- 9 Ekim 2020
- 5.703
- 7.646
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #3.241
Aminnn aşkım çok sağolasın senin de inşaallahEvet doğru bacım covid vurdu seni 1 ay, geçmişler olsun, yolun açık olsun canım bundan sonra, hayırlısıyla gelsin bebişin
Benimde evde yok yarın aldırmam lazımAhaha bizde yapsak acepevdede yokki biz en iyisi karbonat testi yapalım
Ahahaha çok iyi oldu böyleben yatıyorum güzel anne adayları çok konuşmayın sonra bi sürü mesaj okumak zorunda kalıyorum hepinize iyi geceler tatlı rüyalar
Saglikli bol bol kaliteli yumoşların olsun inşallah canım evet kasık ağrıların ve gaz sıkıntın olması normal 3 yada 4 güne gecer benim öyle olduHayırlı geceler kizlar benimde bugün yumurta toplamam oldu nasipse pazartesi transfer olucak ama bende baya kasik ağrısı var sizce normal mi
Ay ne güzel bir transfer kardesligi daha bn ve bu @kahvecay arkadasmda 21 aralik pazartesi transfer olcagz allah nasip kismet ederseHayırlı geceler kizlar benimde bugün yumurta toplamam oldu nasipse pazartesi transfer olucak ama bende baya kasik ağrısı var sizce normal mi
Rütalarımız gerçek olacak inşlhh sabırrrahh cnm bnm düşü bile o kadar güzel kiii rüya gibi
Kim daha erken test yaptı acaba yarışmasını kazandın, tebrikler sevinçli seyhanYok valla yapmadım 2.gün o kadar da değil ama 3. gün akşam yaptım yalan yok çıkmaz zaten diyerek yaptım hatta meraktan
Tamam bebeğim bekletmem merak etme 6.45 burdayımEvet evet 7 de gel ben daha fazla bekleyemem
amin halaminnn giziiRütalarımız gerçek olacak inşlhh sabırrr
Semoş sabrını takdir ettim canım alkışlıyorum seniBen daha hiç yapmadım valla diğerlerini bilmem
Sen bi 5tane aldır 2.günden başladın anca yeterBenimde evde yok yarın aldırmam lazım
O da 5.5 gün oluyo amaTamam bebeğim bekletmem merak etme 6.45 burdayım
emmim gızıamin halaminnn gizii
Inşallah canım hepimizinSaglikli bol bol kaliteli yumoşların olsun inşallah canım evet kasık ağrıların ve gaz sıkıntın olması normal 3 yada 4 güne gecer benim öyle oldu
Ahaha bizde yapsak acepevdede yokki biz en iyisi karbonat testi yapalım
5 değilde en az 3 aldırayım ben kenarda dursunSen bi 5tane aldır 2.günden başladın anca yeter
kim sana böyle gece gece kötü örnek olan yarim akilliemmim gızıağzım yanıyoo gece gece ezme yedim ya
Aaaa ovu testi var bendeBen de var bi taneovu testlerinin yanında hediye gelmişti gözbebeğim