- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #3.081
Şalgam mıValla bende yanınada acılı şalgamm offf olsada yesek bende acıktım .yaff sen nerden düşürdün aklıma dürümü uyuyamam daha
Bir ocakçı dahaHayırlı olsn cnm bu ay opu olacaksan ocak ta da transferin olurohss vs olmassa tabi
Ya şalgam tabi acılı dolaptan asla eksik etmediğim yegane içeceğimŞalgam mıyarın kocama dürüm ısmarlıcam galiba
Baya çoğaldık anamBir ocakçı daha
Yarin yapmalimiyim yapmamalimiyim bilemedim. Erken gebelik testim varDun 5 gun, ve bugun 6 gun
Yap yapYarin yapmalimiyim yapmamalimiyim bilemedim. Erken gebelik testim var
Ptesi aldıklarında 525 tem 500 e indirdi bugün ki 1 kuruş dahi indirmediAllah yardım etsinilaçları bi eczaneye girip alma, her eczane farklı fiyat satıyor. Bide önden söylersin. Bu ilaçlardan yine alıcam, bi güzellik yapın diye. Ben mahallemizin eczacısından aldım, 750, 800 kârım oldu abartısız.
Bizim de 25 bin küsür tuttu. Tesa dahil bide eşimin ilaçları daValla ben ölem gııdaha transfer bile olamadım 32bin tl gitti pufffff (amelıyat dahil)
Göğüsler 1.5-2aylk olunca büyümeye başlar.aldgmz yogun östrojenden dolayı büyüme normal en azndan bende öle olmuştuKızlar yepyeni bir soru ile karşınızdayımmm
meme ucu büyümesi em riyoların tutunma işareti olabilir mi yoksa progesteron meme ucu büyütür mü birde sızlama var
Vay anasını paralara bak benmde amelıyatı cıkarırsak aynı işte .bu hayat pahalılığında cok gzl paralar valaaBizim de 25 bin küsür tuttu. Tesa dahil bide eşimin ilaçları da
P.tesi aldığın yerden alsaydın ya, uzak mıydı sana? Bir yer belirle hep ordan al. O zaman daha uygun olur toplu alinca da.Ptesi aldıklarında 525 tem 500 e indirdi bugün ki 1 kuruş dahi indirmedisırf başka yerde bulamadım ve uğraşmak istemedim diye kabul ettim i. Yoksa dediğin gibi araştırıp öyle almak lazım
ay insallah amin cnm bnmDarisi basina canim, hayirli haberlerini bekliyoruz
Ben 2 tane gömerim şuan çok açımmmm ama yemiyorum saatten ötürü. Kebaba asla hayır diyemem ama
Offfff valla bende 2 tane gömerimYa şalgam tabi acılı dolaptan asla eksik etmediğim yegane içeceğimruhum adanalı sanırsam bende yicem yrn banane
Şalgama batırıp batırıp yicemYa şalgam tabi acılı dolaptan asla eksik etmediğim yegane içeceğimruhum adanalı sanırsam bende yicem yrn banane
Bence yapYarin yapmalimiyim yapmamalimiyim bilemedim. Erken gebelik testim var
progesteron östrojen midirGöğüsler 1.5-2aylk olunca büyümeye başlar.aldgmz yogun östrojenden dolayı büyüme normal en azndan bende öle olmuştu
Yeni yıl ağacına süs niyetine iliştiricekler bizi. Elimizde de dürümlerimizBaya çoğaldık anamyeni yıl bizden sorulur gayri
Aynen valla bende mahalle eczanesinden alıyorum epey de indirim yaptılar sağolsun.Allah yardım etsinilaçları bi eczaneye girip alma, her eczane farklı fiyat satıyor. Bide önden söylersin. Bu ilaçlardan yine alıcam, bi güzellik yapın diye. Ben mahallemizin eczacısından aldım, 750, 800 kârım oldu abartısız.