- 9 Ekim 2020
- 5.703
- 7.646
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #2.421
Valla bi bkluk döndü de artık dötümün acısıyla kaldımResmen çok geç yaptı. 2. Gün sandı seni.
Şimdi bide senin adeti mi beklicez yanievet artık kankayık
Beklicez şekerim. Transferden sonra berbaer bakarız artık kirpikler karışmış mı? Burnumuzun ucu kaşınıyo muValla bi bkluk döndü de artık dötümün acısıyla kaldımartık senle transfer beklicez bacı benden kurtuluşun yok
Inceldi ya erken olur belkiBeklicez valla gelecekmi bakalım
tamam askimDayaklıksın amaaaaç karnına ilaç içilirmi hiçç miğdenimi delmeye niyetlisin
Ahaha janjanlı belirtiler sevdim bunuBeklicez şekerim. Transferden sonra berbaer bakarız artık kirpikler karışmış mı? Burnumuzun ucu kaşınıyo mu
Yumurta toplama doneminde hic e2 mi bakilmadi benim...tup bebege baslarken genel kan testi ve hormon testi istenildi o kadar...bu arada bisey de sormak istiyorum... bu aralar asiri sac dokulmem var ...sacimin yarisi dokuldu resmen..gecen ay babami kaybettim acaba strestenmidir?veya demir eksikligi mi?korona var diye doktora da gitmek istemiyorum..kadin dogumcuma sordum ki onun poliklinigi var hastane olmamasi iyi...olabilir dedi bana sadece ve 1 haftador ek demir ilaci aliyom ama yine de sac dokulmem cok fazla...genel kan testi de verdim yarin sonuc cikacak ve cok korkuyom transferden once bisey cikar diye...hormonal bozukluk felanE2 östrojen canim. Yumurta takibinde her kontrole gittiginde kan aliyorlar ya, ona bakiyor dr
Görüyorsun demi
Aslında çok da geç yapmadı benim doktor da 20. Gün yapıyor benim transfer olduğum gün adetime 7 gün kalası oldu ama ilaçlara geç başlamış oldu hale belki ondan oldu ya da hepsi Allah’ın işi bi bildiği vardır demekResmen çok geç yaptı. 2. Gün sandı seni.
Estrofem açda tok da içilebilir.ama miğde hassasiyeti bakımından ben tercih etmem.açken miğde asitini yükseltip miğde yanmasına neden olabilir bu her ilaç için geçerli.tok almak miğde için daha sağlıklıPlutonMerkez estrofemi sabah aç karnına içiyordum . yanlış mı ?
ahaha evt ben bi satış yaptım ama elimde olmadanGörüyorsun deminasıl işler bi anda değişti, bizim karılarda değişti
Benimde aynı olacak adete 6 7 gün kalmış olacak. O zaman bizim 7. Gün kesin olarak testte çıkarAslında çok da geç yapmadı benim doktor da 20. Gün yapıyor benim transfer olduğum gün adetime 7 gün kalası oldu ama ilaçlara geç başlamış oldu hale belki ondan oldu ya da hepsi Allah’ın işi bi bildiği vardır demek
Aynen semoşum geç başlamış olunabilir zaman ayrlanmamıs olabilir rahim kendiliğinden rest çekmiş olabilir.ama oldu işte hayırlısı diip önümüzdeki maçlara bakçamAslında çok da geç yapmadı benim doktor da 20. Gün yapıyor benim transfer olduğum gün adetime 7 gün kalası oldu ama ilaçlara geç başlamış oldu hale belki ondan oldu ya da hepsi Allah’ın işi bi bildiği vardır demek
ahaha evt ben bi satış yaptım ama elimde olmadan
aman bizim topık aralık ocak şubatOlsun bebeğim müjdeyi al da satılsak da olur
Aynen zaman açısından öyle denk geliyor herkeseBenimde aynı olacak adete 6 7 gün kalmış olacak. O zaman bizim 7. Gün kesin olarak testte çıkarbunarada semaa bekleme süresini yarıladın kızzzz
Aynen öyle demek istedim bende aslında allahım ne hayırlı zamanda hayırlı sonuç alacağın şekilde nasip etsin inşallahAynen semoşum geç başlamış olunabilir zaman ayrlanmamıs olabilir rahim kendiliğinden rest çekmiş olabilir.ama oldu işte hayırlısı diip önümüzdeki maçlara bakçam
AminnnAynen öyle demek istedim bende aslında allahım ne hayırlı zamanda hayırlı sonuç alacağın şekilde nasip etsin inşallah
İnşallah nasip olur burdan pozitif demekAminnn))hadi sizin hayırlı haberleri beklioz burda haftaya testler sökülaün ortalara