- 26 Ekim 2020
- 1.489
- 1.476
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #2.761
valla ben tüp bebek öncesi istenen kan testlerini bile 2 tane tüp bebek tedavisi veren devlet hastanesinde bile yaptıramamıştım . o kadar pahalı testleri yaparlar mı bilmiyorum inş. yaparlar. yaparlarsa bana da söyle :):)Bana Zeynep Kamil de yaptır dedi. Ücret ödemezsin normalde pahalı testlermiş.
Zeynep kamilde yaptirmistim ben bazi testleri amh haric ona gerek yok biz bakmiyoruz dedi ama zeynep kamil kadar uyuz pis ilgisiz bi hastane yokvalla ben tüp bebek öncesi istenen kan testlerini bile 2 tane tüp bebek tedavisi veren devlet hastanesinde bile yaptıramamıştım . o kadar pahalı testleri yaparlar mı bilmiyorum inş. yaparlar. yaparlarsa bana da söyle :):)
Yani o zaman en azından daha organik tavuk deneyebilirsiniz :) ya da hindi:) yılbaşı diye bol bol vardır heryerdetavuku hayatımdan çıkaramamzaten her gün ne pişireceğimizi şaşırıyoruz, o yasak bu yasak ne yicez biz
Komple hormonla büyüyor şimdinin tavukları doğru aslındatüp bebek öncesinde kadın doğumcuya gitmiştim hani hamile kalmak için . oda bana tavuk yemeyin hormonları çok etkiliyor demişti
amh asla bakmıyorlar . hangisi uyuz ve pis değil ki . hele şu virüs döneminde (Allah ellerine düşürmesin ama ) asla gitmem dediğim yer devlet hastanesi olurZeynep kamilde yaptirmistim ben bazi testleri amh haric ona gerek yok biz bakmiyoruz dedi ama zeynep kamil kadar uyuz pis ilgisiz bi hastane yok
Dogru ben diyet yaparken tavuk yeme dedi diyatisyeb hindi ye demisti simdi mecbur yiyorum erpilic yada organik koy tavuğu alamya calisiyorum artik ne kadar organikse odaYani o zaman en azından daha organik tavuk deneyebilirsiniz :) ya da hindi:) yılbaşı diye bol bol vardır heryerde
kesinlikle öyle. ilk duyduğumda ben de çok şaşırmıştım (ki tavuk delisiyimdir.) ama düşününce kesinlikle haklı doktorlarKomple hormonla büyüyor şimdinin tavukları doğru aslında
Aynen ben zeynep kamile gitmistim sirf tahlillerimi yaptirayim diye kadin koyun gibi yatirdi ne örtü var ne baska birsey iceriye adam daliyo iki kisi ayni yerde soyunuyo falan ordan geldigim gun ateslenip hastanelik olmustum Rabbim dusurmesin ama iste mecbur kalıyoruz hersey cok pahali en azindan testler icinamh asla bakmıyorlar . hangisi uyuz ve pis değil ki . hele şu virüs döneminde (Allah ellerine düşürmesin ama ) asla gitmem dediğim yer devlet hastanesi olur
diyetisyen bile dediyse dağılın arkadaşlar :)):Dogru ben diyet yaparken tavuk yeme dedi diyatisyeb hindi ye demisti simdi mecbur yiyorum erpilic yada organik koy tavuğu alamya calisiyorum artik ne kadar organikse oda
Gittigim biraz farkli bi diyatisyendi kan tahlierime gore vs bakmisti ve dedi kesinlikle tavuk yeme hormon yuklu dedi sonra bikac farkli diyatisyene gittim onlardada cogu ogun tavuk haslama vs ne yapicaz yani tavuk diyetin ana maddesi gibi birseydiyetisyen bile dediyse dağılın arkadaşlar :)):
Aynen ben zeynep kamile gitmistim sirf tahlillerimi yaptirayim diye kadin koyun gibi yatirdi ne örtü var ne baska birsey iceriye adam daliyo iki kisi ayni yerde soyunuyo falan ordan geldigim gun ateslenip hastanelik olmustum Rabbim dusurmesin ama iste mecbur kalıyoruz hersey cok pahali en azindan testler icin
Aynen cok dikkat etmek gerekiyo Rabbim emeklerimizin karsiligini insallah en guzel sekilde verirtabiki para vermemek için mecbur kalıyoruz ona yapacak birşey yok.
ayguldiyebiri gidersen çok çok dikkat et kendine lütfen
20 yaşında tüp bebeğe başvuran kızlar gördüm şok içinde kalmıştım .sonra düşündümde şimdiki nesilin yediklerinden vücut dengeleri alt üst olmuş.Gittigim biraz farkli bi diyatisyendi kan tahlierime gore vs bakmisti ve dedi kesinlikle tavuk yeme hormon yuklu dedi sonra bikac farkli diyatisyene gittim onlardada cogu ogun tavuk haslama vs ne yapicaz yani tavuk diyetin ana maddesi gibi birseybulabilirsen organik bul dedi organik adi altinda da fiyatlar ucuk ne yapacağını sasiriyo insan
Aynen malssef yediklerimiz kullandigimiz kimyasallar hazir paketli gidalar vs vs nerdeyse 10 kisiden 3 4 unun normal yolla bebek sahibi olmasi zorlasiriyo.. sadece bizde degil erkeklerde oyle beslenme si spermi herseyi etkiliyo20 yaşında tüp bebeğe başvuran kızlar gördüm şok içinde kalmıştım .sonra düşündümde şimdiki nesilin yediklerinden vücut dengeleri alt üst olmuş.
ayenn öyle canım .Aynen malssef yediklerimiz kullandigimiz kimyasallar hazir paketli gidalar vs vs nerdeyse 10 kisiden 3 4 unun normal yolla bebek sahibi olmasi zorlasiriyo.. sadece bizde degil erkeklerde oyle beslenme si spermi herseyi etkiliyo
Yok yok gayet iyi baco hepimizin ayniBende bahçeci in genel koordinatör canlı yayınında duydum ama yinede bb ve BC olunca bilemedim bı tam kalori degilmi diye aslında rabbim ol dedikten sonra kalite falan onemsiz
Bahçecide misin sen de? Hangisindesin? Tabii canm kendi başarı oranlarını niye düşürsünler ki. Ben de 5aa değildir kafama takarım diye sormadım açıkcası. Ama burda da 5aa olup tutan çok az okudum şaşkınım. Yani 5aa da olsa içim rahat etmicekti. En iyisi bilmemekBen şuan rahim dinlendirmedeyim ve embriuo kalitesi 2tane 5bb 4tane 5cc dediler özellikle sordum çok meraklıyım benbende çok pimpirikliyim aslında kafa karistirmamak gerek gebelik vaadetmese dondurmayiz diyor bahceci
Hayırlı olsun yazımm hemenSelammm kızlarrrrr benide yazın listeyeee 21 aralık transsferrr