Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Yani neye göre pcoyuz bilemedim ama tüp bebekte avantajlı Bi durum doğru demiş doktorunuz bozuksa hiç uğraştırmamış olur bende keşke göndereyim diyorum ama geçti o iş. 3. Güne kadsr 7 embriyom vardı 5. Güne götürülünce 3 kaldı

7 topladı 3 döllendi 2 transfer edildi tek embriyo kaldı
Pkoya göre aslında az oluşmuş o nedenle ohss riskiniz olmayabilir ondan dolayı rahim dinlendirme yapmamıştır. Belki pko bile değilsiniz. Çok yumurta oluşumunda ohss riski oluyor . Ama sayı önemli değil embriyo önemli. 24 yumurta dan kalan 3 embriyo oldu bana 15 tanesi güzel çıktı 7 döllenme oldu 3 kalmıştı

7 topladı 3 döllendi 2 transfer edildi tek embriyo kaldı
7 yumurta olmasına ayrı şaşırdım zaten ben ilk opu da başka merkezdeydim 23 yumurta toplanmıştı burda 7 deyince şaşırdım içimde bıraktı heralde muayene edince de yumurta var hala diyor nere gidecek acaba adet görmeden canım sıkıldı

Peki kalcadan hergun gidip saglik ocağına vurdurum cok yakınımda ama hafta sonu nasil olcak?saglik ocagi vururmu onuda bilmiyorim.nerde vururdunuz kizlar?daha onceki transferimde bana vermediler igne.
Saglik kabini var allahtan evin karsisinda oraya vurduruyorum. yoksa hafta ici saglik ocagi hafta sonu hastane olurdu heralde.

Kizlar avakado ise yararmiki.Bende alayim.Nar suyundan bahsediyisunuz bide ondan da alsam.Gerci nasipse her turlu olur.Degilse ne yesen olmaz.

Kizlar avakado ise yararmiki.Bende alayim.Nar suyundan bahsediyisunuz bide ondan da alsam.Gerci nasipse her turlu olur.Degilse ne yesen olmaz.
Öyle gerçekten nasipse olur ama o kadar uğraşınca ne duyarsak yapalım da olma şansını yükseltelim diye düşünüyoruz sonunda da ben elimden geleni yaptım diyip içini rahatlatıyor insan

Biliyorum seçil hanımı hsg falan cekinmistim tüp bebekte tedavisi nasıl onu bilmiyorum onda olacakken karar değiştirmiştim başka yerde olmuştum hepimiz için zor bu tedaviler bizim istediğimiz farklı doktorlarin düşüncesi farklı yarın netleşir durumun

Aynen Biz avantajına bakalım isminde çok havalı pcos evet dondurulmusa biyopsiyi önermiyor embriyologlar bana embriyolog 3te 1 dünya ortalamasi dedi yani sizinkisi çok iyi

Sizde konyada mısınız şuan hangi doktora gidiyorsunuz ben geldim hsg çekti laparoskopi histereskopi en son da tüp bebek yaptı onda başladım öyle devam ettim ne bileyim başta öyle konuşmamıştı yine bişe demedim ama muayenede yumurtaların hala duruyor diye söyleyince ister istemez üzüldüm

Ay rabbim günah yazmadım ben o avakadoyu alıyorum yiyeyim diye çöpe gidiyor bir türlü ısınamadım limon siktim sade denedim ceviz koydum hiç bir türlü yiyemedim

Hayır tatlım Konya'da değilim ilk novafertilde yaptırdım baktım konya beni tatmin etmedi İstanbul'a açıldım şuan bahcecideyim

Ben de hiç anlamadım canım bana da bir kaç doktor amh değerime bakarak pcos dedi, tüp bebek doktorum öyle birşey görünmüyor pcos değilsin dedi, ben de zayıfım, tüylenmem sivilcelenmem yok, adetlerim düzenlidir. Anlamadım var mı yok mu

Canım benim de yumurta toplamadan sonra çok ağrım olmuştu. Bana ebeler dahil herkes yumurtalar güzel geliştiği için ağrı oluyor güzel bişey demişti. Ohss de ödem vs gibi farklı belirtilerde oluyor bildiğim kadarı ile dinlen bol bol benim 3 gün sonra geçmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…