- 9 Ekim 2020
- 5.703
- 7.646
- Konu Sahibi PlutonMerkez
İnşllhh tutunur çüçük bamyalarımızBilmiyorum ki daha transferden sonra 5.günüm ve test tarihine daha çok var inşallah tutunmuştur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşllhh tutunur çüçük bamyalarımızBilmiyorum ki daha transferden sonra 5.günüm ve test tarihine daha çok var inşallah tutunmuştur
Bu bacılarla olmazsa bi whatsap grubu da açarızAhahaah ya 9ay nasıl geçecek bize ben bacılarımsız naparım
Kizz dikkat et aman transfer oncesi basina is alma sen bize lazimsin birde bebisine tabiiyaaa valla bi mutfaga girdi evi yakıyordubana bakacakmış sözde yandık zehirlemese bari
O daveti ben yaptım tecrübeli bir bacımız daha olduMerhaba dolaşırken bi yerlerde davet gördüm ben de geldim. Bu aralıkta transfer olmayı istiyordum. Tahmini 31 aralıkta olacakmışım Bu dördüncü transfer olacak. Deneyim sahibi olmak isteyeceğim kesinlikle son konuydu ama gediklisi oldum artık mecburen. Acemi varsa sorusu olan varsa burdayım.
Tabikide açarız valla görmedik birbirimizi ama ben sizleri çok seviom semimiyetiniz mizah anlayışınız güçlü olmanızzz birde kader arkdşı olmamız çok güzellllll bayılıyrm size hepiniz benimsiniz benimsiniz uleynBu bacılarla olmazsa bi whatsap grubu da açarız
Ayyy inşallah hepimizin ki tutunsun sonra büyüsün ve hayatımızın en öncelikleri olsunlarİnşllhh tutunur çüçük bamyalarımız
Acalım da 9 ay niye hasret kalalım ki aralıktan ocaktan hamile kalanlar diye yeni topik açarızBu bacılarla olmazsa bi whatsap grubu da açarız
Ben bekliyom oyle isin zor kisimlarindan biri de bu gerci hepsi zor da suan 6 haftalik gibi biseyim keseyi gorduk Allah izin verirse cuma gunu kalp atisina gidicezİnşallah canımsın sen ne durumdasın
Aminnnn.zaten kural gereği topikten hamiş olmadan çıkmak etik kurallar gereği yasakAyyy inşallah hepimizin ki tutunsun sonra büyüsün ve hayatımızın en öncelikleri olsunlar
Kocam beni böyle sahiplenmedi yüreğini sevdiğim kadın koca yürekli PlutonMerkez isim hale mi halem mi şuna da bi açıklık getir Allah aşkınaTabikide açarız valla görmedik birbirimizi ama ben sizleri çok seviom semimiyetiniz mizah anlayışınız güçlü olmanızzz birde kader arkdşı olmamız çok güzellllll bayılıyrm size hepiniz benimsiniz benimsiniz uleyn
Ahaha adım hale bebemmm haloş halamgil halamgızı hepsi de benimKocam beni böyle sahiplenmedi yüreğini sevdiğim kadın koca yürekli PlutonMerkez isim hale mi halem mi şuna da bi açıklık getir Allah aşkına
Ay valla şekerim doğrubenmmm bebemmm wtsupta olmasa senide göremicektim
Yaaaa çok şekeeerrr sağlıcakla gelsin inşallah o kalp atışını duymak ayrı bir duygu olsa gerekBen bekliyom oyle isin zor kisimlarindan biri de bu gerci hepsi zor da suan 6 haftalik gibi biseyim keseyi gorduk Allah izin verirse cuma gunu kalp atisina gidicez
nese birdaha akıllı durcam ayrılık çokk zor çokkk kaynadm burda şafa karışamadım yaAy valla şekerim doğru
E tamamAhaha adım hale bebemmm haloş halamgil halamgızı hepsi de benim
Ismi halamin gizi kaldi PlutonMerkezKocam beni böyle sahiplenmedi yüreğini sevdiğim kadın koca yürekli PlutonMerkez isim hale mi halem mi şuna da bi açıklık getir Allah aşkına
Amin inşallah son olur evet. Normalde sıkıntımız yok. Tek sıkıntı benim yaşım, 38. Bi doğal gebelik geçirdim, kalbi durdu. Bi sene bi daha gebe kalmayınca tüp bebek başladık. Bir opu ile Emsey Hospitalda iki transfer oldum, olmadı. Embriyo kalmayınca bahçeci Cem Çelik’e geçtim. 2 embriyom oldu Pgt yapıldı sonuç yine negatif. 3. Opuyu yine Cem hocada oldum gene iki embriyom donduruldu. Bu ay transfer inşallah. On yumurta toplanıyor niye iki tane kalıyor benim yumurtalar çürük mü diye kafaya takıyorum çok ama bahçecide 3den fazla embriyosu 5. Günde kalan pek duymadım, moral bozmamaya çalışıyorum. Kimsede bi sorun söylemiyor neden olmadığını araştıran da yok, rahmimde mi sorun var diyorum yok diyorlar. Olmayınca hadi sıfırdan opu. Durum böyle yani canım, sorun varsa da bulan yok.Bu son olsun inşallah sıkıntınız neydi acaba bişey diyorlar mı ?
10 Muuuu şakamı bu? insanın idrar torbası 3bardak su alıo nasıl tutacan okdr suyuTransfer olan arkadaşlarım ablalarım kardeşlerim yarın 11.30 da hastanede ol gelmeden 10 bardak su iç dediler ben bu suyu içmeye ne zaman başlaycam ki