- 9 Ekim 2020
- 5.740
- 7.687
- 148
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #9.741
oldum cm 7.gündeyım pzt tedaviye başladık cuma kntrolm vr bakalmamin canm allah razı olsn sen naptn regl oldn mu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oldum cm 7.gündeyım pzt tedaviye başladık cuma kntrolm vr bakalmamin canm allah razı olsn sen naptn regl oldn mu
ooooo hadiii bakalimmm sira sendeee burasiiii bebelerle dolsunda kendimizi konu acalim agustos eylul 2021 annleri diyeoldum cm 7.gündeyım pzt tedaviye başladık cuma kntrolm vr bakalm![]()
Canim sen cuma kese görmeye mi gidicen?aynenn cnm cumayi iple cekiyorum rabbim sag saglim kucagimizda almayi da nasio etsn insallah
evet cnm allah nasip kısmet ederseCanim sen cuma kese görmeye mi gidicen?
İnşallah yaaa herkes bi bebişleri alsında şöle 3-4aylk oldummu artık yeni topiğimizde doğumu konuşuruzooooo hadiii bakalimmm sira sendeee burasiiii bebelerle dolsunda kendimizi konu acalim agustos eylul 2021 annleri diye![]()
Cok sevindim canim, insallah hersey yolunda gider! Kalp atisi ne zaman oluyor?evet cnm allah nasip kısmet ederse
heycanliiiiiiiii halamin qızıİnşallah yaaa herkes bi bebişleri alsında şöle 3-4aylk oldummu artık yeni topiğimizde doğumu konuşuruz![]()
keseyi gordükten 10 gün snra diye biliyorum cnm senin şuan gidio duyman lazim 7. haftanda gorunuyrsnCok sevindim canim, insallah hersey yolunda gider! Kalp atisi ne zaman oluyor?
Evetttttheycanliiiiiiiii halamin qızı![]()
Dr beni cumaertesi cagirdi canim, insallah bir aksilik olmazkeseyi gordükten 10 gün snra diye biliyorum cnm senin şuan gidio duyman lazim 7. haftanda gorunuyrsn
Bende boyleydim doktor bana rahatlat cnm dedi asıl stres sen ve bebegin icin kötü dedi akısına birak rahatla dedi sen de öyle yap kurma kafanda sürekli baska seyle oyalan ben müzik acip dinliyorum söylüyorum buzdolabiyla ilgileniyrum aramz cok iyi ama migde bulantim var ara ara suan bile aslinda ilk oglumda hic böyle olmamistim demekki her hamilelik farkli diyolar ya hakkmzda hayrlisini dileyelim bol bolDr beni cumaertesi cagirdi canim, insallah bir aksilik olmazCok korkuyorum
Valla ozledik halosss welcome back beybisiYaaaaa benm canm dünürcüğümmm biz her türlü çıtırız![]()
hayrusz @Ssevincli bunlar yaşlı asıl
dedikodu yapmayı özlemişim
![]()
hayrlisi olsn be kuzum hakkmzdaaEvetttttemmi gızı artık bekleyip görcez
![]()
Rabbim hiçbirimizi bebek hasretiyle aratmasın. Umarım yakın zamanda güzel sonuçlar alırsınızInsallah canim. Benim gozumde buyuyor surec. Opu oldumda 18 yumurta toplandi 15 i 3. Gune kadar gitti hepsi 7 8 hucreli gayet iyi dendi ve donduruldu. Transfer zamani cozulmeye gidince 5. Gune birakildi. Transfer gunu yine arandim ve 11 inin gelisimi durdu 4 tane kaldi fakat bugun transfer icin henuz hazir degiller yarin gelin dediler. Ertesi gun tranafere gittigimde 3 tane kaldi. 2 si iyi 1 i kotu dediler ikisi iyi derken 4aa kalitede yani. Bugun iste 10. Gun sonuc 4 e yakin ama cok cok dusuk. Kalan embriyoda yok herseye en bastan baslanmasi gerekiyor. O yuzden belki 1 2 ay dinlenmek en mantiklisi gibi geliyo.. Allah hepimizin yardimcisi olsun![]()
katlaması çok güzel canım inş kalp atışını da duyarsınHahahah valla yaa bende 2. Tahlilimi yaptırdım 157 ydi ilki bugün 396 çok şükür şimdi de dr umdan haber bekliyorumm![]()
canım cuma mı sonucu alacaksın? güzel haberlerini bekliyoruzoldum cm 7.gündeyım pzt tedaviye başladık cuma kntrolm vr bakalm![]()
kese göründü bende de 6+2 de gittim bebek görünmedi bu cumartesi tekrar gideceğim korkuyorum bende ya görünmezse diye ... siz de inş güzel sonuçlar alırsınızDr beni cumaertesi cagirdi canim, insallah bir aksilik olmazCok korkuyorum
Insallah bu sefer hem bebegi hende kalp atisini görursun canimkese göründü bende de 6+2 de gittim bebek görünmedi bu cumartesi tekrar gideceğim korkuyorum bende ya görünmezse diye ... siz de inş güzel sonuçlar alırsınız
Kaç haftalıktı canım, çok geçmiş olsun, benim 5 haftalık düşük yaptım, beta 2300lerdeydi en son, gelişmedi. Eylül ayında transfer olmuştum, şimdi ikinci transfer için bekliyorum, beta daha geçen ay ki reglimle sıfırlandı.bu 4. Ayım olacak, reglden sonra herşey yolundaysa gün verecekGeçen hafta güzel haberler vermiştim burada. Ama maalesef düşükle sonuçlandı hamileliğimAranızda bu şekilde düşükten sonra tekrar transfer olan var mı? Ne kadar beklediniz? Doktorum rahim uygun olursa hemen yapalım diyor erken değil mi? Deneyimi olan aktarabilir mi?