Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ben de bunu hiç anlayamadım.benim doktorum yillardir tüp bebek yapan profesör bunca doktor yazı vs ananas yeme derken benimki neden bana ananas ye dedi kafamda deli sorular 🙄 kadın cayi bile normal iç dedi hiç yasak koymadi ananasi özellikle ye dedi
Benim doktorda tahin ye zeytinyağı kullan dedi neye etkisi oluyor anlamadım ama..

😭😭😭 iyiki varsiniz cok iyi geliyonuz be bana oyniyak ulen :21: :KK71: bu positifligin tee 3000 km geldi buraya valla hissettim kizz hep iyi olalim inshaAllah Allah ragzi olsun hepinizden
Ahahah aramızda 3000km ama gönüller bir siZde iyi varsınız ne çok bacım var anama hep kızıyordm neden beni tek kız yaptın die.ahanda bir dünya var şimdi 💃 💃 hepside benim bananeeee😅😂

Ahahah aramızda 3000km ama gönüller bir siZde iyi varsınız ne çok bacım var anama hep kızıyordm neden beni tek kız yaptın die.ahanda bir dünya var şimdi 💃 💃 hepside benim bananeeee😅😂
Ooohh vallla aynen oyle halamin gizi 🥰🤗🤗 kocaman bir aile olduk burda sen nezaman baslican Allah izin verirse netlestimi biseyler canim

Benimde carsama gittigimde 5+4 du haftaya cuma senin gibi olurum herhalde😊😊ay inan cok mutlu oldum inslalah hepimiz saglikli kucaklarimiza aliriz gelisimleri guzelce devam eder🤗🤗
InshaAllah canim kalbini duyamadik bizim burda erken oldugunu soyluyorlar ama gozukuyordu gayet net kiz kocaman olmus gotu basi ayri oynuyodu sanki simdiden🤣🤣

Ooohh vallla aynen oyle halamin gizi 🥰🤗🤗 kocaman bir aile olduk burda sen nezaman baslican Allah izin verirse netlestimi biseyler canim
Aşko regl olunca gel dedi zaten 1hafta vr regl ye gecikmesse tekrar başlıcaz inşlh :KK66:)şimdilk free style çay felan içerim artık😅😂🤣şimdi gidimde evi temizleyim ben gelene kdr akıllı durun😅😂🥰😘

InshaAllah canim kalbini duyamadik bizim burda erken oldugunu soyluyorlar ama gozukuyordu gayet net kiz kocaman olmus gotu basi ayri oynuyodu sanki simdiden🤣🤣
Aynen ya bir haftada bile kocaman olmus sanki eski fotosunu bilmiyirm ama benimkiyle arada 1 hafta var nerdeyse baya fark var yani olsun daha erken duyarsin canim gozukuyor doktorlar biliyo zaten😊😊

Ben de bunu hiç anlayamadım.benim doktorum yillardir tüp bebek yapan profesör bunca doktor yazı vs ananas yeme derken benimki neden bana ananas ye dedi kafamda deli sorular 🙄 kadın cayi bile normal iç dedi hiç yasak koymadi ananasi özellikle ye dedi
Doktordan doktora da her şey değişiyor demek ki, en iyisi herkes kendi doktorunu dinlesin 😊

20201218_112254.jpg
HERKESLEREEEEE BENDENNNN ÇAYYYY☕☕☕☕☕☕☕ ŞAKİRE YOOOOHGGGG😂😂😂

X