Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Evet canım ya bizim düğünler meşhurdur 🤩🤩
Ay bu ikboş teyzem beyiyle umreye gitti geldi. Evde Kur'an okuttu. Ay gelinler akrabalar bi geldi. Gözlerimizi alamadık 😳 full pulpayet etekler mi dersin, ipek gömlekler, karpuz kol bluzlar mı? Ağzımız açık kaldı. 🤤

Eklentiler

• 20201213_232616.jpg
    20201213_232616.jpg
    150,1 KB · Görüntüleme: 25
yaaa😂uzaktan ziyaret mi edion benm ev merkeze baya uzak bebelerimi ziyaret edemiom ki😅😂 senin misafir gelmiş nie beklensinki ocağa yetişir mis gibi kofiyle siz başa baş gidionuz bu kapışma baya heyecanlı kofi kofi
Ne bilim, içimde şubata kalacakmışım gibi bir his var. Yok bacım bu işin kapışması olmaz, herkesin transferi ne zaman hayırlıysa o zaman olsun inşallah, 1 ay geç 1 ay erken hiç farketmez, yeter ki kucağımıza alabilelim bebişlerimizi🥰🧿🍀 hamile kalırsam ismimin yanına bundan koy 🤱🏻 Hamile kalmakla bitmiyor malum,Bebeli olsun😂

gene gittii banlandimi gizlar halamin gizi nerdeee nerrrdeeeee deyiverin baaaaggg oyyyy alllahhhmmm yeni geliverdiydii daaa :KK70: :KK70: :halay::KK30::KK73::KK75::cry::confused:

Oy inşallah ya doktor da Anlamadı işte zaten vücudunun ilaçlara tepkisi böyle oldu bende beklemedimm dedi
Canım ilk tedavin miydi, ilk tedavide doktorlar vücudun nasıl tepki vereceğini bilemiyor, o yüzden de ilaç dozunu ayarlayamıyorlar. Benim aşılamam iptal oldu sırf bu yüzden kaç ay bunun sıkıntısını çektim, bastı ilacı yumurtaları aşırı uyardı, kaç ay kistlerden kurtulamadım mahvetti beni

X