- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #10.001
Yani neye göre pcoyuz bilemedim ama tüp bebekte avantajlı Bi durumAz once bir arkadaş pco değil otuz küsur yumurta toplandı dedi şimdi onada kafam karıştı nasıl olmuş o hadi biz pcos ondan fazla olduda benim 20 yumurtam oldu ozaman sende pcossun hoşgeldinmuhtemelen öyle bozuksa transfer ettirmenin manasida yok aslında ya tutunmaya ak ya düşecek dedi drum
Anne gibisi varmı bebeğimAyy canım çekti senin tarif iyimiş ben de öyle yapıyımanamı getirtiyom yanıma diğerinde kız kardeşim vardı ama annem daha iyi olur diy eonu çağırdım
Pkoya göre aslında az oluşmuş o nedenle ohss riskiniz olmayabilir ondan dolayı rahim dinlendirme yapmamıştır. Belki pko bile değilsiniz. Çok yumurta oluşumunda ohss riski oluyor . Ama sayı önemli değil embriyo önemli. 24 yumurta dan kalan 3 embriyo oldu bana 15 tanesi güzel çıktı 7 döllenme oldu 3 kalmıştı7 topladı 3 döllendi 2 transfer edildi tek embriyo kaldı
Sağolasın canım benim Allah razı olsun cümlemize yarasın he rbir yediğimizAnne gibisi varmı bebeğimgelsin anacın ama dediğim sekılde ye sağlk şifa olsnnnnnnn kuzumaaaaaa
7 yumurta olmasına ayrı şaşırdım zaten ben ilk opu da başka merkezdeydim 23 yumurta toplanmıştı burda 7 deyince şaşırdım içimde bıraktı heralde muayene edince de yumurta var hala diyor nere gidecek acaba adet görmeden canım sıkıldı7 topladı 3 döllendi 2 transfer edildi tek embriyo kaldı
Saglik kabini var allahtan evin karsisinda oraya vurduruyorum. yoksa hafta ici saglik ocagi hafta sonu hastane olurdu heralde.Peki kalcadan hergun gidip saglik ocağına vurdurum cok yakınımda ama hafta sonu nasil olcak?saglik ocagi vururmu onuda bilmiyorim.nerde vururdunuz kizlar?daha onceki transferimde bana vermediler igne.
Kiz nasl biz niye icemiyozzzz aaaa sabretOnuda içicemyasak tanımam çay olmassa yapamam
Haftasonalrida acikmi saglik kabini canim.Saglik kabini var allahtan evin karsisinda oraya vurduruyorum. yoksa hafta ici saglik ocagi hafta sonu hastane olurdu heralde.
Öyle gerçekten nasipse olur ama o kadar uğraşınca ne duyarsak yapalım da olma şansını yükseltelim diye düşünüyoruz sonunda da ben elimden geleni yaptım diyip içini rahatlatıyor insanKizlar avakado ise yararmiki.Bende alayim.Nar suyundan bahsediyisunuz bide ondan da alsam.Gerci nasipse her turlu olur.Degilse ne yesen olmaz.
