Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Vay anasını paralara bak benmde amelıyatı cıkarırsak aynı işte .bu hayat pahalılığında cok gzl paralar valaa
Yabrum benim boşuna mı kimyamızı bozdular ? Birilerini zengin edelim diye. Covidliden çok infertilite sorunu yaşan insan var dünyada. Şu düzene voyun eydiyim için içimdeki asi kofi çok mutsuz

Sen de kahvaltıda ye beybi benim yemişliğim var mesela

Aynen valla bende mahalle eczanesinden alıyorum epey de indirim yaptılar sağolsun.
1 yada 2 defa gittiğim merkezden aldım bayağı fiyat farkı var
Aynen ya mahalle eczacısı candır, gerisi patlıcandır ayyy patlıcan dedim de közde patlıcam salatası çekti canım

Yabrum benim boşuna mı kimyamızı bozdular ? Birilerini zengin edelim diye. Covidliden çok infertilite sorunu yaşan insan var dünyada. Şu düzene voyun eydiyim için içimdeki asi kofi çok mutsuz
Aynen doğru tespit.ama işte öyle bir elimizi kolumuzu bağladılarki biat etmekten başka çaremiz yok.çevremde ki her arkdşm hamile kalmak için yıllarca uğraştı kimisi doğal oldu lakin min 3sene uğraştılar

Ahahah kıamam yaaaa valla benm suçum değil kofi dürüm fikri onundu ben yanına şalgamı ekledim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…