inşallah. Umarım kistim gider de başlarım tekrar transfer hazırlığına
Eder eder 😁Hiç birşey planladigimiz gibi gitmiyor kistmi ay inşallah bende falanda çıkmaz çok hazırım transfere

Al bendende o kadar işin içine girmeyince bilinmiyor normal yoldan kalsak hiç jilmeyecektik blastosist embriyo yok endonetruyum kalınlığı falan ama şimdi kitabını yazarız😜bundada vardır bir hayir
Aynen kız sorma her bir haltı biliyoruz bu da kötü valla 🤣 şimdi eşim bişeyi merak edince tüp bebekle ilgili kadınlara sorsana bş diyo biliyo buraya takıldığımı 🤣🤣

Yaa gercekten mi dogru mu anladim hamile misin kofii 😍😍 hem de dogal yolla mi mucizeye bakar misin rabbim
Ne büyüüük😍🤗 o kadar bekledin üst üste geldi talihsizlikler, megersem sen bunu bekliyormussun🤩 gözün aydin canim saglikla kucagina almak nasip olur insallah

2020 ÇILGIN ANNELER🌷🌹aralık-ocak-şubat

ANA ADI:emir_bebek:
TRANSFER
TARİHİ
EMBRİYO
SONUÇ🥢
PlutonMerkez PlutonMerkez belirsiz:KK66:5.gün
Embriyo
-
@Semaknc 14
Aralık
5.gün
Embryo
-:anneadayı:
@Ssevincli 14
Aralık
5.gün
embryo
@Bade_badee 14
Aralık
5.gün
Embryo
- :anneadayı:
@ayseeeserkannn

17
Aralık
3gün
Embryo
-
@AaGg19
Aralık
5.gün
Embryo
@Snmdndr 15
Aralık
5.gün
Embryo
-
@Nooram 12
Aralık
5.gün
Embryo
@MatMag 8
Aralık
3.gün
Embryo
-
@dekrsz 10
Aralık
5.gün
Embryo
-
@Elftncr72 24
Aralık
5.gün
Embryo
-
@efuulimm 11
Aralık
5.gün
Embryo
-
@Boncukboncuk33 8
Aralık
5.gün
Embryo
@Oaktree 12
Aralık
3.gün embryo-
@Elftncr72 24
Aralık
5.gün
Embryo
-
@Nursevim03 12
Aralık
5.gün
Embryo
-
@DUYGUSAHIN86 10
Aralık
5.gün
Embryo
-
@Mukuu2004 21
Aralık
3.gün
Embryo
@DuruDur 18
Aralık
5.gün
Embryo
-
@afrartis 14
Aralık
5.gün
Embryo
@Yellewangel23 21
Aralık
3.gün
Embryo
@EylulAdaArs 18
Aralık
3.gün
Embryo
-
@karrtanesiii 17
Aralık
5.gün
Embryo
@Oaktree 12
Aralık
3.gün
Embryo
-
@Khkh 21
Aralık
5.gün
Embryo
-
@dilek3829 24
Aralık
3.gün
Embryo
-
@elif5 23
Aralık
4.gün
Embryo
-
@wenebe 2
Ocak
5.gün
Embryo
-
@mumiscoming ocakembryo-
@Paradoks34 21
Aralık
5.gün
Embryo
@Ayfer arslan 25
Aralık
3.gün
Embryo
-
@zzazu 25
Aralık
5.gün
Embryo
@Meleqimmelek7890 31
Aralık
5.gün
Embryo
-
Neden diger hamile arkadaşlar hala duruyrken beni listeden cikarttin onu anlayamadim cnm PlutonMerkez PlutonMerkez 🤔🤔🤔

Boşver pco tüp bebekte avantajlı yumurta sayısı nedeniyle biz gibilerin belki çok şiddetli değildi pkosu kiloya falan baksa ben zayıfcacığım kilo da alamıyorum keşke alsam hep 48-50 arası bu ilaçlardan sanırım yeni yeni 5ü kilo oldum. Hadi bakalım çarçabuk geç inşallah transfer hazırlığına ve pozitifi i gör sonra da bebişini🥰
İnşallah canım, hepimiz için duam aynı, çok zor süreçlerden geçiyoruz, inşallah kucağımıza alalım sağlıkla hepimiz. Ben de zayıfım 46-47 hiç değişmez. Ne bilim anlamadım ne derdim var da olmuyor bu çocuk, ben 1buçu yıl ilaçla korundum salak gibi, ilacı bırakır bırakmaz o ay gebe kalcam sandım, iki ablam var istedikleri ay çat diye hamile kaldılar, benim neyim eksik aynı ananın çocuklarıyız dedim😂 o iş öyle olmuyomuş, 1 buçuk yıldır bi kere bile hamile kalamadım doğal yoldan

