- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #3.141
Ay komedi filmi gibi oldu bu yaaa hiç bu kadar erkenini duymamıştımSen gene 4 gün doldurdun ben 3 gun yaptım şaka bi yanada pazar sabah yapsak çıkar mı acep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay komedi filmi gibi oldu bu yaaa hiç bu kadar erkenini duymamıştımSen gene 4 gün doldurdun ben 3 gun yaptım şaka bi yanada pazar sabah yapsak çıkar mı acep
Gel benle ilk muayenede yolalım onu ama saçı yok sakalı yok poff nasıl olcakHele o kel yok mu o kel. Bide sırıtıyo pis pis ahlaksız. Geliyorum onu yolmaya
Pazar sabahı üçümüz birden yapıyoruz varım diyen parmak kaldırsınSen gene 4 gün doldurdun ben 3 gun yaptım şaka bi yanada pazar sabah yapsak çıkar mı acep
Tamm padişahım ferman sizindirrrTutuyorum valla yapmıyorum ilk testim pazar sabahıdır bu da böyle biline
Test istiyorsan kuyruğu da titretmiceksin beybiNe zormuş vallahi köpek gibi test yapmak isteyip yine aynı ölçüde korkmak
Bende yapım yaPazar sabahı üçümüz birden yapıyoruz varım diyen parmak kaldırsın
Hadi ya ay ben napsam acabaPzrtsi kan vericem ben artik siz yapin cesaret edebiliyosaniz
Ya vallahi sesli güldümAy komedi filmi gibi oldu bu yaaa hiç bu kadar erkenini duymamıştım
Yokum diyooooooorrrrrrrPazar sabahı üçümüz birden yapıyoruz varım diyen parmak kaldırsın
Kuyruk titriyor valla hiç delikanlı değilmiş söz konusu evlat oluncaTest istiyorsan kuyruğu da titretmiceksin beybi
Kız ne yapar o adama? Caaan caaaaaaaannnnnyaa kebap gayet masum bir yiyecek ya çok minnoş hatta kıamam ben ona yerim yerim
Tamam ben varımPazar sabahı üçümüz birden yapıyoruz varım diyen parmak kaldırsın
Rahim dinlendirmeyse 2.adette transfer hazirligina başlanıyor bildiğim kadarıylaBen de 2 negatif aşılamadan sonra bugün başladım tüp bebek tedavisine. Doktorum dondurup sonra transfer edeceğim dedi ama heyecandan ne kadar ara vereceğimizi sormayı unuttum. Dondurmadan sonra hangi ay transfer olur?
Valla doktrm 7 gun sonra kan ver dedi. Senin ne zamandiHadi ya ay ben napsam acaba
Ya vallahi sesli güldüm
Kofi yasak olmasa gelirdm kadıköye bi gzl yerdik vallaaaKız ne yapar o adama? Caaan caaaaaaaannnnn
Yazıklar olsun şu yola çıktığım yol arkadaşlarıma bi bakınYokum diyooooooorrrrrrr
Pardon ya gaza geldim unuttum ben saçını tırmalamaya geliyim o zamanGel benle ilk muayenede yolalım onu ama saçı yok sakalı yok poff nasıl olcak
Bana 12 gün sonra kan ver dedi 26si test günümValla doktrm 7 gun sonra kan ver dedi. Senin ne zamandi
Kız sen adanada değil miydinKofi yasak olmasa gelirdm kadıköye bi gzl yerdik vallaaa
Bende dinlendiriyom şuan bir dediğini iki etmiyomRahim dinlendirmeyse 2.adette transfer hazirligina başlanıyor bildiğim kadarıyla
Ben terbiyemi aldimYazıklar olsun şu yola çıktığım yol arkadaşlarıma bi bakın