Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Vay anasını paralara bak benmde amelıyatı cıkarırsak aynı işte .bu hayat pahalılığında cok gzl paralar valaa
bu ben garip napsin bebegim 2000 bin euro genetige verdik japonyadan prob getirtdik gecensene tup bebek ucreti opusu 2 defa yumurta toplama +2 defa ilac alma demek trans ver oncesi sonrasi ilaclar transfer parasi dondurulmus embryo kirasi 60 bin cikti bizden

Abowwww dur ben bi bayılıp geliyommm tam soyguncu bunlar anacım iliğimizi kuruttular

ay ben bide dinlendirmeye para versem benmki ana avrat söverdi şuan kafa dinliyo benmki hayata küstü konuşmuyorda
Yok benim eşim sağolsun çok uyumlu hep ön planda ben varım cinsellik bizim için çokta gerekli birşey değil senin durum zormuş canım tadını çıkar dinlendirdigin günlerin ileride yorulacak sanırsam

Ya burada bir Adanalı varsa o da benim ya kebap mebap bizden Sorulur sabahları kebaap değilde ciğer iyi gider haaaa üf yaninda tablacı salatasiiii mis mis o degil aklimin aksam yemeginden artan 1 tabak dolmada klmasina ne demli önüme aldim kndilerini neresinden baslasam diye düşunmekte ilaclarin yüzünden miii

Pgt'ye mi gittiler? Kaç gitti? Kaç sağlam döndü?

Adanalıııı bizde seviyok kebappp ölüyok burda açık açççç emmim gızı sende dolma dion ben mutfaga gidiym bi ezme sürem de yiyem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…