- 16 Ekim 2020
- 1.251
- 1.395
- 35
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
Hahah ya fazla da ay hamileyim ay tuttu tutacak demek istemiyorum şu prolaktin hormonunu çözemiyorum yani fazla kendini kaptırınca prolaktin yükseliyor gibilerinden birşeyler duydum iyice tırstımSeni çılgındr haklı düşünme bunları, tutunduğuna odaklan ki vücudun da embriyoyu kabul etsin aşkım
En güzeli rahat kafa missAynen valla artık kuyruğunu düşürdü aşşağı.fazla atar batar yanioyüzden aslına bakarsan ne kaynanam ne kayımbabam vr oğlanı aldm kafam rahat
Ne şehittir ne Gazi seni gidi Niyazikofi yq benm dötümün acısı neden geçmiyor herif benle seni gidi topal die dalga geçio bu nasl iğne yaffff popom yok ondanmı bu kdr ağrıdı acep
Yağ bazlı iğneler öyle yavrum. 3 4 gün morarık gibi ağırıcak. Dr'un intikamı acı oldukofi yq benm dötümün acısı neden geçmiyor herif benle seni gidi topal die dalga geçio bu nasl iğne yaffff popom yok ondanmı bu kdr ağrıdı acep
Yok bebeğim bekliyorum 13.45 te su içmeye başlıcam birazdanSen de olmuşsundur artıknasıl geçti transfer? Hadi hayırlı olsun
valla kız :) beni şimdi aradılar hastaneden doktor başlayabiliriz dedi yarın 3te tekrar kontrole gideceğim :) çok şükür çok bekletmedi bu sefer reglGel pembişim gel kader ortağım nedir bu hastalıkların bize ettiği
Ah o zalım doktr nedesemde napsamda iğneyi dayadı banaYağ bazlı iğneler öyle yavrum. 3 4 gün morarık gibi ağırıcak. Dr'un intikamı acı oldu
Ben nazikçe söyledimya bku bkuna gittim işte
hoşbuldum canım ♥Aaa kofi seni etiketlemişti ben şahidim.hg pempiss kuzuuu
Herşey olması gerektiği gibi diye düşün o zaman beybi. Evet fazla analık hissi de prolaktini coşturabilir. Ama bu herkes için geçerli. O yüzden sıkıntı yok bence. Bi tane kadın çıkmıştı tv.'de. Çocukları olmamış evlat edinmişler ama daha bebekti. Kadının bir iki hafta sonra sütü gelmişti ve emzirmiş normal bebeği hiç unutmuyorumHahah ya fazla da ay hamileyim ay tuttu tutacak demek istemiyorum şu prolaktin hormonunu çözemiyorum yani fazla kendini kaptırınca prolaktin yükseliyor gibilerinden birşeyler duydum iyice tırstım
Sorma ya bende o kadar dil döktüm jel olsun diye hem jel hem iğne verdi sonrasında da devam dediAh o zalım doktr nedesemde napsamda iğneyi dayadı banabu iğneyi her zamn yiyen kadınları düşünemiyorum aman
Sabahin köründe niye çağırmışlar o zamanYok bebeğim bekliyorum 13.45 te su içmeye başlıcam birazdan
Bende ilk esime yaptirmistim baktim daha aciyo kendim daha rahat yaptim evet 12.haftaya kadar kullanilacakmis o yuzden artik kanka olduk ignelerleHiçbir iğneyi ben yapmadım hep eşim yaptı normal geliştirme iğneleri gibi yapacağız yani tmmdr.25 maşallah ama Allah muhtaç etmesin
Misafirin gelmişhoşbuldum canım ♥
Aboww kız o süt içirilir mi bebeeeHerşey olması gerektiği gibi diye düşün o zaman beybi. Evet fazla analık hissi de prolaktini coşturabilir. Ama bu herkes için geçerli. O yüzden sıkıntı yok bence. Bi tane kadın çıkmıştı tv.'de. Çocukları olmamış evlat edinmişler ama daha bebekti. Kadının bir iki hafta sonra sütü gelmişti ve emzirmiş normal bebeği hiç unutmuyorumsonra da hamile kalmıştı.
Ya banada öle dediler 9.30da kntrol transfer öğlen dedi embryoları kntrole göre çözüyorlarmısSabahin köründe niye çağırmışlar o zaman
Senin ki göbekten bişey olmaz inşaallahSorma ya bende o kadar dil döktüm jel olsun diye hem jel hem iğne verdi sonrasında da devam dedi
Niye içirilmesin kankitocumAboww kız o süt içirilir mi bebeee