Ben varım dondurulmuş transfer yapılacak regli bekliyozDevamında nasıl olacak çok merak ediyorum. Tek embriyoyla benim gibi olan varmı aranızda kızlar
Dwmin arkadaş utandım doktor kadınlar kulubunda adını söyleyince dedi başıma öyle bişe gelmez umarım adı seçil kahveci konya da bana ilk gittiğim de dinlendiricem dedi onu oldum dondurulcak diye beklerken transfer dedi bekleyeceksin dedi ama asistanını gördüm tabi zaten yarın son kan testi in sonucunu alıcam bu sefer olmadı sanırım ama tutarsızlık hoşuma gitmiyor
Biliyorum seçil hanımı hsg falan cekinmistim tüp bebekte tedavisi nasıl onu bilmiyorum onda olacakken karar değiştirmiştim başka yerde olmuştum hepimiz için zor bu tedaviler bizim istediğimiz farklı doktorlarin düşüncesi farklı yarın netleşir durumunDwmin arkadaş utandım doktor kadınlar kulubunda adını söyleyince dedi başıma öyle bişe gelmez umarım adı seçil kahveci konya da bana ilk gittiğim de dinlendiricem dedi onu oldum dondurulcak diye beklerken transfer dedi bekleyeceksin dedi ama asistanını gördüm tabi zaten yarın son kan testi in sonucunu alıcam bu sefer olmadı sanırım ama tutarsızlık hoşuma gitmiyor
Evet ilaçları kestikten sonra 3. günde kendiliğinden düşük oldu. Teşekkür ederimİlacı kesince kendiliğinden mi düştü geçmiş olsun tekrar
Aynen Biz avantajına bakalım isminde çok havalı pcosYani neye göre pcoyuz bilemedim ama tüp bebekte avantajlı Bi durumdoğru demiş doktorunuz bozuksa hiç uğraştırmamış olur bende keşke göndereyim diyorum ama geçti o iş. 3. Güne kadsr 7 embriyom vardı 5. Güne götürülünce 3 kaldı
Sizde konyada mısınız şuan hangi doktora gidiyorsunuz ben geldim hsg çekti laparoskopi histereskopi en son da tüp bebek yaptı onda başladım öyle devam ettim ne bileyim başta öyle konuşmamıştı yine bişe demedim ama muayenede yumurtaların hala duruyor diye söyleyince ister istemez üzüldümBiliyorum seçil hanımı hsg falan cekinmistim tüp bebekte tedavisi nasıl onu bilmiyorum onda olacakken karar değiştirmiştim başka yerde olmuştum hepimiz için zor bu tedaviler bizim istediğimiz farklı doktorlarin düşüncesi farklı yarın netleşir durumun
Ay rabbim günah yazmadım ben o avakadoyu alıyorum yiyeyim diye çöpe gidiyor bir türlü ısınamadım limon siktim sade denedim ceviz koydum hiç bir türlü yiyemedimKizlar avakado ise yararmiki.Bende alayim.Nar suyundan bahsediyisunuz bide ondan da alsam.Gerci nasipse her turlu olur.Degilse ne yesen olmaz.
Umarım benimde öyle olur kürtaja falan gerek kalmazEvet ilaçları kestikten sonra 3. günde kendiliğinden düşük oldu. Teşekkür ederim
Hayır tatlım Konya'da değilim ilk novafertilde yaptırdım baktım konya beni tatmin etmedi İstanbul'a açıldım şuan bahcecideyimSizde konyada mısınız şuan hangi doktora gidiyorsunuz ben geldim hsg çekti laparoskopi histereskopi en son da tüp bebek yaptı onda başladım öyle devam ettim ne bileyim başta öyle konuşmamıştı yine bişe demedim ama muayenede yumurtaların hala duruyor diye söyleyince ister istemez üzüldüm
Ben de hiç anlamadım canım bana da bir kaç doktor amh değerime bakarak pcos dedi, tüp bebek doktorum öyle birşey görünmüyor pcos değilsin dedi, ben de zayıfım, tüylenmem sivilcelenmem yok, adetlerim düzenlidir. Anlamadım var mı yok muO pco olayını ben hiç anlamıyorum zaten adetlerim çok düzenli tuylenmem falan yok bazı Dr pco dedi bazısı yok öle birşey dedi cem beyde evet sen pcossun dedi noktayı koydu.yasim 30.geriye 4 embriyom vardı birini ngs gönderdik sağlıksız geldi 3 kaldı simdikini ngs falan yaptırmadan transfer ettireceğim nasip artık inşallah mucizemiz gelir
Canım benim de yumurta toplamadan sonra çok ağrım olmuştu. Bana ebeler dahil herkes yumurtalar güzel geliştiği için ağrı oluyor güzel bişey demişti. Ohss de ödem vs gibi farklı belirtilerde oluyor bildiğim kadarı ile dinlen bol bol benim 3 gün sonra geçmiştiMerhaba ya bir şey sorabilir miyim Bugün yumurta toplama işlemim vardı anlatmıştım ilk 6 yumurta göründü diye ilacım arttırıldı Bugün operasyonda 32 tane toplanmış ve kendime geldiğimde çok ağrım vardı şuan da şiddetli ağrım yok ama gaz sancısı gibi sancı geliyor yürürken ilk gün diye mi böyle oldu acaba hiç yaşadınız mi çok merak ediyorum ohss diye bir şey varmış onu olmaktan korkuyorum pcos yok bende bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?