- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 45
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #2.781
Gitmem herhalde. Bunları duyduktan sonra. Birkaç özele bakıp fiyat araştırırım. Sen hasta olmadın mı canım. Olmadıysan test yaptırdın mıtabiki para vermemek için mecbur kalıyoruz ona yapacak birşey yok.
ayguldiyebiri gidersen çok çok dikkat et kendine lütfen
Gorduk cok sukur canimhayrusz canim naptin gitinmi kontorole hersey yolundadir inslalah
Baciiii gözün aydınnnn duygunu yiyim senin Allah daim etsin mutluluğunuGorduk cok sukur canimmucize gibi birsey inanamiyorum hala kendime gelemedim darisi burdakilere inshaAllah cok degisik bir duygu..
Hadi gözün aydın canım. Stres yapma artık. Rahat ol güzel olsun herşey.Gorduk cok sukur canimmucize gibi birsey inanamiyorum hala kendime gelemedim darisi burdakilere inshaAllah cok degisik bir duygu..
Aygülümmm 2ay dinlenme mi olacak seninde?Hadi gözün aydın canım. Stres yapma artık. Rahat ol güzel olsun herşey.
Ben de bunu hiç anlayamadım.benim doktorum yillardir tüp bebek yapan profesör bunca doktor yazı vs ananas yeme derken benimki neden bana ananas ye dedi kafamda deli sorularBenim nacizane fikrimananas ve maydanoza dikkat. Az tüketilmeli bence.
malesef dün adet oldumGitmem herhalde. Bunları duyduktan sonra. Birkaç özele bakıp fiyat araştırırım. Sen hasta olmadın mı canım. Olmadıysan test yaptırdın mı
benimki de prof tu trnasferin ilk gününden itibaren normal hayatına devam et dedi . hiçbir yiyecek içecek yasaklanmadıBen de bunu hiç anlayamadım.benim doktorum yillardir tüp bebek yapan profesör bunca doktor yazı vs ananas yeme derken benimki neden bana ananas ye dedi kafamda deli sorularkadın cayi bile normal iç dedi hiç yasak koymadi ananasi özellikle ye dedi
Bacikoooooo sagolasin darisi sana canimin ici iyimisin sende nasil hissediyon mutlu oldum seni burda geri gorunce gunum daha iyi olamazBaciiii gözün aydınnnn duygunu yiyim senin Allah daim etsin mutluluğunu
Ya inan cok ama cok mutlu oldum cuma vakti aklim hep sendeydi sende oyle umutsuz konusunca hep dualarim seninleydi Rabbim inalaalh devamida hayirla saglikla gelirGorduk cok sukur canimmucize gibi birsey inanamiyorum hala kendime gelemedim darisi burdakilere inshaAllah cok degisik bir duygu..
ay maşallah şu güzelliğe bak . RABBİM korusun sizleriArkadaslar bugun sabaha kadar uykusuzluk cekip okadar stressten sonra sukurler olsunki guzel haberlerimle geldim..Okadar mutluyumki Rabbim bana bu guzel duyguyu yasatti.. Cok farkli birseymis bebegimizin kalbini gorduk pit pit atarken.. Allahim tum isteyen herkeze bu duyguyu en kisa zamanda yasatsin Iyiki varsiniz yoldaslarim dualarim hep sizinle olucak arka planda olsam bile bilinki ben gizli gizli dua ediyorum sizler icin
Eki Görüntüle 2742870
Valla Allah ragzi olsun canim bosuna okadar stres oldum ama normal olarak tabi kayiplardan sonra.. birde bu belirtiler felan fasa fiso o ordaysa ordadir yaniYa inan cok ama cok mutlu oldum cuma vakti aklim hep sendeydi sende oyle umutsuz konusunca hep dualarim seninleydi Rabbim inalaalh devamida hayirla saglikla gelir
Oyyy seni yiyim bennnBacikoooooo sagolasin darisi sana canimin ici iyimisin sende nasil hissediyon mutlu oldum seni burda geri gorunce gunum daha iyi olamaz
Benimki de oyle.. yani genel olarak hiçbirşeyi aşırı tüketme dengeli beslen dedi ben kahveyi 4 günde bir içiyorum ama onu bile yasaklamadı hiç. bulabiliyorsan ananas ye faydası olur dedi sadecebenimki de prof tu trnasferin ilk gününden itibaren normal hayatına devam et dedi . hiçbir yiyecek içecek yasaklanmadı
Amin cumlemizi inshaaallahay maşallah şu güzelliğe bak . RABBİM korusun sizleri
Ben saolayım sende ol emmim gızıııbi parca ekmek yedim oyle ictim sükür birsey olmadi cnm bnm saolasn
6 hafta 5 gunlukmus bebeginin boyuda 8mmArkadaslar bugun sabaha kadar uykusuzluk cekip okadar stressten sonra sukurler olsunki guzel haberlerimle geldim..Okadar mutluyumki Rabbim bana bu guzel duyguyu yasatti.. Cok farkli birseymis bebegimizin kalbini gorduk pit pit atarken.. Allahim tum isteyen herkeze bu duyguyu en kisa zamanda yasatsin Iyiki varsiniz yoldaslarim dualarim hep sizinle olucak arka planda olsam bile bilinki ben gizli gizli dua ediyorum sizler icin
Eki Görüntüle 2742870
Kesinlikle belirtiler gidip gelebiliyo kimisi hic bulanti cekmiyo kimisi bulanti yasiyor kimisis adet gibi agrisi oluyo kimsisinde hic belirti yok tamamen kisiye ozgu birsey demekkiValla Allah ragzi olsun canim bosuna okadar stres oldum ama normal olarak tabi kayiplardan sonra.. birde bu belirtiler felan fasa fiso o ordaysa ordadir yani
Oyyy seni yiyim bennniyiyim bacım toparlıyom kendimi şoku atlattım sayılır seni mutlu görmek iyi geldi bana olumlu şeyler bana daha iyi hissettiryor madem günün güzel geçio kalk oynayak