• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

pıhtılasmayı daherhalde genetık bolumu yapıyordur eksık bısey kalmasını ıstemıyorum gııtmısken hepsıne bakılsın
iş yerınden ızın almaktan bı hal oldum valla
Hİç sorma ben de işyeri konusunda muzdaribim sürekli yalan uyduruyorum hiç kimseye söylemedim çünkü

Hastaneye sorsan daha net olur en azından var mı iletişim kurabileceğin birileri

Hİç sorma ben de işyeri konusunda muzdaribim sürekli yalan uyduruyorum hiç kimseye söylemedim çünkü

Hastaneye sorsan daha net olur en azından var mı iletişim kurabileceğin birileri
yarın gıdeym olmadı tetkrar gıderız arastırma hastahnesı oldugundan telefon orada ıcat edılmemıs gıbı davranıyorlar hıc bı hasta onları tetelfınla arayamaz gıbı muamele yapıyorlar

yarın gıdeym olmadı tetkrar gıderız arastırma hastahnesı oldugundan telefon orada ıcat edılmemıs gıbı davranıyorlar hıc bı hasta onları tetelfınla arayamaz gıbı muamele yapıyorlar
özel herhangi bir hastaneyi arayıp sorsan belki bilgi verirler

kzılar gunaydın

genetık testler ve kan pıhtılasma tetslerı nasıl yapılıyor gıdıp kan mı verecm sadece ac karnına falan olmak farkettırıyormu
yarın randevu aldım gıdecemde ayy bılmıyorum valla daha once hıc gıtmedım ya nasıl mıs bılemedım size sorayım dedım
Günaydın. Ben sadece pıhtılaşma yaptırmıştım aç olmana gerek yok. İçindeki herhangi bir değere bakılmıyor. Süreye bakılıyor.

Canim ben pıhtılaşma testlsrini eğitim araştırmanın genetik bölümünde tok karnına vermiştim.

9 gün gecmisti idrar testi yaptim negatifti. Sonra söktürücü kullandim. Hala gelen giden yok bugün de bi test yapiyim dedim şok 🤣🤣🤣 o 9.gün yaptigim test ovulasyon testlerinin yaninda hediye gelmişti. Belki de bozuktu bilemiyorum 🤷‍♀️ yarın kan vericem
kofiiii gözlerimeee inanamiyorummmm sennn içinnndeee mucizeni tasiyirmussuun yaaa zatennn ♥️🤗🤗🤗 yaaaa cokkk sevindimmmmmm kofiii allahimin hikmetlerinden sual olunmazmiş büyüklugğüne yine şahit oldukkk bakk sen çok büyüksn allahim🤲🤲🤲🤲👶🏻🤗🤗🤗

Ayyy inanmıyorum😍😍😍😍😍tebrik ederim canım😍 ben şok 🤯 çayın faydaları işte🤣 çok sevindim canım yaa🥰 kullandığın söktürücüyü de söyle doktoruna🤭kız bebişi kendi ellerine söktürüyordun ya aman yarabbim ☺️
Sağol aygülüm Allah razı olsun. Bu sıra içilen çaylar işe yaramış 🤣 söyledim hiçbir şey yapmaz merak etme dedi 😊

pıhtılasmayı daherhalde genetık bolumu yapıyordur eksık bısey kalmasını ıstemıyorum gııtmısken hepsıne bakılsın
iş yerınden ızın almaktan bı hal oldum valla
İstanbul'u bilmiyorum ama genel olarak vereyim bilgi pihtilasmada aynı genetik gibi kan veriyorsun aynı anda alınıyor zaten kal tüpleri farklı oluyor

Ahhahahahhahahah ay nasıl içim bi hoş oldu, demlediğin çaylar yüzü suyu hürmetine bacııı🎊🎉 Allah kucağına almayı nasip etsin, güçlü kuvvetli sağlıklı bir bebiş olsun, çocuğun da senin gibi muzip olacak baksana🥰😂🧿🍀
Valla ne çaymış arkadaş 🤣🤣🤣 Valla eğer olursa kuvvetli olucak sanırım. sökülsün diye az uğraşmadım kendimle 😁 bugün dr'a gidiyim daha moda sokmadım kendimi 🤓

Sağol aygülüm Allah razı olsun. Bu sıra içilen çaylar işe yaramış 🤣 söyledim hiçbir şey yapmaz merak etme dedi 😊
Bizde ocseyfik keşke o çaydan korkumuzdan icemedik tedavideyiz diye şimdide yasak dedi asitan çay yok dedi bı cesaret bizdrmi icsekki😜😜😜😜

Veee kofi’den güzel bir çalım geldi 😂😂
Hepimize tur bindirdin helal olsun. Sağlıcakla kucağına da alırsın inşallah. Anlatacak güzel anıların oldu 🤩
En sona kaldım derken bir sıçrayış gerçekleştirdim 🤣🤣🤣 Amin canım hepimizin kucağı dolsun inşaallah 🤲

Back
X