• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

sakin ol neden strese sokuyrsun kendinide bebeginide .
Dr beni cumaertesi cagirdi canim, insallah bir aksilik olmaz🤲🏻 Cok korkuyorum
Bende boyleydim doktor bana rahatlat cnm dedi asıl stres sen ve bebegin icin kötü dedi akısına birak rahatla dedi sen de öyle yap kurma kafanda sürekli baska seyle oyalan ben müzik acip dinliyorum söylüyorum buzdolabiyla ilgileniyrum aramz cok iyi ama migde bulantim var ara ara suan bile aslinda ilk oglumda hic böyle olmamistim demekki her hamilelik farkli diyolar ya hakkmzda hayrlisini dileyelim bol bol

Insallah canim. Benim gozumde buyuyor surec. Opu oldumda 18 yumurta toplandi 15 i 3. Gune kadar gitti hepsi 7 8 hucreli gayet iyi dendi ve donduruldu. Transfer zamani cozulmeye gidince 5. Gune birakildi. Transfer gunu yine arandim ve 11 inin gelisimi durdu 4 tane kaldi fakat bugun transfer icin henuz hazir degiller yarin gelin dediler. Ertesi gun tranafere gittigimde 3 tane kaldi. 2 si iyi 1 i kotu dediler ikisi iyi derken 4aa kalitede yani. Bugun iste 10. Gun sonuc 4 e yakin ama cok cok dusuk. Kalan embriyoda yok herseye en bastan baslanmasi gerekiyor. O yuzden belki 1 2 ay dinlenmek en mantiklisi gibi geliyo.. Allah hepimizin yardimcisi olsun🙏
Rabbim hiçbirimizi bebek hasretiyle aratmasın. Umarım yakın zamanda güzel sonuçlar alırsınız

Geçen hafta güzel haberler vermiştim burada. Ama maalesef düşükle sonuçlandı hamileliğim😔 Aranızda bu şekilde düşükten sonra tekrar transfer olan var mı? Ne kadar beklediniz? Doktorum rahim uygun olursa hemen yapalım diyor erken değil mi? Deneyimi olan aktarabilir mi?
Kaç haftalıktı canım, çok geçmiş olsun, benim 5 haftalık düşük yaptım, beta 2300lerdeydi en son, gelişmedi. Eylül ayında transfer olmuştum, şimdi ikinci transfer için bekliyorum, beta daha geçen ay ki reglimle sıfırlandı.bu 4. Ayım olacak, reglden sonra herşey yolundaysa gün verecek

Back
X