- 9 Ekim 2020
- 5.740
- 7.687
- 148
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #9.701
kalınlaşır daha 16.güne kdr suan için iyi güne göre kalınlıkKızlar transfer hazirligindayim adetimin 13.gunu 7.5 endometrium 16.gün sanrım son kontrolüm olup transfer tarihi verilecek değer normal mi? Sizlerin nasildi acaba
Hayırlısı olsun inşallah pozitif haberlerinide alırızKızlar transfer hazirligindayim adetimin 13.gunu 7.5 endometrium 16.gün sanrım son kontrolüm olup transfer tarihi verilecek değer normal mi? Sizlerin nasildi acaba
Hadi hayırlısıyla al gel bebişini canım, bi daha da hiç bırakma inşallahSaat 2 de. Allah razı olsun canım
Aç karınlakzılar gunaydın
genetık testler ve kan pıhtılasma tetslerı nasıl yapılıyor gıdıp kan mı verecm sadece ac karnına falan olmak farkettırıyormu
yarın randevu aldım gıdecemde ayy bılmıyorum valla daha once hıc gıtmedım ya nasıl mıs bılemedım size sorayım dedım
Kaçıncıngün embriyosu canımKizlar transferin 10. Gunu beta hcg 3.97. Umidi kesmeli miyim ?
Çok sevindim devamı gelir inşaAllahkofi beta degerim 484 çıktı benim canım. Sırada inşallah kese, kalp atımı :) Senden de haber bekliyorum
5. Gun canim 2 adet transfer edilmisti. Tutmadi sanirim...Kaçıncıngün embriyosu canım
çook teşekkür ederimmmÇok sevindim devamı gelir inşaAllah
Hayırlısı olsun canım, olsa sanırım biraz daha yüksek çıkması gerekiyordu, benim ilk transferimde 9. Gün 19 çıkmıştı beta, doktorum düşük çıktı ama bakalım dedi, artışlar düzenli oldu sonrasında, ama sağlıksız olduğu gerçeğini değiştirmedi maalesef düşük yaptım. Allah emeklermizi boşa çıkarmasın, yıkılmak yok, bebiş olana kadar devam edeceğiz5. Gun canim 2 adet transfer edilmisti. Tutmadi sanirim...
Hamileyken 3 ayın geçmesini bekledik, düşük olunca çayın keyfini çıkaralım dedikYok yok gayet güzel anlattınız ben konuyu bilmediğim için aa çay bende içeyim bari dedim
Maşallah subhanallah, Allah daim etsin canım, sağlıkla kucağına gelsin inşallahkofi beta degerim 484 çıktı benim canım. Sırada inşallah kese, kalp atımı :) Senden de haber bekliyorum
Çay işe yaramış bazı arkadaşlardaHamileyken 3 ayın geçmesini bekledik, düşük olunca çayın keyfini çıkaralım dediköyle takıldık birbirimize işte
Amiin canım. Darısı isteyen herkese inşallahMaşallah subhanallah, Allah daim etsin canım, sağlıkla kucağına gelsin inşallah
Çay şifa niyetineÇay işe yaramış bazı arkadaşlardagüzel bir umut oldu benim için burda bizzat şahit olmak benimde düşükten sonra bakalım hayırlısı belki normal yolla benimde olur inşaAllah
Çay şifa niyetine
alla alla nedenki genetik pıhtılaşma vs bunları yaptırdın demi dr nedio bu durumaöyle görünüyor açıkçası endişem pozitif görüyorum 2 defadır sıkıntı yok ama düşükle sonuçlanıyor ona çözüm bulamadım
Evet Kofi den bir gün önceydi galiba o arkadaşda normal gebe kalmıştı. Umut oluyorlarÇay işe yaramış bazı arkadaşlardagüzel bir umut oldu benim için burda bizzat şahit olmak benimde düşükten sonra bakalım hayırlısı belki normal yolla benimde olur inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?