- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #2.461
Ay bende merak ettim dikkat edicem bakalımİdrardaki koku değişimi hcg den dolayıymış
Progesteron gibi gebelik hormonları, bir kadının burnunun normalden çok daha hassas olmasına neden olur. Bu birçok açıdan yararlıdır annenin zararlı yiyecekleri tespit etmesine ve onu sağlıklı yiyecek seçeneklerine yönlendirmeye yardımcı olur. Ayrıca, sigara dumanı gibi çevresel toksinlerden kaçınmasına da yardımcı olur çünkü kokuları rahatsız edici hale gelir.
Döllenmiş bir yumurta rahmin astarına yerleştirildikten kısa bir süre sonra, insan koryonik gonadotropin veya hCG hormonunu salgılanmaya başlar. Uzmanlar hCG’ye genellikle “hamilelik hormonu” denildiğini söylemektedir, çünkü sadece hamile kadınların kanında ve idrarında bulunur ve bu nedenle varlığı hamilelik belirtisi olarak alınabilir. Aslında, evde hamilelik testleri hCG’yi tespit eder. Bazı kadınlar idrarlarındaki hCGyi koklayabilir
Benden öndesin12. De transfer oldu bugün 5. Gün
Evet okudum bende dikkat edicem bakalım
Öyle tabii canım nasipten öte köy yok ..Aslında çok da geç yapmadı benim doktor da 20. Gün yapıyor benim transfer olduğum gün adetime 7 gün kalası oldu ama ilaçlara geç başlamış oldu hale belki ondan oldu ya da hepsi Allah’ın işi bi bildiği vardır demek
Bunlar nasıl aksaklıklar aklım almıyor. Çocuk oyuncağı mı bu ya? Senin böyle olmuş halenin öyle olmuş.. saçma sapan şeylerAynen kuzum iyiki anlaşıldı boşu boşuna herşey çöp olcakti
Biz tüp bebek için tedaviye başlamadan rapor işlemlerine başlamıştık 3 hafta kadar sürede çıktı..siz sanırım sadece ilaç için istiyosunuz aynımıdır bilemem ama.erkek için 3 tane 15 gün arayla verilmiş sperm testi eski yapılmış olanların birini sayıyorlar ancak diğer 2 si fakültede olması gerekiyor.yine fakültede kadın için hormon testleri..ssk dan alınması gereken hizmet dökümü 900 gün olmalı..ya da 500 günlük genel sağlık sigortası..eşletin fotosu kimlik fotokopileri evlilik cüzdanı fotokopisi ve nüfus kayıt örneği..söylediğiniz hastaneyi bilmiyorum ama fakülte yapıyor ve bunun listesini siz başvurduğunuzda veriyorlar toplamanız içinCanim erkek kaynakliydi. Genetik testte bende heterazigot kan pihtilasmasi ciktigi icin eger sonuc pozitif olursa 9 ay boyunca kullanmam gerekicek. Zeynep kamil rapor cikartrmi acaba ? Bide ne isteniyor
Bende çok merak ediyorum ama korkuyorum da işte ne bileyim aklım her an test yapmakta ama olsa da çıkmaz şu an diye kendimi dizginlemeye çalışıyorumTransfer gününü saymazsak 7 gün sonra evde test yapim diyorum merak ediyorum
Yok valla hiç bisey hissetmiyorum sadece ara ara kasik agrım oluyo geciyo o kadar sen hissediyormusun nasılsın
Kız madem 1 ay daha beklicem bişeyler yapsın istiyorum, rahmime çizik atsın, kanallarımı açsın ne bilim azıcık kurcalasın dedimKasaba mı gidiyosun tüp bebek yaptırmaya
İnşallahDikkat edicem artık inşallah hersey güzel olacak
Ben farketmiştim geçen transferimde, beta 1500lere falan gelince farklılaşmıştı baya farklı kokuyordu,
Evt lavaboya ciktigimda fazla bi koku alıyordum ben ozlelikle sabah kalktığında asiri su içmeden hem rengi turuncuya yakin koyuydu hemde kokuyordu dedigin gibiKızlar hatta hamile kalanlar siz önemli bir sorum olacak idrarınızın kokusu değişmiş miydi?
ben yüksek bir idrar kokusu alıyorum normalde zaten çok su içerim yani kokusu bu kadar keskin olmazdı bir değişti 4 gündür
birde bir web sayfasında
“Birçok kadın hamileliğin erken belirtilerinde idrar kokusunu değiştirdiğini fark eder. Özellikle ikinci kez anne olanlar idrar kokusunu erken gebelik işareti olarak kabul etmenin mümkün olduğunu söylüyorlar.” Böyle yazıyor
evet hissedenlerden cevap beklerim
Ben litrelerce su içiyorum rengi tertemiz ama kokuyor işteEvt lavaboya ciktigimda fazla bi koku alıyordum ben ozlelikle sabah kalktığında asiri su içmeden hem rengi turuncuya yakin koyuydu hemde kokuyordu dedigin gibi
Bende cok su icerim ama sabah kalktigimda koyu oluyor rengi ha birde benim idrarin icinde parcaciklar oluyordu minik minikBen litrelerce su içiyorum rengi tertemiz ama kokuyor işte
Çizikli demek ki rahminKız madem 1 ay daha beklicem bişeyler yapsın istiyorum, rahmime çizik atsın, kanallarımı açsın ne bilim azıcık kurcalasın dedim
Bu pıhtılaşmanın test adı ne? Söylediler mi? Bana yapılmış mı bir bakayım bende. Sen acaba corasprin alsan olur mu?Canlar durum bende de ayni simdi benimde kafam karisti.. estrofem lutinus fitil ve folik asit kullaniyorum.. hcg testimden sonra dr um aradi eski dr ayrilmisti bu yeni, dediki.. sende pihtilasmaya bakilmadimi dedi bi onlari verelim bakilsin dedi.. Allah bilir nezaman cikar test trombofili 2 felan dedi factor v leiden.. bunlarin ikisi gec cikiyor diyer testler cikti biraz dusuk cikmis tekrar istiyo korkmalimiyim hadi pihtilasma varsa? Bende kaybetmicegim ne malum korkuyorum....ayguldiyebiri kofi
Ben de 7. Günümde test yapmıştım pozitif çıktı 12. Günün de testim 1473 çıktı darısı başına inş bence bi idrar testi yap bakalımTransfer gününü saymazsak 7 gün sonra evde test yapim diyorum merak ediyorum
Yok valla hiç bisey hissetmiyorum sadece ara ara kasik agrım oluyo geciyo o kadar sen hissediyormusun nasılsın
Genetik test canim yaptrdinizmi ?Bu pıhtılaşmanın test adı ne? Söylediler mi? Bana yapılmış mı bir bakayım bende. Sen acaba corasprin alsan olur mu?
Ayy inşallah canım ya Allah razı olsun yapicam bende 7.gün inşallah Çok merak ediyorumBen de 7. Günümde test yapmıştım pozitif çıktı 12. Günün de testim 1473 çıktı darısı başına inş bence bi idrar testi yap bakalım