- 1 Aralık 2019
- 5.685
- 23.090
- 30
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #3.221
Bir tane genetik rahatsızlıkta oğlum var �kinci için uğraşıyoruz Pazartesi transferim varPeki şuan ne asamadasiniz varmı evladınız?
oy kuzum benm inşlh verdiğin emeğe döktüğün paralara değer ve Allah sana sağlıklı hayırlı nur topu gibi evlatlar versin canını yediğimGenetikle ilgili problem olunca mecbur çıkıyor
Oldu bitti kaset Testere pek güvenmiyorum Ben Eğer hissediyorsan ve yapmak istiyorsan kan ver gitsinBen 6. Gün yapıcam varsa çıkar heralde artık
Bende yapicam ya kesin koydum kafaya sabah 7de yapicam hayalet çizgi falan bisiyler olur heralde tutunduysaBen 6. Gün yapıcam varsa çıkar heralde artık
Baak doğruyu söyleyin, hepinize diyorum. 2. Gün yaptınız da bizden mi gizliyosunuz? Gücenirim vallaYarın 5 olucaz henüz 4 üz
Amin canım benim inşallah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin Allahoy kuzum benm inşlh verdiğin emeğe döktüğün paralara değer ve Allah sana sağlıklı hayırlı nur topu gibi evlatlar versin canını yediğim
Niye sabahın köründe kalkıyosunuz ki? Yapın söyle 11'de falan. Hem biraz daha zaman geçmiş olur hem Biz de uykumuzu alırızBende yapicam ya kesin koydum kafaya sabah 7de yapicam hayalet çizgi falan bisiyler olur heralde tutunduysa
Annelik duygusunu tatmissiniz yani Ay hadi İnşallah hayirlisi olsun hakkınızda.Bir tane genetik rahatsızlıkta oğlum var �kinci için uğraşıyoruz Pazartesi transferim var
Aminnnn.olacak bu topikte ana olmayan kimse kalmayacak seneye biz bebeklerimizi konuşçaz Allahn izniyle bugünleri gülerek ancazAmin canım benim inşallah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin Allah
Ya acelem yok açıkçası merakım gitsin diye yapmak istiyorum zaten devam ederim normal testlere bi kaç gün çıkmazsa artık kan verir ilaçları keserim çıkarsa da zaten hemen veririm kanOldu bitti kaset Testere pek güvenmiyorum Ben Eğer hissediyorsan ve yapmak istiyorsan kan ver gitsin
Yok valla yapmadım 2.gün o kadar da değil ama 3. gün akşam yaptım yalan yok çıkmaz zaten diyerek yaptım hatta meraktanBaak doğruyu söyleyin, hepinize diyorum. 2. Gün yaptınız da bizden mi gizliyosunuz? Gücenirim valla
Evet canım yapalım inşallah pazar sabahı burda olBende yapicam ya kesin koydum kafaya sabah 7de yapicam hayalet çizgi falan bisiyler olur heralde tutunduysa
Ben daha hiç yapmadım valla diğerlerini bilmemBaak doğruyu söyleyin, hepinize diyorum. 2. Gün yaptınız da bizden mi gizliyosunuz? Gücenirim valla
evet allaha bin şükür burada söylemistim ama size denk gelmemis yazim rabbim eli ayagi düzgün saglikli sıhhatli bir evlat nasip eder insallah abisine bu hayatta bi omuz bir tutunacagi dal olur insallahAnnelik duygusunu tatmissiniz yani Ay hadi İnşallah hayirlisi olsun hakkınızda.
Niye sabahın köründe kalkıyosunuz ki? Yapın söyle 11'de falan. Hem biraz daha zaman geçmiş olur hem Biz de uykumuzu alırız
Ahaha bizde yapsak acepEvet ya sonuçları biz de çok merak ediyoruz. Hatta oazar sabahı benim de test yaoasım geldi. Öyle heyecanlıyım
Yarasapaça olmasınAhaha duyumuma göre virüs wuhanda bir kelle paçacıdan çıktı diolar
Evet evet 7 de gel ben daha fazla bekleyemem
ahh cnm bnm düşü bile o kadar güzel kiii rüya gibiAminnnn.olacak bu topikte ana olmayan kimse kalmayacak seneye biz bebeklerimizi konuşçaz Allahn izniyle bugünleri gülerek ancaz