Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Amin inşallah son olur evet. Normalde sıkıntımız yok. Tek sıkıntı benim yaşım, 38. Bi doğal gebelik geçirdim, kalbi durdu. Bi sene bi daha gebe kalmayınca tüp bebek başladık. Bir opu ile Emsey Hospitalda iki transfer oldum, olmadı. Embriyo kalmayınca bahçeci Cem Çelik’e geçtim. 2 embriyom oldu Pgt yapıldı sonuç yine negatif. 3. Opuyu yine Cem hocada oldum gene iki embriyom donduruldu. Bu ay transfer inşallah. On yumurta toplanıyor niye iki tane kalıyor benim yumurtalar çürük mü diye kafaya takıyorum çok ama bahçecide 3den fazla embriyosu 5. Günde kalan pek duymadım, moral bozmamaya çalışıyorum. Kimsede bi sorun söylemiyor neden olmadığını araştıran da yok, rahmimde mi sorun var diyorum yok diyorlar. Olmayınca hadi sıfırdan opu. Durum böyle yani canım, sorun varsa da bulan yok.
3. Güne kadar gitmesi yumurtanın kalitesini gösterir, 3. Günden sonra 5. Güne gidemiyorsa spermin kalitesinden. Kendine mâl etmemelisin bence. Ben de bahçecideyim 4 tane blast dondurulmuş embriyom var. 8 tane yumurtaya işlem yapılmıştı. Rabbimnasip6103 Rabbimnasip6103 arkadaş da benimle aynı dr'da, onun da 7 yumurtadan 5 tanesi blast donduruldu. Şimdi hamile inşaallah. Pgt'ye ben hiç güvenmiyorum. Yaptırmaman iyi olmuş. Bu sefer kucağına sağlıklı bir şekilde alırsın inşaallah 😊♥️ embriyo kalitesi için ne dediler?

Ahah sorma ya bizim kaynana konstes sanıo kendini öyle havalı kibirliydiki yapayalnz kaldı şimdi😂valla bende daha 2sendr seviyeli olrk görüşmeye başladım oğlunu aldım die beni sevmemişti😅😂🤣
Kontesin kuyruk titredi desene 😁 uyumlu olsun yalnız kalmasın o da 🤓 kendi kaşınmış napalım

Ay inşallah ya ben hala ameliyat için araştırma yapıyorum doktorum sus düşünme ameliyat yok sen hamile kalacaksın buna odaklan deyip durdu 🤣🙈
Seni çılgın 😁 dr haklı düşünme bunları, tutunduğuna odaklan ki vücudun da embriyoyu kabul etsin aşkım 😚

X