- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #3.281
Yok kız ciddi dedim vallaHee oldu onuda denim sonra iyice gül bana
Yaaa 7'de yapsan yarım gün oynuyo yani. Bari 10 falan olsun 7 nedir ya ? Hava bile karanlık o saatte
aman bea sen sebebim ol yiyom kilo almıyom ben zatenyaaa kimmm olcadddiiiiiii furrummm seniiibu arada GÜNA
Amin canım inşallah yok gormedim yazınızı birde sizi belki üzerim diye çok yorum yapamadım indallah bu kez sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin rabbim cennetliksiniz rabbim yardimvidi olsun tüm engelli çocuğu olanlarınevet allaha bin şükür burada söylemistim ama size denk gelmemis yazim rabbim eli ayagi düzgün saglikli sıhhatli bir evlat nasip eder insallah abisine bu hayatta bi omuz bir tutunacagi dal olur insallah
ne güzel keskem 100 kisi görecegine 1 kisiyle transferi yapip konuyu kapata bilseydikAnnemm kıamam sanaa benn ben kendime evde bi transfer yapar sana kardeş olurum
Yedekte dursun o ama şaka bi yana çıkar mı onda kiYok kız ciddi dedim vallaneyse onu daha somra mı yapsan?
9da mı yav benmkisi gerçwkliştircek transferi bakalm 9da olurmuO zaman 9 da hazır ol
Ondan hiç şüpemiz yok canım yaparsın biliyoruzSemaknc uykuya geçti yarın konuşuruz yine bakalım saati benim için sıkıntı yok olsa şimdi yaparım dermişim
Normal tabiki yeni bir işlemden çıktınızHayırlı geceler kizlar benimde bugün yumurta toplamam oldu nasipse pazartesi transfer olucak ama bende baya kasik ağrısı var sizce normal mi
bende aldim galba yaaaaman bea sen sebebim ol yiyom kilo almıyom ben zaten
Tüp bebek diye bi dalı tarihe gömerdikne güzel keskem 100 kisi görecegine 1 kisiyle transferi yapip konuyu kapata bilseydik
Hee yaa biz 7yıldr transfer denedik ama başarısız oldukne güzel keskem 100 kisi görecegine 1 kisiyle transferi yapip konuyu kapata bilseydik
amin kuzum hah iste onu bilmek icimi o kadar huzurlndryor kii bak bu söze inancim yarali yüregimi feraha erdriyorAmin canım inşallah yok gormedim yazınızı birde sizi belki üzerim diye çok yorum yapamadım indallah bu kez sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin rabbim cennetliksiniz rabbim yardimvidi olsun tüm engelli çocuğu olanların
Nasıl cikiyo biliyo musun? Ovu zamanı test çizgisi kontrolle birebir oluyo ya öyle. Ben burda okudum, ikisi de ayni koyulukta diyolar. Bi foto ariyolar hic de ayni değil. Yapma bence şimdi kafan karismasin. 12. Günden sonra yap bakalim doğru muymuşYedekte dursun o ama şaka bi yana çıkar mı onda ki
Sen bir melek annesisinamin kuzum hah iste onu bilmek icimi o kadar huzurlndryor kii bak bu söze inancim yarali yüregimi feraha erdriyor Eki Görüntüle 2743220
Tamam şekerim 12. günden sonra yaparızNasıl cikiyo biliyo musun? Ovu zamanı test çizgisi kontrolle birebir oluyo ya öyle. Ben burda okudum, ikisi de ayni koyulukta diyolar. Bi foto ariyolar hic de ayni değil. Yapma bence şimdi kafan karismasin. 12. Günden sonra yap bakalim doğru muymuş
İnşallah canım çektiğin zorluğun karşılığını öbür dünyada alırsınamin kuzum hah iste onu bilmek icimi o kadar huzurlndryor kii bak bu söze inancim yarali yüregimi feraha erdriyor Eki Görüntüle 2743220
Evt kuzum opu sonrası hepimizde kasık ağrısı gaz sancısı türlü türlü ağrı olduHayırlı geceler kizlar benimde bugün yumurta toplamam oldu nasipse pazartesi transfer olucak ama bende baya kasik ağrısı var sizce normal mi
Napıyonuz aloooo 12.günden snra ne yapçanız bende geleyimTamam şekerim 12. günden sonra yaparız