- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 32
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #2.501
Ben fitil kullanmadim canim hic bende oyle olmuştu parcacikli ve koku vardi ama baya azaldi artik o kokuGün içindeki idrarın koku yoğunluğu sabahki değil herhalde parçacıklarda progesterondur bende fitil kullanıyorum
Ben dayanamadım kalktım ya eşimden gizli yaptım çıkmayacağını bile bile yaptım tabiki çıkmadı daha çok erken biliyorum ama dayanamadımPazartsi gunu ben kan testi yaptircam dktr ole soyledi. Sen daha sali idrar testi. Dur cmrtsi erkn gebelik testi yapayim ne cikarsa artik sansa
Kaset testmi erken gebelik testimi. Bende dayanamiyrm ama cmrtsiye kadar dayanablrmBen dayanamadım kalktım ya eşimden gizli yaptım çıkmayacağını bile bile yaptım tabiki çıkmadı daha çok erken biliyorum ama dayanamadım
Kaset test ya cikmayacagini bile bile yaptım aslinda normal gebelikte bile adet gunu geçince cikiyo ben daha 3 günde yaptım yaKaset testmi erken gebelik testimi. Bende dayanamiyrm ama cmrtsiye kadar dayanablrm
Enazindan cikmayacagini bilerek yapiyoruz uzulmuyoruz ya tutarsa hesabiKaset test ya cikmayacagini bile bile yaptım aslinda normal gebelikte bile adet gunu geçince cikiyo ben daha 3 günde yaptım ya
Aynen öyle vallaEnazindan cikmayacagini bilerek yapiyoruz uzulmuyoruz ya tutarsa hesabi3. Gunden ckmasi tarihe gecer herlde
Kan verdin mi kaç gün oldu transferden sonraBen fitil kullanmadim canim hic bende oyle olmuştu parcacikli ve koku vardi ama baya azaldi artik o koku
Verdim canim cok sukur suan 5+5 dun kesemi ve bebegi gorduk elhamdulillahKan verdin mi kaç gün oldu transferden sonra
Alalhim ya direk transfer gunu yapaydinBen dayanamadım kalktım ya eşimden gizli yaptım çıkmayacağını bile bile yaptım tabiki çıkmadı daha çok erken biliyorum ama dayanamadım
Yaaa o zaman idrar kokusu efsanesi gerçek yaniiVerdim canim cok sukur suan 5+5 dun kesemi ve bebegi gorduk elhamdulillah
Bilmiiyorum ama dedigim gibiydi koku ve koyu renkteydi birde parçali gibiYaaa o zaman idrar kokusu efsanesi gerçek yanii
Benden istemediler bunları
Transfer sonrası kaçıncı günBirsey gören var mii? Kalbim cikicak yerinden
Evet hayalet cizgi cıkmış kaç gün sonra yapılan testBirsey gören var mii? Kalbim cikicak yerinden
O nasıl beta öyle tarih gibi maşallahBen de 7. Günümde test yapmıştım pozitif çıktı 12. Günün de testim 1473 çıktı darısı başına inş bence bi idrar testi yap bakalım
5 gun, 3 tane 5 gun embriyosu transfer edildiTransfer sonrası kaçıncı gün
Yaa gülme biliyorum cikmicagini ama konuşunca dayanamadımAlalhim ya direk transfer gunu yapaydindur daha bi 5 6 gun gecsin
5 gun sonraEvet hayalet cizgi cıkmış kaç gün sonra yapılan test