- 3 Ağustos 2020
- 1.065
- 1.627
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #2.481
Kaçıncı günün bugünAyy inşallah canım ya Allah razı olsun yapicam bende 7.gün inşallah Çok merak ediyorum
Belirti vs bisey varmi canim. Ben sadece ayakta cok durunca belim agriyor. Birde igneden olsa gerek bel etlerimde bi acima var. Pek belirti vs yok. Hicte umidim yok nedenseAyy inşallah canım ya Allah razı olsun yapicam bende 7.gün inşallah Çok merak ediyorum
Benim testlerin adi trombofili I , II , Factor V Leiden bugun verdim tekrardan yeterince kan almamislarBu pıhtılaşmanın test adı ne? Söylediler mi? Bana yapılmış mı bir bakayım bende. Sen acaba corasprin alsan olur mu?
Evet bu usttekiler bendende istendi son iki haric
Pazartesi transfer oldum sanırım transfer günü sayılmıyor bugün 3 gün diyelimKaçıncı günün bugün
Aslında bisey hissetmiyorum sadece hafif sağ kasigimda ara ara agrım oluyo geçiyor onun dışında çok şükür iyiyim.Belirti vs bisey varmi canim. Ben sadece ayakta cok durunca belim agriyor. Birde igneden olsa gerek bel etlerimde bi acima var. Pek belirti vs yok. Hicte umidim yok nedense
Erken evet şu an salı günü sabah ilk idrarında yap bence . Burada da paylaş bakalım hep beraber kutlayalım inşPazartesi transfer oldum sanırım transfer günü sayılmıyor bugün 3 gün diyelim
Aslında bisey hissetmiyorum sadece hafif sağ kasigimda ara ara agrım oluyo geçiyor onun dışında çok şükür iyiyim.
Umutsuzluğa kapılma canım hiç belirti yaşamayıp pozitifi görenler var dedim ya bende bisey hissetmiyorum.
Kızlar transfer öncesi kalçaya yapıştırılan bantı kullanan oldu mu? Birde ilaç olarak neler kullandını
Yok canım. Fsh-tsh-prolaktin-estradıol Demir şeker kolesterol ferritin b12 bir sürü kan testleri idrar falan ama. Bunların içinde kan pıhtılaşması için var mı onu bilemedim.Genetik test canim yaptrdinizmi ?
Ayyy çok heyecanlı ya muhakkak yazarım tabikiErken evet şu an salı günü sabah ilk idrarında yap bence . Burada da paylaş bakalım hep beraber kutlayalım inş
Anladigim kadariyla yok canim bunlar degilYok canım. Fsh-tsh-prolaktin-estradıol Demir şeker kolesterol ferritin b12 bir sürü kan testleri idrar falan ama. Bunların içinde kan pıhtılaşması için var mı onu bilemedim.
Pazartsi gunu ben kan testi yaptircam dktr ole soyledi. Sen daha sali idrar testi. Dur cmrtsi erkn gebelik testi yapayim ne cikarsa artik sansaAyyy çok heyecanlı ya muhakkak yazarım tabiki
Pazartsi gunu ben kan testi yaptircam dktr ole soyledi. Sen daha sali idrar testi. Dur cmrtsi erkn gebelik testi yapayim ne cikarsa artik sansa
Adetle corasprin estrofem basladik transfere 5 gun kala da bunlar eklendi prolutex igne gunde 2 kez prednol ve bi tane daha vardi adini hatirlayamadim bunlar sadece 5 gun kullandim igneye coraspeine ve estrofeme devam ha birde vitaminKızlar transfer öncesi kalçaya yapıştırılan bantı kullanan oldu mu? Birde ilaç olarak neler kullandınız acaba?
Gün içindeki idrarın koku yoğunluğu sabahki değil herhalde parçacıklarda progesterondur bende fitil kullanıyorumBe
Bende cok su icerim ama sabah kalktigimda koyu oluyor rengi ha birde benim idrarin icinde parcaciklar oluyordu minik minik