- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #3.121
Gebertirim ben bu düzeniAynen doğru tespit.ama işte öyle bir elimizi kolumuzu bağladılarki biat etmekten başka çaremiz yok.çevremde ki her arkdşm hamile kalmak için yıllarca uğraştı kimisi doğal oldu lakin min 3sene uğraştılar
Pazar yap dinle kofiniBir gün daha mı beklesek ya sabah daha 5. Gününü doldurmamış olacak benim öğlen dolduruyorlarpazar sabahı candır bence
Gaza getirme beni gidip benm keltoşu döverimGebertirim ben bu düzenibenim canimı sıkmasın
Ama bem onun için de çözüm buldum. Kahvaltı da yesin. Ertesi sabaha kadar çoktaaaaan terkeder vücudunu o caaaanim kebapAhahah kıamam yaaaa valla benm suçum değilkofi dürüm fikri onundu ben yanına şalgamı ekledim sadece
Öyle yapıcam ben kofimPazar yap dinle kofini
Sen kalk daha 4 gun olms test yap iyi oldu banaBen sana demiştim yapma die
Bakalım o günleri görmek kısmet olursa ben ne yapıcamÖyle yapıcam ben kofimzaten cesaret sıfır
Progesteron ayrı östrojen ayrı baciprogesteron östrojen midir
Olsun kız en azından yaptım rahatladm ohhh de geçSen kalk daha 4 gun olms test yap iyi oldu bana
Hmm gelse düzenlicekProgesteron ayrı östrojen ayrı bacibirbirine karşıt iki ayrı hormon ama denge içinde kadının regl ve hamilelik düzenini ayarlıyor muhteşem ikili
Ne zormuş vallahi köpek gibi test yapmak isteyip yine aynı ölçüde korkmakBakalım o günleri görmek kısmet olursa ben ne yapıcam
OooohhhhhhhhhOlsun kız en azından yaptım rahatladm ohhh de geçpazarı bekle artık
yaa kebap gayet masum bir yiyecek ya çok minnoş hatta kıamam ben ona yerim yerimAma bem onun için de çözüm buldum. Kahvaltı da yesin. Ertesi sabaha kadar çoktaaaaan terkeder vücudunu o caaaanim kebap
Ya semoşşşş allah seni napmasn deliNe zormuş vallahi köpek gibi test yapmak isteyip yine aynı ölçüde korkmak
Sen gene 4 gün doldurdun ben 3 gun yaptımSen kalk daha 4 gun olms test yap iyi oldu bana
Ohhhh beee evde durcana copte dursn be gozum ikide bir kayiyordu heeeOlsun kız en azından yaptım rahatladm ohhh de geçpazarı bekle artık
Hele o kel yok mu o kel. Bide sırıtıyo pis pis ahlaksız. Geliyorum onu yolmayaGaza getirme beni gidip benm keltoşu döverim
Tutuyorum valla yapmıyorum ilk testim pazar sabahıdır bu da böyle bilineYa semoşşşş allah seni napmasn delitut kendini kızzz azck pazarı bekleyin mis gibi
Ha şöyle test senin köpeğin olsunn oh canına değisinnnOhhhh beee evde durcana copte dursn be gozum ikide bir kayiyordu heee
Pzrtsi kan vericem ben artik siz yapin cesaret edebiliyosanizSen gene 4 gün doldurdun ben 3 gun yaptımşaka bi yanada pazar sabah yapsak çıkar mı acep