Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Kızlar transfer hazirligindayim adetimin 13.gunu 7.5 endometrium 16.gün sanrım son kontrolüm olup transfer tarihi verilecek değer normal mi? Sizlerin nasildi acaba
Hayırlısı olsun inşallah pozitif haberlerinide alırız
Benim adetin 20.günü transferim oldu endometrium 9.0 di

Aç karınla yanımda bir avuç fındıkla gittim. Kan pıhtı için 7 tüp kan aldılar. Karyotip olanı yaptırmadım.

5. Gun canim 2 adet transfer edilmisti. Tutmadi sanirim...
Hayırlısı olsun canım, olsa sanırım biraz daha yüksek çıkması gerekiyordu, benim ilk transferimde 9. Gün 19 çıkmıştı beta, doktorum düşük çıktı ama bakalım dedi, artışlar düzenli oldu sonrasında, ama sağlıksız olduğu gerçeğini değiştirmedi maalesef düşük yaptım. Allah emeklermizi boşa çıkarmasın, yıkılmak yok, bebiş olana kadar devam edeceğiz

Hamileyken 3 ayın geçmesini bekledik, düşük olunca çayın keyfini çıkaralım dediköyle takıldık birbirimize işte
Çay işe yaramış bazı arkadaşlarda güzel bir umut oldu benim için burda bizzat şahit olmak benimde düşükten sonra bakalım hayırlısı belki normal yolla benimde olur inşaAllah

Çay işe yaramış bazı arkadaşlarda güzel bir umut oldu benim için burda bizzat şahit olmak benimde düşükten sonra bakalım hayırlısı belki normal yolla benimde olur inşaAllah
Evet Kofi den bir gün önceydi galiba o arkadaşda normal gebe kalmıştı. Umut oluyorlardarısı bizlerin başına Seninde sonucunu merak ediyorum bakalım nasıl artacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…