- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #3.201
Sabah sabah ben önümü göremiyorum, tek de olsa çift çizgi görme olasılıgım çok yüksek. Aradığın gözcü benimÇift çizgi gören gözse olur bak tek çizgi diyeceksen kabul etmemzabaaaaann köründe çekirdek de zor olur sen bi çay koyar gelirsin
Yarın 5 olucaz henüz 4 üzKız daha yarın 5'miş. Kızlar testlere başlayınca ben de bişey sandım
kızzz bende mrktan kudurum mu buralarda banane cok mrk ediyommmE sen bilirsin mademşşşş heyecan yaptırma beee zaten çok kötü pskiyatrim
Haha sabahın 7sinde çekirdek ne güzel giderÇekirdeğimi alır gelirim
Sen artık benim bir numaralı kankamsın o zamanSabah sabah ben önümü göremiyorum, tek de olsa çift çizgi görme olasılıgım çok yüksek. Aradığın gözcü benim
evet cnm pgt giitiler her yumurta toplamada 12 ser tane yumurta toplndi 12 si teste gitti 6 tane saglikli gldiPgt'ye mi gittiler? Kaç gitti? Kaç sağlam döndü?
Çine geri dön korona hoşşt köpekYaaaaaa söÜn olsun ozamn .korona bi git gayri gitttttt
nutkum tutuldu şuanve bu bnm 3 . denmmdeki ücret toplami 120 binibulmudtr
Sultan 1.kanka kofiSen artık benim bir numaralı kankamsın o zamançift gören gözlerin dert görmesin
Ahaha duyumuma göre virüs wuhanda bir kelle paçacıdan çıktı diolarÇine geri dön korona hoşşt köpek
Evet doğru bacım covid vurdu seni 1 ay, geçmişler olsun, yolun açık olsun canım bundan sonra, hayırlısıyla gelsin bebişinAh yavrum benim kısmetse ilk olucakyani totalde 3 de yeni merkezde ilk. En son 1 sene önce yaptırmıştım. Covid oldum diye geçen ay ertelendi ya benim
Peki şuan ne asamadasiniz varmı evladınız?ve bu bnm 3 . denmmdeki ücret toplami 120 binibulmudtr
Ben 5. Günü kaset test yaptım negatifi gördüm Ama içimdeki bir ses tuttu hissi vardı ardından hemen hastaneye gidip Kan verdim 5 gün değerim 58 çıkmıştıYarın 5 olucaz henüz 4 üz
Ahahaha çok iyi oldu böyleSultan 1.kanka kofi
ben anormal seviyom kodum bozuk dnm bozuk benimHaha sabahın 7sinde çekirdek ne güzel gider
Genetikle ilgili problem olunca mecbur çıkıyornutkum tutuldu şuannefesimde kitlendi vay babasını paralara bak sen o parayla yeni bir tüp bebek merkezi açabilirdin
Ben 6. Gün yapıcam varsa çıkar heralde artıkBen 5. Günü kaset test yaptım negatifi gördüm Ama içimdeki bir ses tuttu hissi vardı ardından hemen hastaneye gidip Kan verdim 5 gün değerim 58 çıkmıştı
Evet ya sonuçları biz de çok merak ediyoruz. Hatta oazar sabahı benim de test yaoasım geldi. Öyle heyecanlıyımkız bnlar duramıyo yerinde bende duramıyomspor toto sonucu bekler gibi 6lı ganyan oynamıs gibi sonuc beklıom burda
Cansın sen canben anormal seviyom kodum bozuk dnm bozuk benim