- 24 Kasım 2020
- 229
- 247
- 34
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #2.801
Benim doktorda tahin ye zeytinyağı kullan dedi neye etkisi oluyor anlamadım ama..Ben de bunu hiç anlayamadım.benim doktorum yillardir tüp bebek yapan profesör bunca doktor yazı vs ananas yeme derken benimki neden bana ananas ye dedi kafamda deli sorularkadın cayi bile normal iç dedi hiç yasak koymadi ananasi özellikle ye dedi
Aynen bilerek yolladimki senle aramizda fazla yok hesap edersin diye6 hafta 5 gunlukmus bebeginin boyuda 8mm
ben çay kahveyi içmemem gerektiğini kızlardan öğrendim .Benimki de oyle.. yani genel olarak hiçbirşeyi aşırı tüketme dengeli beslen dedi ben kahveyi 4 günde bir içiyorum ama onu bile yasaklamadı hiç. bulabiliyorsan ananas ye faydası olur dedi sadece
Ahahah aramızda 3000km ama gönüller bir siZde iyi varsınız ne çok bacım var anama hep kızıyordm neden beni tek kız yaptın die.ahanda bir dünya var şimdiiyiki varsiniz cok iyi geliyonuz be bana oyniyak ulen bu positifligin tee 3000 km geldi buraya valla hissettim kizz hep iyi olalim inshaAllah Allah ragzi olsun hepinizden
Benimde carsama gittigimde 5+4 du haftaya cuma senin gibi olurum herhaldeAynen bilerek yolladimki senle aramizda fazla yok hesap edersin diye
Çaysız yapamam ben ayolben çay kahveyi içmemem gerektiğini kızlardan öğrendim .
Benim doktorum da birsey demedi herseyden az ya oz ye dedi bi meyveye yada bi yiyecegi surekli yeme herseyden vitamini al dedi cay kahve asiri icme dedi o kadar gunde acik bi bardak iciyorum bendeben çay kahveyi içmemem gerektiğini kızlardan öğrendim .
Ooohh vallla aynen oyle halamin giziAhahah aramızda 3000km ama gönüller bir siZde iyi varsınız ne çok bacım var anama hep kızıyordm neden beni tek kız yaptın die.ahanda bir dünya var şimdihepside benim bananeeee
ben çok çok açık limonlu olarak içiyorum vallaÇaysız yapamam ben ayol
InshaAllah canim kalbini duyamadik bizim burda erken oldugunu soyluyorlar ama gozukuyordu gayet net kiz kocaman olmus gotu basi ayri oynuyodu sanki simdidenBenimde carsama gittigimde 5+4 du haftaya cuma senin gibi olurum herhaldeay inan cok mutlu oldum inslalah hepimiz saglikli kucaklarimiza aliriz gelisimleri guzelce devam eder
Tmm baskanim buralar bizdeGidimde temiZlik yapayım bari ortalığı bir kolaçan ettim herkes iyi maşallah aklım sizde kalmasın yemeğinizi yiyin güzelce oturun tammı
Aşko regl olunca gel dedi zaten 1hafta vr regl ye gecikmesse tekrar başlıcaz inşlhOoohh vallla aynen oyle halamin gizikocaman bir aile olduk burda sen nezaman baslican Allah izin verirse netlestimi biseyler canim
Aynen ya bir haftada bile kocaman olmus sanki eski fotosunu bilmiyirm ama benimkiyle arada 1 hafta var nerdeyse baya fark var yani olsun daha erken duyarsin canim gozukuyor doktorlar biliyo zatenInshaAllah canim kalbini duyamadik bizim burda erken oldugunu soyluyorlar ama gozukuyordu gayet net kiz kocaman olmus gotu basi ayri oynuyodu sanki simdiden
ben baskayım didiiiimmmmOyyy seni yiyim bennniyiyim bacım toparlıyom kendimi şoku atlattım sayılır seni mutlu görmek iyi geldi bana olumlu şeyler bana daha iyi hissettiryor madem günün güzel geçio kalk oynayak
valla ben de içtim hiç vicdan azabı da çekmedim. napiyim ya günde iki fincan çayım var . içkim yok sigaram yok kumarım yok :):) ot gibin yaşıyom onu da mı içmiyimÇaysız yapamam ben ayol
yaa maşallah bak biz sana demiştik boşuna evham yaptınInshaAllah canim kalbini duyamadik bizim burda erken oldugunu soyluyorlar ama gozukuyordu gayet net kiz kocaman olmus gotu basi ayri oynuyodu sanki simdiden
Doktordan doktora da her şey değişiyor demek ki, en iyisi herkes kendi doktorunu dinlesinBen de bunu hiç anlayamadım.benim doktorum yillardir tüp bebek yapan profesör bunca doktor yazı vs ananas yeme derken benimki neden bana ananas ye dedi kafamda deli sorularkadın cayi bile normal iç dedi hiç yasak koymadi ananasi özellikle ye dedi