- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #2.441
Ben pazartesi yapicam test bakalımAminnn))hadi sizin hayırlı haberleri beklioz burda haftaya testler sökülaün ortalara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben pazartesi yapicam test bakalımAminnn))hadi sizin hayırlı haberleri beklioz burda haftaya testler sökülaün ortalara
Amin inşallahİnşallah nasip olur burdan pozitif demek
Çıkar mı ki pazartesi ay bende mi yapsam sen bişey hissediyor musunBen pazartesi yapicam test bakalım
sen naslsin cnm hissiyat var mi ne durumdasnDeli kız
Canım benim hayırlısı olsun herseyde vardır bi hayır
Transfer gününü saymazsak 7 gün sonra evde test yapim diyorum merak ediyorumÇıkar mı ki pazartesi ay bende mi yapsam sen bişey hissediyor musun
Yok canım ya bisey hissetmiyorum açıkçasısen naslsin cnm hissiyat var mi ne durumdasn
hadi hayrli güzel haberlerini alalim insaallahYok canım ya bisey hissetmiyorum açıkçası
Amin canim Allah razı olsun inşallahhadi hayrli güzel haberlerini alalim insaallah
aminnAmin canim Allah razı olsun inşallah
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Aynen kuzum iyiki anlaşıldı boşu boşuna herşey çöp olcaktiHeee iyi ya ben de onu diyecektim. 36 saat sonra olman lazım, o şaşmaz diye
Bende sen gibiyim bende nötrüm , hayırlısı olsun ama dün kasık ağrım vardı bugün hiç bir ağrı değişiklik yok kendimi dinlemiyorumYok canım ya bisey hissetmiyorum açıkçası
Progestan fitil yada crinone jel falan kullanıyor musun , çünkü ben progestan fitil kullanıyorum günde 3 tane idrarda renk koku değişkliği ondan oluyor diye düşündümKızlar hatta hamile kalanlar siz önemli bir sorum olacak idrarınızın kokusu değişmiş miydi?
ben yüksek bir idrar kokusu alıyorum normalde zaten çok su içerim yani kokusu bu kadar keskin olmazdı bir değişti 4 gündür
birde bir web sayfasında
“Birçok kadın hamileliğin erken belirtilerinde idrar kokusunu değiştirdiğini fark eder. Özellikle ikinci kez anne olanlar idrar kokusunu erken gebelik işareti olarak kabul etmenin mümkün olduğunu söylüyorlar.” Böyle yazıyor
evet hissedenlerden cevap beklerim
Hayırlısı bakalım inşallah tutunuyodur benimde agrim öyle sürekli değil ara ara oluyor çok şükür şimdilik güzel gidiyor herşey bakalımBende sen gibiyim bende nötrüm , hayırlısı olsun ama dün kasık ağrım vardı bugün hiç bir ağrı değişiklik yok kendimi dinlemiyorum
Evet canım bende test gününe kadar belirti arayıp kafamı yormucam bu kez güzel olacak herşey inşallahHayırlısı bakalım inşallah tutunuyodur benimde agrim öyle sürekli değil ara ara oluyor çok şükür şimdilik güzel gidiyor herşey bakalım
Web sayfasında progesteron kokuya burun duyarlılığını arttırdığını söylüyor sadeceProgestan fitil yada crinone jel falan kullanıyor musun , çünkü ben progestan fitil kullanıyorum günde 3 tane idrarda renk koku değişkliği ondan oluyor diye düşündüm
Bugün transfer sonrası kacıncı gününde sin canımWeb sayfasında progesteron kokuya burun duyarlılığını arttırdığını söylüyor sadece
12. De transfer oldu bugün 5. GünBugün transfer sonrası kacıncı gününde sin canım
Başın sağolsun kardeşim cildin kuru mu? Malum kışa girerken cilt kuruyor. Saç derisini de etkiliyor bu durum. Stresten olur tabii bide mevsimsel geçiş üstüne bide hormon ilaçları... normal yani bu günler geçince düzene girer inşaallahYumurta toplama doneminde hic e2 mi bakilmadi benim...tup bebege baslarken genel kan testi ve hormon testi istenildi o kadar...bu arada bisey de sormak istiyorum... bu aralar asiri sac dokulmem var ...sacimin yarisi dokuldu resmen..gecen ay babami kaybettim acaba strestenmidir?veya demir eksikligi mi?korona var diye doktora da gitmek istemiyorum..kadin dogumcuma sordum ki onun poliklinigi var hastane olmamasi iyi...olabilir dedi bana sadece ve 1 haftador ek demir ilaci aliyom ama yine de sac dokulmem cok fazla...genel kan testi de verdim yarin sonuc cikacak ve cok korkuyom transferden once bisey cikar diye...hormonal bozukluk felan