Aralık - Ocak Transfer olacaklar

3. Güne kadar gitmesi yumurtanın kalitesini gösterir, 3. Günden sonra 5. Güne gidemiyorsa spermin kalitesinden. Kendine mâl etmemelisin bence. Ben de bahçecideyim 4 tane blast dondurulmuş embriyom var. 8 tane yumurtaya işlem yapılmıştı. Rabbimnasip6103 arkadaş da benimle aynı dr'da, onun da 7 yumurtadan 5 tanesi blast donduruldu. Şimdi hamile inşaallah. Pgt'ye ben hiç güvenmiyorum. Yaptırmaman iyi olmuş. Bu sefer kucağına sağlıklı bir şekilde alırsın inşaallah embriyo kalitesi için ne dediler?

Ahah sorma ya bizim kaynana konstes sanıo kendini öyle havalı kibirliydiki yapayalnz kaldı şimdivalla bende daha 2sendr seviyeli olrk görüşmeye başladım oğlunu aldım die beni sevmemişti
Kontesin kuyruk titredi desene uyumlu olsun yalnız kalmasın o da kendi kaşınmış napalım

Ay inşallah ya ben hala ameliyat için araştırma yapıyorum doktorum sus düşünme ameliyat yok sen hamile kalacaksın buna odaklan deyip durdu
Seni çılgın dr haklı düşünme bunları, tutunduğuna odaklan ki vücudun da embriyoyu kabul etsin aşkım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…