- 9 Mayıs 2017
- 585
- 865
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #3.101
Tabi canım tohumuna para saymak resmen bu vallaVay anasını paralara bak benmde amelıyatı cıkarırsak aynı işte .bu hayat pahalılığında cok gzl paralar valaa
Ptesi Pendik ten cuma Beşyol danP.tesi aldığın yerden alsaydın ya, uzak mıydı sana? Bir yer belirle hep ordan al. O zaman daha uygun olur toplu alinca da.
Yabrum benim boşuna mı kimyamızı bozdular ? Birilerini zengin edelim diye. Covidliden çok infertilite sorunu yaşan insan var dünyada. Şu düzene voyun eydiyim için içimdeki asi kofi çok mutsuzVay anasını paralara bak benmde amelıyatı cıkarırsak aynı işte .bu hayat pahalılığında cok gzl paralar valaa
Offfff valla bende 2 tane gömerim
Sanmiyorum ama bakalim sabah ola hayrolaaHayirli haber bekliyoruz
Sen de kocana aldır yarın. Yavrumuz adana dürüm istiyo deOfffff valla bende 2 tane gömerim
Sen de kahvaltıda ye beybiYa bi gidin PlutonMerkez kofi . Siz böyle konuşuyorsunuz ama sabaha karnım sıkıntı yapmasın diye ben istediğim şeyleri yiyemiyorum hele zaten doktor ısrarla tuzlu tatlı yağlı yok deyip durdu. Benimki resmen önümden alıyor yiyecekleri. Ot yiyek biz ot
Aynen ya mahalle eczacısı candır, gerisi patlıcandırAynen valla bende mahalle eczanesinden alıyorum epey de indirim yaptılar sağolsun.
1 yada 2 defa gittiğim merkezden aldım bayağı fiyat farkı var
Bir gün daha mı beklesek ya sabah daha 5. Gününü doldurmamış olacak benim öğlen dolduruyorlarSanmiyorum ama bakalim sabah ola hayrolaa
Orda bi yer ayarla. Olmadı numarasını bana ver. Benim ağzım iyi laf yapıyorPtesi Pendik ten cuma Beşyol dananacıma geçtim ya orda kalcam transfer sonrası.
bas bas paraları leylayaTabi canım tohumuna para saymak resmen bu valla
Aynen doğru tespit.ama işte öyle bir elimizi kolumuzu bağladılarki biat etmekten başka çaremiz yok.çevremde ki her arkdşm hamile kalmak için yıllarca uğraştı kimisi doğal oldu lakin min 3sene uğraştılarYabrum benim boşuna mı kimyamızı bozdular ? Birilerini zengin edelim diye. Covidliden çok infertilite sorunu yaşan insan var dünyada. Şu düzene voyun eydiyim için içimdeki asi kofi çok mutsuz
Ahahah kıamam yaaaa valla benm suçum değilYa bi gidin PlutonMerkez kofi . Siz böyle konuşuyorsunuz ama sabaha karnım sıkıntı yapmasın diye ben istediğim şeyleri yiyemiyorum hele zaten doktor ısrarla tuzlu tatlı yağlı yok deyip durdu. Benimki resmen önümden alıyor yiyecekleri. Ot yiyek biz ot
Heee catladim meraktan ve yaptm bu saatte oturdum simdi kicimin ustuneBir gün daha mı beklesek ya sabah daha 5. Gününü doldurmamış olacak benim öğlen dolduruyorlarpazar sabahı candır bence
Benm dolapta vr gel yiyekAynen ya mahalle eczacısı candır, gerisi patlıcandırayyy patlıcan dedim de közde patlıcam salatası çekti canım
Kız Allah seni ne yapmayaHeee catladim meraktan ve yaptm bu saatte oturdum simdi kicimin ustunepazari bekleyinnnn
Ben sana demiştim yapma dieHeee catladim meraktan ve yaptm bu saatte oturdum simdi kicimin ustunepazari bekleyinnnn