- 16 Ekim 2020
- 1.251
- 1.395
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
Şuan bitirdin beni
Bence bu topikte çay dışında birşey paylaşmayalımEki Görüntüle 2739399 Simdilik çig köfteyle idare edin gariiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan bitirdin beni
Bence bu topikte çay dışında birşey paylaşmayalımEki Görüntüle 2739399 Simdilik çig köfteyle idare edin gariiii
Yaaa harbiden sen bide hamilesin bak şuan hamile olsam çiğköfteci açtırmak zorunda kalacaktım
Yaaa sizde mi ne güzel yarın olan bi sürü kişiyiz inşallah falso vermeden hepimiz hayırlı haberler veririz burdan
Ben kofi aslen ardahanlıyım üsküdar doğumluyum. Burdan memleketime selam gönderiyorum öpücüklerbacılar nerelisiniz yarışmaya nerden katılıyorsunuz
Kac kisi daha var. Heyecanlandim iyiceeYaaa sizde mi ne güzel yarın olan bi sürü kişiyiz inşallah falso vermeden hepimiz hayırlı haberler veririz burdan
kofinin akrabannlarina selamlarimizi yolluyor öpücük gnderiyruzBen kofi aslen ardahanlıyım üsküdar doğumluyum. Burdan memleketime selam gönderiyorum öpücükler
yarin bnm transferden önce son kontrolum var cuma günüde transferKac kisi daha var. Heyecanlandim iyicee
Bizde aslen, eşim göle li ben kağızman lıyım ama İstanbul doğumluyuz. Yarışmacı arkadaşlara başarılarBen kofi aslen ardahanlıyım üsküdar doğumluyum. Burdan memleketime selam gönderiyorum öpücükler
Ssevincli var ben ve bide diğer topikte biri vardı galiba o gelmedi burayaKac kisi daha var. Heyecanlandim iyicee
Korku çok bende korku ya olmazsa düşüncesi beni yoruyorHadi hepimize hayirli olsun. Heyecan var icim bombos sizdede bole bi his varmi
10 barsak nedir 2 litre kola şişesini düşün. Idrar torbana sığar mı o kadar sıvı? En güzeli sabah kalkinca mesaneyi boşalt. 2 barsak su iç. Sen hastaneye gidip transfere girene kadar sıkışırsın. Idrar torbası 350 500 ml alıyor. Ona göre ayarla ben 2.'de öyle yaptım, mis gibi geçti transferim.Ben kontrollü içeyim en iyisi 11 de içmeye başlarım artık yarım saate iner heralde
Aynen bu çok güzel bir fikir gibi geldi şu an ben direk bunu uyguluyorum10 barsak nedir 2 litre kola şişesini düşün. Idrar torbana sığar mı o kadar sıvı? En güzeli sabah kalkinca mesaneyi boşalt. 2 barsak su iç. Sen hastaneye gidip transfere girene kadar sıkışırsın. Idrar torbası 350 500 ml alıyor. Ona göre ayarla ben 2.'de öyle yaptım, mis gibi geçti transferim.
Valla kendimi meyveyle kandirdim simdilik yarin menude cigkofte var tabi cigsizkofteYaaa harbiden sen bide hamilesin bak şuan hamile olsam çiğköfteci açtırmak zorunda kalacaktım
Ay benim bi ikboş teyzem var komşum. Burda annem gibi oldu. O da arnavut çok seviyorum kız o düğünleriniz nasıl gösteriş öyle maşallahArnavutum canım ben Istanbuldan katılıyorum
Hakkında hayırlısı olsunMerhaba arkadaşlar beni de ekler misiniz yarın yumurta toplanacak 16 sonda transfer planlıyo