- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #9.681
Allah razı olsun canımahh canım nasıl mutlu oldum anlatamam cok şukur bın şukur rabbıme
Evet sen bence direkt usg ye baktır.. Hadi inşallah canımO ne ya öyleyarın mı çıkıcak sonucun? Ben direkt dr.a gidicem kan vermicem. Cok olsu benim çünkü
Umarım herşey yolundadır. Malum çift çigiyle bitmiyor işEvet sen bence direkt usg ye baktır.. Hadi inşallah canım
Karnımda içe değilde dışarı doğru keskin bir batma kala kalıyordum o an kıpırdayamadım baya kötüydü 2 gün sonra kontrole gittiğimde kalpleri durmuşCok uzuldum canim, yani bu karincalanma hissi oldugunda mi kalpleri durdu?
Cok uzuldumKarnımda içe değilde dışarı doğru keskin bir batma kala kalıyordum o an kıpırdayamadım baya kötüydü 2 gün sonra kontrole gittiğimde kalpleri durmuş
Karnımda içe değilde dışarı doğru keskin bir batma kala kalıyordum o an kıpırdayamadım baya kötüydü 2 gün sonra kontrole gittiğimde kalpleri durmuş
Senin yerinde olsam beklemem pıhtılaşma varmı sendeCok uzuldumyok bende öyle degilde, aci vermiyor! Ama yinede korktum.
Kaç haftalıksınSenin yerinde olsam beklemem pıhtılaşma varmı sende
Benim ilk hamileliğimde öğrendikten hemen sonra sürekli sağ ve sol kasıkta batma oluyordu yerleşme den dedişlerdi banaKaç haftalıksın
Yok, 6+2 bugunSenin yerinde olsam beklemem pıhtılaşma varmı sende
Cumaertesi kontrolum var, insallah birsey yokturBenim ilk hamileliğimde öğrendikten hemen sonra sürekli sağ ve sol kasıkta batma oluyordu yerleşme den dedişlerdi bana
Amin inşaAllah teşekkür ederimRABBİM hakkında hayırlısını versin inş. olumlu sonuçlanır canım
Kötü düşünme yaa, ne uzak yollardan geldi o minik, kuvvetli olacak maşallah onaPozitif de biliyorsun çift çizgiyi görmekle bitmiyor iş. Bakalim ne alemde bizim minik. Rahme mi düşmüş, tüpte mi kalmış?
Dr yine ertelemesse satmamTamam canım olalım 21 sanırsam benim transfer tarihi kontrole gittiğimde tam netleşir aman sende beni satttma haaa
İlk günden beri sancım vardıŞu bebegi tutan hatunlar belirtileriniz var mıydı?
Sneşn bebe de hayırlı olsun hayır ile tutunsun inş naptın oldun mu transferHayırlı olsun canım. Benim de yarın nasipse transfer
Saat 2 de. Allah razı olsun canımSneşn bebe de hayırlı olsun hayır ile tutunsun inş naptın oldun mu transfer
inşallah canım bekleyen isteyen herkezın pozıtıf ıle sonuçlanırrİstanbul tüp bebek merkezi Aret Kamara gidiyorum canım
Seninde hayırlısı olsun inşallah pozitif haberlerinide aliriz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?