Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Vay anasını paralara bak benmde amelıyatı cıkarırsak aynı işte .bu hayat pahalılığında cok gzl paralar valaa
Yabrum benim boşuna mı kimyamızı bozdular ? Birilerini zengin edelim diye. Covidliden çok infertilite sorunu yaşan insan var dünyada. Şu düzene voyun eydiyim için içimdeki asi kofi çok mutsuz 😑

🤣Ya bi gidin PlutonMerkez PlutonMerkez kofi kofi . Siz böyle konuşuyorsunuz ama sabaha karnım sıkıntı yapmasın diye ben istediğim şeyleri yiyemiyorum hele zaten doktor ısrarla tuzlu tatlı yağlı yok deyip durdu. Benimki resmen önümden alıyor yiyecekleri. Ot yiyek biz ot :KK57: :olamaz::KK1:
Sen de kahvaltıda ye beybi 🤓 benim yemişliğim var mesela 😋

Aynen valla bende mahalle eczanesinden alıyorum epey de indirim yaptılar sağolsun.
1 yada 2 defa gittiğim merkezden aldım bayağı fiyat farkı var 🙈
Aynen ya mahalle eczacısı candır, gerisi patlıcandır 🤣🤣🤣 ayyy patlıcan dedim de közde patlıcam salatası çekti canım 😋😋😋

Yabrum benim boşuna mı kimyamızı bozdular ? Birilerini zengin edelim diye. Covidliden çok infertilite sorunu yaşan insan var dünyada. Şu düzene voyun eydiyim için içimdeki asi kofi çok mutsuz 😑
Aynen doğru tespit.ama işte öyle bir elimizi kolumuzu bağladılarki biat etmekten başka çaremiz yok.çevremde ki her arkdşm hamile kalmak için yıllarca uğraştı kimisi doğal oldu lakin min 3sene uğraştılar

🤣Ya bi gidin PlutonMerkez PlutonMerkez kofi kofi . Siz böyle konuşuyorsunuz ama sabaha karnım sıkıntı yapmasın diye ben istediğim şeyleri yiyemiyorum hele zaten doktor ısrarla tuzlu tatlı yağlı yok deyip durdu. Benimki resmen önümden alıyor yiyecekleri. Ot yiyek biz ot :KK57: :olamaz::KK1:
Ahahah kıamam yaaaa valla benm suçum değil kofi kofi dürüm fikri onundu ben yanına şalgamı ekledim sadece🙈

X