Aralık - Ocak Transfer olacaklar

He he gördüm hepsini bensiz pasta kesmeler felan kofi kofi bensiz yemek istemiş türküler paylaşılmış yarıldm burda gülmekten ama yazamadım😂 sen o değilde olaya bak bizim herif kalktı bana yemek yapçak sözde yemegın altını kapatmayı unut yanık kokusuna geldm mutfaga tencerenin içinde kömür yapmış bana😂😂😂
Halamin gizi hep ben tuttum senin yasıni kofi hep pastani yemek istedi ama eline vurdum ben kestirmedim pastani ama ben yedim bi dilim 🤪🤪🤪🤣🤣🤣 :KK53: :KK70:

He he gördüm hepsini bensiz pasta kesmeler felan kofi kofi bensiz yemek istemiş türküler paylaşılmış yarıldm burda gülmekten ama yazamadım😂 sen o değilde olaya bak bizim herif kalktı bana yemek yapçak sözde yemegın altını kapatmayı unut yanık kokusuna geldm mutfaga tencerenin içinde kömür yapmış bana😂😂😂
😅Bende aynı şeyleri yaşayacağım ama hangi tarihte şuan belli değil. Yani inşallah olmaz ama bu transferin tutma ihtimalini az görüyorum denemek için yapcam sadece🤷🤲🏻🙈🤭

😅Bende aynı şeyleri yaşayacağım ama hangi tarihte şuan belli değil. Yani inşallah olmaz ama bu transferin tutma ihtimalini az görüyorum denemek için yapcam sadece🤷🤲🏻🙈🤭
ya bebem içinde kalmasın dene.ama o tüple vedalaşacan kaçarı yok😅ama aret hoca almadı tüpü bağladı sadece oyüzden 3günde ayağa kalktım birde paıkolojık olrk daha iyi hissettirio bağlatmak.ama tutarsa belki hiç gerek kalmıcak keşkkeeeeeee😁

8. Gün hayalet çizgi 9. Gün daha soluk hayalet çizgi 10.Gün ışıkla varla yok arası bı çizgi. Negatif olmasa böyle olmazdı. Benim hayalet çizgiler gittikçe belirsizlesti 😥
ama 10gün boyunca hiç kan vermednmı kuzumm neden bekledin okdr? Hala vrsa o çizgi en iyi kanda belli olur hemen ümitsizliğe kapılma.sonuc iyide olsa kötüde olsa dik durman lazım bu süreçte hiçbirimizin garantisi yok nasip ama inşlllhjj kan sonucun gÜzel gelirrrrr minnoşum🌹

Aaaa ben şok emmim gızıı kofiyi engelleyip senmi yedin 😂😂 ahahaha bensiz pastalar felan utanmazlar kısırda yapaydınız bari 😡
ya askoo bana bakip bakip durdu hayr yapamam olmaz dedim göz kirpti beni bastan cikartti belinden kavradim aldim onu elime batrdim catali o buluşma anini hala unutamiyorum :KK70: :KK70: :KK70: :KK16::KK28:

X