Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Herşey olması gerektiği gibi diye düşün o zaman beybi. Evet fazla analık hissi de prolaktini coşturabilir. Ama bu herkes için geçerli. O yüzden sıkıntı yok bence. Bi tane kadın çıkmıştı tv.'de. Çocukları olmamış evlat edinmişler ama daha bebekti. Kadının bir iki hafta sonra sütü gelmişti ve emzirmiş normal bebeği hiç unutmuyorum 😳 sonra da hamile kalmıştı.
Benm prolaktin hep yüksek cıkıodu 😂geçen sene dr demiştiki bu hormonu bir annelk birde stres üzüntü yükseltir.bende bez streslıydim .bu hormon emzirirken cok yükselıo oyüzden kadınlr hamıle kalmıyomus.ama sütüm gelmedi hiç😂😂😂 40lardaydı değer🙈😂😅

3. Güne kadar gitmesi yumurtanın kalitesini gösterir, 3. Günden sonra 5. Güne gidemiyorsa spermin kalitesinden. Kendine mâl etmemelisin bence. Ben de bahçecideyim 4 tane blast dondurulmuş embriyom var. 8 tane yumurtaya işlem yapılmıştı. Rabbimnasip6103 Rabbimnasip6103 arkadaş da benimle aynı dr'da, onun da 7 yumurtadan 5 tanesi blast donduruldu. Şimdi hamile inşaallah. Pgt'ye ben hiç güvenmiyorum. Yaptırmaman iyi olmuş. Bu sefer kucağına sağlıklı bir şekilde alırsın inşaallah 😊♥️ embriyo kalitesi için ne dediler?
Aynrn bence bahcecideyim 9 yumurtam dan 8 i olgun cikti 7 si dollendi 5 i 5n gunde blast oldu cok sukur 1 ini transfer ettiler simdi benimle insallah🤗🤗

X