- 9 Ekim 2020
- 5.738
- 7.680
- 148
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #3.261
Tamm sen testi yap ben karbonata işicemBen de var bi taneovu testlerinin yanında hediye gelmişti gözbebeğim
![]()
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamm sen testi yap ben karbonata işicemBen de var bi taneovu testlerinin yanında hediye gelmişti gözbebeğim
![]()
Bak şimdi acaba kim okim sana böyle gece gece kötü örnek olan yarim akilli![]()
Hepbirlikte güzel haberler alalım inşallah kuzumAy ne güzel bir transfer kardesligi daha bn ve bu @kahvecay arkadasmda 21 aralik pazartesi transfer olcagz allah nasip kismet ederse
Çok erken ama ya kaçta transfer oldunuz?
Tabi cnm test biterse kurbağa zıplatırz artık5 değilde en az 3 aldırayım ben kenarda dursun![]()
Pazartesi tam 3te ameliyathanedeydim ben saate baktım o sıraÇok erken ama ya kaçta transfer oldunuz?
Kııız onu da deneAaaa ovu testi var bende![]()
3 mü? 3 sana ne yapar kız aldır en az 5 tane5 değilde en az 3 aldırayım ben kenarda dursun![]()
Benimde evde yok yarın aldırmam lazım![]()
Annemm kıamam sanaa benn ben kendime evde bi transfer yapar sana kardeş olurumbenim hiç transfer kardeşim yok
ben ölem mi ne edemmm.
Köpürt bakalımTamm sen testi yap ben karbonata işicem![]()
Ah benim galibaBak şimdi acaba kim oyarım akıllı demeyek te adanalı diyek
![]()
Kııız onu da dene
Hee oldu onuda denim sonra iyice gül bana3 mü? 3 sana ne yapar kız aldır en az 5 tane![]()
Amin inşallah hayırlı hayırlıHepbirlikte güzel haberler alalım inşallah kuzum![]()
Yaaa 7'de yapsan yarım gün oynuyo yani. Bari 10 falan olsun 7 nedir ya ? Hava bile karanlık o saattePazartesi tam 3te ameliyathanedeydim ben saate baktım o sıra![]()
Annemm kıamam sanaa benn ben kendime evde bi transfer yapar sana kardeş olurum![]()
yaaa kimmm olcadddiiiiiii furrummm seniiitam olarak sensin sebebim sensin![]()