Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ay bende merak ettim dikkat edicem bakalım
S smiley face sende dikkat et bakalım

Öyle tabii canım nasipten öte köy yok ..

Canim erkek kaynakliydi. Genetik testte bende heterazigot kan pihtilasmasi ciktigi icin eger sonuc pozitif olursa 9 ay boyunca kullanmam gerekicek. Zeynep kamil rapor cikartrmi acaba ? Bide ne isteniyor
Biz tüp bebek için tedaviye başlamadan rapor işlemlerine başlamıştık 3 hafta kadar sürede çıktı..siz sanırım sadece ilaç için istiyosunuz aynımıdır bilemem ama.erkek için 3 tane 15 gün arayla verilmiş sperm testi eski yapılmış olanların birini sayıyorlar ancak diğer 2 si fakültede olması gerekiyor.yine fakültede kadın için hormon testleri..ssk dan alınması gereken hizmet dökümü 900 gün olmalı..ya da 500 günlük genel sağlık sigortası..eşletin fotosu kimlik fotokopileri evlilik cüzdanı fotokopisi ve nüfus kayıt örneği..söylediğiniz hastaneyi bilmiyorum ama fakülte yapıyor ve bunun listesini siz başvurduğunuzda veriyorlar toplamanız için

Transfer gününü saymazsak 7 gün sonra evde test yapim diyorum merak ediyorum
Yok valla hiç bisey hissetmiyorum sadece ara ara kasik agrım oluyo geciyo o kadar sen hissediyormusun nasılsın
Bende çok merak ediyorum ama korkuyorum da işte ne bileyim aklım her an test yapmakta ama olsa da çıkmaz şu an diye kendimi dizginlemeye çalışıyorum bende de aynı sürekli yatmaktan mıdır nedir bilmiyorum hafif bel ağrısı ve ara ara kasıklarımda batmalar dışında bişey hissetmiyorum

Evt lavaboya ciktigimda fazla bi koku alıyordum ben ozlelikle sabah kalktığında asiri su içmeden hem rengi turuncuya yakin koyuydu hemde kokuyordu dedigin gibi

Bu pıhtılaşmanın test adı ne? Söylediler mi? Bana yapılmış mı bir bakayım bende. Sen acaba corasprin alsan olur mu?

Transfer gününü saymazsak 7 gün sonra evde test yapim diyorum merak ediyorum
Yok valla hiç bisey hissetmiyorum sadece ara ara kasik agrım oluyo geciyo o kadar sen hissediyormusun nasılsın
Ben de 7. Günümde test yapmıştım pozitif çıktı 12. Günün de testim 1473 çıktı darısı başına inş bence bi idrar testi yap bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…