Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Aşko regl olunca gel dedi zaten 1hafta vr regl ye gecikmesse tekrar başlıcaz inşlh )şimdilk free style çay felan içerim artıkşimdi gidimde evi temizleyim ben gelene kdr akıllı durun
Aboowww ortaligi yaktin gidiyon cayin altini yak ecik fokurdasin barii kendinide fazla yorma ben yooooomm zaten cayida unuttum hayirlisi olsun bacikoo 1 haftada ne var

Maşallah canım rabbin kucağına almayı hayırlı sağlıklı bir evlat yetiştirmeyi hem sana hem hepimize nasip etsin öok duygulandım yaaa

Maşallah canım rabbin kucağına almayı hayırlı sağlıklı bir evlat yetiştirmeyi hem sana hem hepimize nasip etsin öok duygulandım yaaa
aynen valla RABBİMİN mucizesi gerçekten . dünya telaşına dalıp unutuyoruz O'nu (bizi affetsin inş.) şu fotografa bakıp yüceliğini bir kez daha idrak ediyor insan. OL deyince OLUYOR işte

aynen valla RABBİMİN mucizesi gerçekten . dünya telaşına dalıp unutuyoruz O'nu (bizi affetsin inş.) şu fotografa bakıp yüceliğini bir kez daha idrak ediyor insan. OL deyince OLUYOR işte
Ben herhalde kalp atışını duysam ağlama krizine girer yada şok olurım çünkü bizim sürecimiz çok zordu çok ben bu yolda böbreğimden bile oluyordum

Ben herhalde kalp atışını duysam ağlama krizine girer yada şok olurım çünkü bizim sürecimiz çok zordu çok ben bu yolda böbreğimden bile oluyordum
Canim zaten ister istemez agliyorsun esim bile agladi yanimda neye ugradimizi sasirdik sanki delirmis gibiydik.. eminim sende yasicaksin Rabbim daha fazla imtihana sokmasin bizlerii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…