• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Bi akşam burda kizlar yazışıyordu, ben bakmadım. Sonra ben yokum diye uğraşmışlar benimle. Nerde bu, ne işle meşgul diye 😁 ben de dizimiz vardı onu izledik çay içtik dedim. Onlar da çaya başka anlamlar yüklediler 🤣🤣🤣 olay bu canım 😎
Anladım bende ne çaymış bizde içelim diye sorayım dedim ama konu başkaymış😌

a

ayy hadı ınsallah güzel haberlerle gel . tüp bebek yaptırmakta kı sebep neydi.
Erkek faktörüydü. Hareket ve morfoloji sıkıntısı vardı. Ama herkese söyliycem yani tüm dünyaya haykırmak istiyorum. Tüp bebek yaptiriyoruz diye eşlerinizin sıkıntılarını göz ardı etmeyin. Muhakkak tedavi olsun, ondan sonra başlayın. Ve de tiroidlerine de baktırın. Bülent hocadan Allah razı olsun. Onu bi dr sitesinde görmüştüm. Görünce bu adam bize cok iyi gelicek, hissediyorum demiştim eşime. Şuan pozitif bir testim var, akıbetini bilmiyorum ama bu pozitifi bile görmek, 8.5 senenin ardından benim için mucize ♥️

Erkek faktörüydü. Hareket ve morfoloji sıkıntısı vardı. Ama herkese söyliycem yani tüm dünyaya haykırmak istiyorum. Tüp bebek yaptiriyoruz diye eşlerinizin sıkıntılarını göz ardı etmeyin. Muhakkak tedavi olsun, ondan sonra başlayın. Ve de tiroidlerine de baktırın. Bülent hocadan Allah razı olsun. Onu bi dr sitesinde görmüştüm. Görünce bu adam bize cok iyi gelicek, hissediyorum demiştim eşime. Şuan pozitif bir testim var, akıbetini bilmiyorum ama bu pozitifi bile görmek, 8.5 senenin ardından benim için mucize ♥️
İlk defa mı pozitif gördün canım çok iyi 🤗

ahh canım nasıl mutlu oldum anlatamam cok şukur bın şukur rabbıme

Back
X