- 9 Ekim 2020
- 5.703
- 7.646
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
Aaa kofi seni etiketlemişti ben şahidim.hg pempiss kuzuuutransferi ocağa ertelenmmiş bir kk üyesi olarak şurada bekleyeyimher ne kadar arkadaşlarım beni davet etmesede
Bebwm kaçıncı gün embryo yazayımbeni de eklermisiniz tabloya 15.12.2020 yarın
5. gün blastokist canım :)Bebwm kaçıncı gün embryo yazayımyamuk tablomuza
Hmm sen 33 daha agustosta olmuşsun. Yıl atmasını saymıyorlar gününe bakıyorlar. Bence biraz zorlarsan yaparlar08.1987 o yüzden olmadı canım ,
Adamcık da dayanamamış desene
Gel pembişim gel kader ortağım nedir bu hastalıkların bize ettiğitransferi ocağa ertelenmmiş bir kk üyesi olarak şurada bekleyeyimher ne kadar arkadaşlarım beni davet etmesede
Cumartesi günü bir ardahanlı daha geliyor deseneHanımlar ctesi inşallah transferim olacakPlutonMerkez cano ekle beni de 5. Gün embiryosu ve 3 adet vardı 1 tane yerleştirilecek inşallah
Sana prolutex yazmış hayatım o göbekten oluyor. Proluton kalçada . O çok fenaaBenimde evet prolutor da sana 3 günde 1 mi dedibana günde 2 yazdı. Peki o iğne nasıl bi iğne acıtan bir iğne mi
Artık olmuşsundur herhalde. Hadi hayırlı olsun canım nasıl geçti?11.30 da canım transferim şu an zaman öldürüyorum
Sen de olmuşsundur artıkGeldim ben kızlar bekliyoruz bakalım heyecan tavan
Rabbimnasiple biz de bahçecideyiz ebru hoca'dayız bizhoşgeldiniz , benim dokturumda cem çelik orda 2. denememiz yarın dondurulmuş tek embriyo transferi olacak çözüldüğünde bir zeval olmazsa
Ahah sorma ya bizim kaynana konstes sanıo kendini öyle havalı kibirliydiki yapayalnz kaldı şimdiAdamcık da dayanamamış desene
3. Güne kadar gitmesi yumurtanın kalitesini gösterir, 3. Günden sonra 5. Güne gidemiyorsa spermin kalitesinden. Kendine mâl etmemelisin bence. Ben de bahçecideyim 4 tane blast dondurulmuş embriyom var. 8 tane yumurtaya işlem yapılmıştı.Amin inşallah son olur evet. Normalde sıkıntımız yok. Tek sıkıntı benim yaşım, 38. Bi doğal gebelik geçirdim, kalbi durdu. Bi sene bi daha gebe kalmayınca tüp bebek başladık. Bir opu ile Emsey Hospitalda iki transfer oldum, olmadı. Embriyo kalmayınca bahçeci Cem Çelik’e geçtim. 2 embriyom oldu Pgt yapıldı sonuç yine negatif. 3. Opuyu yine Cem hocada oldum gene iki embriyom donduruldu. Bu ay transfer inşallah. On yumurta toplanıyor niye iki tane kalıyor benim yumurtalar çürük mü diye kafaya takıyorum çok ama bahçecide 3den fazla embriyosu 5. Günde kalan pek duymadım, moral bozmamaya çalışıyorum. Kimsede bi sorun söylemiyor neden olmadığını araştıran da yok, rahmimde mi sorun var diyorum yok diyorlar. Olmayınca hadi sıfırdan opu. Durum böyle yani canım, sorun varsa da bulan yok.
Ay inşallah ya ben hala ameliyat için araştırma yapıyorum doktorum sus düşünme ameliyat yok sen hamile kalacaksın buna odaklan deyip durduCumartesi günü bir ardahanlı daha geliyor desenehadi hayırlı olsun
Kontesin kuyruk titredi deseneAhah sorma ya bizim kaynana konstes sanıo kendini öyle havalı kibirliydiki yapayalnz kaldı şimdivalla bende daha 2sendr seviyeli olrk görüşmeye başladım oğlunu aldım die beni sevmemişti
Seni çılgınAy inşallah ya ben hala ameliyat için araştırma yapıyorum doktorum sus düşünme ameliyat yok sen hamile kalacaksın buna odaklan deyip durdu
Aynen valla artık kuyruğunu düşürdü aşşağı.fazla atar batar yaniKontesin kuyruk titredi deseneuyumlu olsun yalnız kalmasın o da kendi kaşınmış napalım