Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Zeynep kamilde yaptirmistim ben bazi testleri amh haric ona gerek yok biz bakmiyoruz dedi ama zeynep kamil kadar uyuz pis ilgisiz bi hastane yok

amh asla bakmıyorlar . hangisi uyuz ve pis değil ki . hele şu virüs döneminde (Allah ellerine düşürmesin ama ) asla gitmem dediğim yer devlet hastanesi olur
Aynen ben zeynep kamile gitmistim sirf tahlillerimi yaptirayim diye kadin koyun gibi yatirdi ne örtü var ne baska birsey iceriye adam daliyo iki kisi ayni yerde soyunuyo falan ordan geldigim gun ateslenip hastanelik olmustum Rabbim dusurmesin ama iste mecbur kalıyoruz hersey cok pahali en azindan testler icin

diyetisyen bile dediyse dağılın arkadaşlar :)):
Gittigim biraz farkli bi diyatisyendi kan tahlierime gore vs bakmisti ve dedi kesinlikle tavuk yeme hormon yuklu dedi sonra bikac farkli diyatisyene gittim onlardada cogu ogun tavuk haslama vs ne yapicaz yani tavuk diyetin ana maddesi gibi birsey bulabilirsen organik bul dedi organik adi altinda da fiyatlar ucuk ne yapacağını sasiriyo insan

tabiki para vermemek için mecbur kalıyoruz ona yapacak birşey yok.

ayguldiyebiri gidersen çok çok dikkat et kendine lütfen

20 yaşında tüp bebeğe başvuran kızlar gördüm şok içinde kalmıştım .sonra düşündümde şimdiki nesilin yediklerinden vücut dengeleri alt üst olmuş.

20 yaşında tüp bebeğe başvuran kızlar gördüm şok içinde kalmıştım .sonra düşündümde şimdiki nesilin yediklerinden vücut dengeleri alt üst olmuş.
Aynen malssef yediklerimiz kullandigimiz kimyasallar hazir paketli gidalar vs vs nerdeyse 10 kisiden 3 4 unun normal yolla bebek sahibi olmasi zorlasiriyo.. sadece bizde degil erkeklerde oyle beslenme si spermi herseyi etkiliyo

Ben şuan rahim dinlendirmedeyim ve embriuo kalitesi 2tane 5bb 4tane 5cc dediler özellikle sordum çok meraklıyım benbende çok pimpirikliyim aslında kafa karistirmamak gerek gebelik vaadetmese dondurmayiz diyor bahceci
Bahçecide misin sen de? Hangisindesin? Tabii canm kendi başarı oranlarını niye düşürsünler ki. Ben de 5aa değildir kafama takarım diye sormadım açıkcası. Ama burda da 5aa olup tutan çok az okudum şaşkınım. Yani 5aa da olsa içim rahat etmicekti. En iyisi bilmemek bilmemek ayıp değil, kafa rahatlığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…