Canm sen burdan hoşlanmadığını söylediğin için.bi kasıt yok listede olmak istemessin die düşündüm
ben buradan hoşlanmiyorum diye asla böyle birsey yazmadimda imada etmedim belki sen kendince alinmiş olabilirsin ama nedenini güzelce ifade ettigimi düsünüyorum

Canm dogru diyosunda ben biraz ince dusunen bir insanim sanirim bebegimin tahmini dogum tarihini bile sildim buraya yaznca üzulen ark olur diye en azndan irda daha rahat aklimza takilan sorulari falan cewaplariz diye dedim cnm o yuzden zaten ben inaniyrum bizim bu kizlar cewher gibi masallah bebeyi kapip gelecekler
bu cevabimin neresinde hoşlanmadigimi dile getiriyorum

Haklısın canım inşallah görürsün herşey yolunda gitsin 🙏🏻🙏🏻🥰 bizim de erkek faktörü ama eşim çok bi tedavi olmadı 2-3 ay ilaç kullandı o kadar onu da bıraktı sonradan bize direk tüp dediler opu günü 2 defa sperm alındı faydalı sperm olmasaydı tese yapacaklardı ama gerek kalmadı. Eşinin tedavisi olumlu sonuçlanmış birde durumu çok aşırı kötü değilse yaratmıştır. Çok ama çok mutlu oldum bir bilsen ❣️❣️❣️🥰 kalbimi bıraktım sana herşeyin yolunda gitsin inşallah güzel haberler ver bize de dua et hamileler dualarını esirgemesin 🙏🏻
Amin canım sağolasın. Samimiyetini kalben hissediyoru ♥️ senin güzel haberlerini almak nasip olur inşaallah 🤲🤲🤲

ben buradan hoşlanmiyorum diye asla böyle birsey yazmadimda imada etmedim belki sen kendince alinmiş olabilirsin ama nedenini güzelce ifade ettigimi düsünüyorum
😂neden alınayım yaaaa.ben de sana yardımcı oldum açman ve liste konusunda artık burda yazısmak istemediğini düşündüğümden çıkardm yani bunu birtek ben böle anlamadıgımdan emınım.sen neden taktın buna ben anlayamadım.sen kendı listeni yaparsn tatlım

😂neden alınayım yaaaa.ben de sana yardımcı oldum açman ve liste konusunda artık burda yazısmak istemediğini düşündüğümden çıkardm yani bunu birtek ben böle anlamadıgımdan emınım.sen neden taktın buna ben anlayamadım.sen kendı listeni yaparsn tatlım
Takmadimda beni yanliş bir şey söylemişim gibi gostermen hoş olmadı sadece ayıp ettin sadece buna üzgünüm allah yolunu acık etsin

İnşallah canım, hepimiz için duam aynı, çok zor süreçlerden geçiyoruz, inşallah kucağımıza alalım sağlıkla hepimiz. Ben de zayıfım 46-47 hiç değişmez. Ne bilim anlamadım ne derdim var da olmuyor bu çocuk, ben 1buçu yıl ilaçla korundum salak gibi, ilacı bırakır bırakmaz o ay gebe kalcam sandım, iki ablam var istedikleri ay çat diye hamile kaldılar, benim neyim eksik aynı ananın çocuklarıyız dedim😂 o iş öyle olmuyomuş, 1 buçuk yıldır bi kere bile hamile kalamadım doğal yoldan
Haklısın valla insanlar çat diye kalıyorlar ama bizde erkek faktörlü sorun var olmama sebebimiz var. Ama bu sebepsizleri anlayamıyorum ne bilim yani sebep yok ama kalamıyorlar. Ben de 3.5 yıl olcak evliyim hiç hamile kalamadım korunmadım da keşke tüp bebeği bu kadsr ertelemeseydim tek pişmanlığım o oldu

Back
X