- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #3.181
Yok tam tersi şekerim yorulmamasi gerek sen sansliymissin parasız dinlenriyon kıymetini bilBen parasız dinlendiriyomseninki çok yorulmuşşsa demek fazla çalıştırıyon demek garibimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok tam tersi şekerim yorulmamasi gerek sen sansliymissin parasız dinlenriyon kıymetini bilBen parasız dinlendiriyomseninki çok yorulmuşşsa demek fazla çalıştırıyon demek garibimi
Tamam açılış törenimize hepiniz davetlisiniz eliniz boş gelmeyin amaaaaAy kız ben de kalkıcam sabah 7.20'de gelip bakıcam. Hemen atın buraya testleri
Pazar sabahı haa. Yarın patlak gözlerle boşuna bakma buralaraBende mek ederim benide uyandırın sabah
ay ben bide dinlendirmeye para versem benmki ana avrat söverdi şuan kafa dinliyo benmki hayata küstü konuşmuyordaYok tam tersi şekerim yorulmamasi gerek sen sansliymissin parasız dinlenriyon kıymetini bil
Çekirdeğimi alır gelirimTamam açılış törenimize hepiniz davetlisiniz eliniz boş gelmeyin amaaaa
Gözlerimizi getiriyoruz işte. Var mı çizgi, yok mu çizgi, hayalet mi, başlicanız şimdiTamam açılış törenimize hepiniz davetlisiniz eliniz boş gelmeyin amaaaa
bu ben garip napsin bebegim 2000 bin euro genetige verdik japonyadan prob getirtdik gecensene tup bebek ucreti opusu 2 defa yumurta toplama +2 defa ilac alma demek trans ver oncesi sonrasi ilaclar transfer parasi dondurulmus embryo kirasi 60 bin cikti bizdenVay anasını paralara bak benmde amelıyatı cıkarırsak aynı işte .bu hayat pahalılığında cok gzl paralar valaa
Anam boşyere kalkacaktm az kalsn pazarı mı beklicez bide aman beaaaaPazar sabahı haa. Yarın patlak gözlerle boşuna bakma buralara
Çekirdeğimi alır gelirim
Çift çizgi gören gözse olur bak tek çizgi diyeceksen kabul etmem zabaaaaann köründe çekirdek de zor olur sen bi çay koyar gelirsinGözlerimizi getiriyoruz işte. Var mı çizgi, yok mu çizgi, hayalet mi, başlicanız şimdi
Böyle şuanay ben bide dinlendirmeye para versem benmki ana avrat söverdi şuan kafa dinliyo benmki hayata küstü konuşmuyorda
Abowwww dur ben bi bayılıp geliyommm tam soyguncu bunlar anacım iliğimizi kuruttularbu ben garip napsin bebegim 2000 bin euro genetige verdik japonyadan prob getirtdik gecensene tup bebek ucreti opusu 2 defa yumurta toplama +2 defa ilac alma demek trans ver oncesi sonrasi ilaclar transfer parasi dondurulmus embryo kirasi 60 bin cikti bizden
Kız daha yarın 5'miş. Kızlar testlere başlayınca ben de bişey sandımAnam boşyere kalkacaktm az kalsn pazarı mı beklicez bide aman beaaaa
Yok benim eşim sağolsun çok uyumlu hep ön planda ben varım cinsellik bizim için çokta gerekli birşey değil senin durum zormuş canım tadını çıkar dinlendirdigin günlerin ileride yorulacak sanırsamay ben bide dinlendirmeye para versem benmki ana avrat söverdi şuan kafa dinliyo benmki hayata küstü konuşmuyorda
Yok bananee çekirdek yicem ben daha heyecanlı olur çayıda koyarm yanına amanın pazar sabahı gelmez şimdiÇift çizgi gören gözse olur bak tek çizgi diyeceksen kabul etmem zabaaaaann köründe çekirdek de zor olur sen bi çay koyar gelirsin
Pgt'ye mi gittiler? Kaç gitti? Kaç sağlam döndü?bu ben garip napsin bebegim 2000 bin euro genetige verdik japonyadan prob getirtdik gecensene tup bebek ucreti opusu 2 defa yumurta toplama +2 defa ilac alma demek trans ver oncesi sonrasi ilaclar transfer parasi dondurulmus embryo kirasi 60 bin cikti bizden
kız bnlar duramıyo yerinde bende duramıyomspor toto sonucu bekler gibi 6lı ganyan oynamıs gibi sonuc beklıom burdaKız daha yarın 5'miş. Kızlar testlere başlayınca ben de bişey sandım
E sen bilirsin madem şşşş heyecan yaptırma beee zaten çok kötü pskiyatrimYok bananee çekirdek yicem ben daha heyecanlı olur çayıda koyarm yanına amanın pazar sabahı gelmez şimdi
ve bu bnm 3 . denmmdeki ücret toplami 120 binibulmudtrAbowwww dur ben bi bayılıp geliyommm tam soyguncu bunlar anacım iliğimizi kuruttular
Adanalıııı bizde seviyok kebappp ölüyok burda açık açççç emmim gızı sende dolma dion ben mutfaga gidiym bi ezme sürem de yiyemYa burada bir Adanalı varsa o da benim ya kebap mebap bizden Sorulur sabahları kebaap değilde ciğer iyi gider haaaa üf yaninda tablacı salatasiiii mis mis o degil aklimin aksam yemeginden artan 1 tabak dolmada klmasina ne demli önüme aldim kndilerini neresinden baslasam diye düşunmekte ilaclarin yüzünden miii