- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #9.641
Bence de inanın asla beni bulmaz dediğim bir olaydı inan. Erkek faktörüydü canım. Ama biz nede olsa tüp bebek yaptiricaz diye ihmal etmedik. Baştan eşim üroloğa gitti. 5,6 ay sonra tüp bebek yaptiricaktikHayırlısı olsunnnnn :) sebepsizmiydi sizin tedaviiiinizz ayy mucizeleerrre inanalim
Pozitif cikti canim çok şaşkınım şuankofi kızzzz inanamıyorum hamilemisin Allahu ekber hay maşallah. hayırlısıı olsun inş.canım benim. çok sevindim .senin sınavında buraya kadarmış işte .RABBİM güle güle sağlıkla büyütmeyi nasip etsin . amin
Ben de böyle haberler görünce inancım artıyordukofi hamıle mııı kızzzz ayy kurban oldugum rabbım yaaaa
ol dedi ve oldu goruyormusun sen
nasıl bı mutluluk valla umut doldum yaa yemın ederım
Yok yok gayet güzel anlattınız ben konuyu bilmediğim için aa çay bende içeyim bari dediminş kırmadan anlatabildim
valla sırf sen değil tüm topik ve tospiğin olarak ben de şoktayım: ). pozitifse doğrudur . hayırlı haberlerle dön inş.Pozitif cikti canim çok şaşkınım şuandr'a gidicem bugün. Ancak ondan sonra inanırım
inş güzel sonuçlar alırsınız çok sevindim hayırlı olsunBen de böyle haberler görünce inancım artıyordubigün beni de buldu Dr'a gidiyim de bakalim herşey yolunda mi? Ondan sonra hamile moduna geçicem
içiyoruz o çayları mecbur :)Yok yok gayet güzel anlattınız ben konuyu bilmediğim için aa çay bende içeyim bari dedim
Valla taşıyomuşum da haberim yokmuşkofiiii gözlerimeee inanamiyorummmm sennn içinnndeee mucizeni tasiyirmussuun yaaa zatennnyaaaa cokkk sevindimmmmmm kofiii allahimin hikmetlerinden sual olunmazmiş büyüklugğüne yine şahit oldukkk bakk sen çok büyüksn allahim
Bana yaptı doktorum ptz aktivasyon 106 çıktıYani ne kadar sürede pıhtılaştığına bakıyorlar sayaçla. Yani en azından benim yaptırdığım öyleydi. Pıhtılaşma süresi. Şimdi emin olamadım başka bir test mi acaba.
Gözün aydın çok sevindimPozitif cikti canim çok şaşkınım şuandr'a gidicem bugün. Ancak ondan sonra inanırım
Bi akşam burda kizlar yazışıyordu, ben bakmadım. Sonra ben yokum diye uğraşmışlar benimle. Nerde bu, ne işle meşgul diyeNe çayı içtiniz acaba
Valla bize de yasaktı da transfer iptal edilince stres atalım bari dedikBizde ocseyfik keşke o çaydan korkumuzdan icemedik tedavideyiz diye şimdide yasak dedi asitan çay yok dedi bı cesaret bizdrmi icsekki
Tüp bebek tedavisi malum çay yasak şimdi gebelik oldu yine yasak düşük bekleniyor yasak üstüne yasak geliyor çay uzun süredir içmiyordum bir müddet daha içemeyecemiçiyoruz o çayları mecbur :)
benide etiket le vok merak ediyrummmm sabrszlikla bekliyorummmm saat kacta gdcnValla taşıyomuşum da haberim yokmuşben de adet olamıyorum diye artık saçlarımı yolma faslına geçicektim ki test yaptim bugün bi dr'a gidiyim de ondan sonra hamile moduna geçicem Rabbim çok büyük hikmetinden sual olunmaz hakikaten
Alem sinizValla bize de yasaktı da transfer iptal edilince stres atalım bari dedik
Pozitif de biliyorsun çift çizgiyi görmekle bitmiyor iş. Bakalim ne alemde bizim minik. Rahme mi düşmüş, tüpte mi kalmış?valla sırf sen değil tüm topik ve tospiğin olarak ben de şoktayım: ). pozitifse doğrudur . hayırlı haberlerle dön inş.
ayy hadı ınsallah güzel haberlerle gel . tüp bebek yaptırmakta kı sebep neydi.Ben de böyle haberler görünce inancım artıyordubigün beni de buldu Dr'a gidiyim de bakalim herşey yolunda mi? Ondan sonra hamile moduna geçicem
Tamam inşaallah etiketlerim. Eşim 3 gibi falan gelicek sonra gidicez. Hastaneden çıktığım gibi dönücem burayabenide etiket le vok merak ediyrummmm sabrszlikla bekliyorummmm saat kacta gdcn
Allah ın mucizesi oldeyince oluverirPozitif de biliyorsun çift çizgiyi görmekle bitmiyor iş. Bakalim ne alemde bizim minik. Rahme mi düşmüş, tüpte mi kalmış?
Çok sağol darısı başına olsun inşaallahinş güzel sonuçlar alırsınız çok sevindim hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?