- 26 Ekim 2020
- 1.489
- 1.476
- 63
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #9.661
gebe misinTüp bebek tedavisi malum çay yasak şimdi gebelik oldu yine yasak düşük bekleniyor yasak üstüne yasak geliyor çay uzun süredir içmiyordum bir müddet daha içemeyecem![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gebe misinTüp bebek tedavisi malum çay yasak şimdi gebelik oldu yine yasak düşük bekleniyor yasak üstüne yasak geliyor çay uzun süredir içmiyordum bir müddet daha içemeyecem![]()
Yaaa hayırlısı olsun. Inşaallah bugün güzel haberler verebilirizGözün aydın çok sevindimbende sonucumu bekliyorum
Anladım bende ne çaymış bizde içelim diye sorayım dedim ama konu başkaymışBi akşam burda kizlar yazışıyordu, ben bakmadım. Sonra ben yokum diye uğraşmışlar benimle. Nerde bu, ne işle meşgul diyeben de dizimiz vardı onu izledik çay içtik dedim. Onlar da çaya başka anlamlar yüklediler
olay bu canım
![]()
Gebeyim güya kanda çıkıyor ama yavru kaplumbağam yavaş ilerliyor bugün son kan testimi verdim yine artış az olursa ilacı kesip düşük beklicezgebe misin
Erkek faktörüydü. Hareket ve morfoloji sıkıntısı vardı. Ama herkese söyliycem yani tüm dünyaya haykırmak istiyorum. Tüp bebek yaptiriyoruz diye eşlerinizin sıkıntılarını göz ardı etmeyin. Muhakkak tedavi olsun, ondan sonra başlayın. Ve de tiroidlerine de baktırın. Bülent hocadan Allah razı olsun. Onu bi dr sitesinde görmüştüm. Görünce bu adam bize cok iyi gelicek, hissediyorum demiştim eşime. Şuan pozitif bir testim var, akıbetini bilmiyorum ama bu pozitifi bile görmek, 8.5 senenin ardından benim için mucizea
ayy hadı ınsallah güzel haberlerle gel . tüp bebek yaptırmakta kı sebep neydi.
tamamm cnmmTamam inşaallah etiketlerim. Eşim 3 gibi falan gelicek sonra gidicez. Hastaneden çıktığım gibi dönücem buraya![]()
Evet ya ben de olsam öyle anlardım yani haklısınAnladım bende ne çaymış bizde içelim diye sorayım dedim ama konu başkaymış![]()
Aynen öyle canım. Allah devamlılığını nasip etsin inşaallahAllah ın mucizesi oldeyince oluverir
iyi düşünelim inş.canımPozitif de biliyorsun çift çizgiyi görmekle bitmiyor iş. Bakalim ne alemde bizim minik. Rahme mi düşmüş, tüpte mi kalmış?
Sağol Allah razı olsuntamamm cnmmdualrim seninle
![]()
İlk defa mı pozitif gördün canım çok iyiErkek faktörüydü. Hareket ve morfoloji sıkıntısı vardı. Ama herkese söyliycem yani tüm dünyaya haykırmak istiyorum. Tüp bebek yaptiriyoruz diye eşlerinizin sıkıntılarını göz ardı etmeyin. Muhakkak tedavi olsun, ondan sonra başlayın. Ve de tiroidlerine de baktırın. Bülent hocadan Allah razı olsun. Onu bi dr sitesinde görmüştüm. Görünce bu adam bize cok iyi gelicek, hissediyorum demiştim eşime. Şuan pozitif bir testim var, akıbetini bilmiyorum ama bu pozitifi bile görmek, 8.5 senenin ardından benim için mucize![]()
Tüp bebekle bi kere görmüştüm ama kaybettim onu. Kendiliğinden ilk pozitif görüşüm evetİlk defa mı pozitif gördün canım çok iyi![]()
İnşallah bakalımYaaa hayırlısı olsun. Inşaallah bugün güzel haberler verebiliriz![]()
AminAynen öyle canım. Allah devamlılığını nasip etsin inşaallah![]()
ahh canım nasıl mutlu oldum anlatamam cok şukur bın şukur rabbımeErkek faktörüydü. Hareket ve morfoloji sıkıntısı vardı. Ama herkese söyliycem yani tüm dünyaya haykırmak istiyorum. Tüp bebek yaptiriyoruz diye eşlerinizin sıkıntılarını göz ardı etmeyin. Muhakkak tedavi olsun, ondan sonra başlayın. Ve de tiroidlerine de baktırın. Bülent hocadan Allah razı olsun. Onu bi dr sitesinde görmüştüm. Görünce bu adam bize cok iyi gelicek, hissediyorum demiştim eşime. Şuan pozitif bir testim var, akıbetini bilmiyorum ama bu pozitifi bile görmek, 8.5 senenin ardından benim için mucize![]()
Bizimkisi geçti artık yasak dediler uyduk sen en iyisini yapmışsın canım artık çayında tadı yokValla bize de yasaktı da transfer iptal edilince stres atalım bari dedik![]()
RABBİM hakkında hayırlısını versin inş. olumlu sonuçlanır canımGebeyim güya kanda çıkıyor ama yavru kaplumbağam yavaş ilerliyor bugün son kan testimi verdim yine artış az olursa ilacı kesip düşük beklicez
Cok uzuldum canim, yani bu karincalanma hissi oldugunda mi kalpleri durdu?Benimde olmuştu 2kizle hamileyim 8 kizinci haftada oldu kalp atışları durdu
O ne ya öylekofi benim de lab da tüp kaybolmuş
tekrar kan vericem.. Canım inşallah keseyide kalp atışını da duyup gelirsin
![]()