- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #2.741
Yok walla, yanlis felan degilGeçende 3 yazmıştın da yanlış yazmışsındır diye düşünmüştüm üçünün tutduğunu düşünsene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok walla, yanlis felan degilGeçende 3 yazmıştın da yanlış yazmışsındır diye düşünmüştüm üçünün tutduğunu düşünsene
Hiç bilmiyorum , ama bebeğin hareketlerini hissetmek için çikolata yiyoruz diyen hamileler vardı:)normal gebeliklerde çay kahve çikolata vs. yasak oluyor mu
Çikolatayı bilmiyorum ama diğerleri yasak, tiksinende var özellikle çaya.normal gebeliklerde çay kahve çikolata vs. yasak oluyor mu
evet onu bende duydum .Hiç bilmiyorum , ama bebeğin hareketlerini hissetmek için çikolata yiyoruz diyen hamileler vardı:)
yanlış sordum aslında. normal yolla hamile kalmak istersek bunları yiyip içmeyelim miÇikolatayı bilmiyorum ama diğerleri yasak, tiksinende var özellikle çaya.
Benim nacizane fikrim ananas ve maydanoza dikkat. Az tüketilmeli bence.yanlış sordum aslında. normal yolla hamile kalmak istersek bunları yiyip içmeyelim mi
Kimyasalda çok çok az artıyor canım, sonra da düşüşe geçiyor zaten. Allah göstermesin, stres yapma güzel düşün, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, test yapıp pozitif görmekle bitmiyor biz tüp bebek analarının çilesi maalesefDemi ya ne biliyim artış tam 2 kat değil ya normalde hep 11.30 da verdim kanları bugun 8 de verdim belki ondan 6. Gün 44. 8.gün 134 qü. Gün 256 hep kimyasalları okuyoruz ya ondan korkuyorum
Yani demek ki yenmezse daha iyi oluyor. Hatta akdeniz diyeti öneriyorlar, proteinsiz sebze meyve falan. Ha bir de tavuk kesinlikle yasak , hem kadina hem erkeğe.yanlış sordum aslında. normal yolla hamile kalmak istersek bunları yiyip içmeyelim mi
Tavuk yasak mı nedennnnnnYani demek ki yenmezse daha iyi oluyor. Hatta akdeniz diyeti öneriyorlar, proteinsiz sebze meyve falan. Ha bir de tavuk kesinlikle yasak , hem kadina hem erkeğe.
ananası sevmiyorum zaten isabet olmuş:) maydanozla pek işimiz olmuyor :) ben seviyorum da eşim sevmiyorBenim nacizane fikrim ananas ve maydanoza dikkat. Az tüketilmeli bence.
tüp bebek öncesinde kadın doğumcuya gitmiştim hani hamile kalmak için . oda bana tavuk yemeyin hormonları çok etkiliyor demiştiTavuk yasak mı nedennnnnn
tavuku hayatımdan çıkaramam zaten her gün ne pişireceğimizi şaşırıyoruz, o yasak bu yasak ne yicez bizYani demek ki yenmezse daha iyi oluyor. Hatta akdeniz diyeti öneriyorlar, proteinsiz sebze meyve falan. Ha bir de tavuk kesinlikle yasak , hem kadina hem erkeğe.
kan pıhtılaşma testini ben de merak ediyorum nasıl birşey kaç para vs. gibi. bana da genetik yaptırdı doktor temiz çıktıBen doktorla görüşmemi yaptım. Kontrolümde rahim temiz çıktı. 2 ay dinlen diyor. İlk düşüğüm olduğu için yeni testler verdi bu kan pıhtılaşması vs. için. Birde dondurulmuşlar kervanına katılacağım genetik araştırmasına. Yaptırmam lazımmış ama bilemedim şimdi.
tavuğu ben de duymuştum ondan sonra yemiyorum zaten. ama çalıştığım için yemekhane den gelince mecbur az az yiyorum . çayda içmeden nasıl olur bilemedimYani demek ki yenmezse daha iyi oluyor. Hatta akdeniz diyeti öneriyorlar, proteinsiz sebze meyve falan. Ha bir de tavuk kesinlikle yasak , hem kadina hem erkeğe.
Evet canımaz önce hastanedeydim progesteron için kan verdim. Sordum transfer sonrası ne kullanacağım nelere ne kadar devam edeceğim dedim. Lutinus ve prolutex e test gününe kadar devam pozitif olursa 3 aya kadar devam dedi. Kan sulandırıcı sordu yok dedşm yarın verir onu herhalde. Yani lutinus u nere sorduysam yok bi eczanede son kalan 2 taneyi de ben aldım mesela az önce ilaç stoğu yaptım inşallah pozitif olur da devam ederim19.12.2020 cumartesi mi benden 2 gün önce . aaa yarın tranferiniz var :) heyecan yaptırmayayım ama bende heyecanlandım
Bana Zeynep Kamil de yaptır dedi. Ücret ödemezsin normalde pahalı testlermiş.kan pıhtılaşma testini ben de merak ediyorum nasıl birşey kaç para vs. gibi. bana da genetik yaptırdı doktor temiz çıktı
Aynenn ya halbuki saatinde versem tam 2 katı olacaktı 48 saatte değilde 44 saatte verdim 268 değilde 260 çıltı diye korkuyomKimyasalda çok çok az artıyor canım, sonra da düşüşe geçiyor zaten. Allah göstermesin, stres yapma güzel düşün, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, test yapıp pozitif görmekle bitmiyor biz tüp bebek analarının çilesi maalesef