- 9 Ekim 2020
- 5.703
- 7.646
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
bana bak baci 3tane iğnw yedim ilaçlar felan psikopata da bağladım dalarım sanaYa ben sana iltifat ettim diyorum profiline bak diyorum sen bana orada nerede liste hazırlanacak diyorsun liste için dememiştim ki ne ben sana
yok öle birşey çıkaın aklından kovala gitsinbana 2 embriyo transfer etmiyor doktor prosedür gereği, bende cok istedim 2 olsun .
kafamda deli sorular dondurulmuş embriyo çözüldüğünde canlı kalmama durumu çık aklımdan :/
yok öle birşey çıkaın aklından kovala gitsin
Bende çarşamba transfer vr dondurulmuş ama ben 1adt tercihindeym sn kararım değişmesseTeşekkür ederim moral desteğin için . sizin süreç hangi aşamada .
bende iki olsun istedim ama 2. denememiz ve yaş 35 altı olunca yapmıyor tedavi gördüğüm merkez . tek olsun bizim olsun ozamanBende çarşamba transfer vr dondurulmuş ama ben 1adt tercihindeym sn kararım değişmesse
tencere g... gara seninki bnden karaya dondü bizde ilac kullaniyozz amma horminler davan yaptiii nolcek halimiz böyle gel sarışakbana bak baci 3tane iğnw yedim ilaçlar felan psikopata da bağladım dalarım sanaalgılarım yerlerde şuan
aynen öle 1minnoş da yeter bizebende iki olsun istedim ama 2. denememiz ve yaş 35 altı olunca yapmıyor tedavi gördüğüm merkez . tek olsun bizim olsun ozaman
benim gecen seneki oyle olmustu 1 embryo transfer edildi icerde bolunmustu tek yumurta ikizlerim olacakti simdi 7. aylarina gireceklerdiaynen öle 1minnoş da yeter bizeikiz gebelk zaten hem riskli hem zor yine olacagı varsa rahimde bölünüpte olabiliyor hayrlı sağlıklı olanlarda gerisi mühim değil
Aayyy evet sarılalımmtencere g... gara seninki bnden karaya dondü bizde ilac kullaniyozz amma horminler davan yaptiii nolcek halimiz böyle gel sarışak
üzülmek yok noooonun kısmeti okdrmış.bak geçen seneki topiklerdeki hatınlar bebek seviyo artık bizde sevecezbenim gecen seneki oyle olmustu 1 embryo transfer edildi icerde bolunmustu tek yumurta ikizlerim olacakti simdi 7. aylarina gireceklerdi
niyem kii kizzAayyy evet sarılalımmzaten evde hep yalnızım
bi ara cok kafayi takmistim hihüzülmek yok noooonun kısmeti okdrmış.bak geçen seneki topiklerdeki hatınlar bebek seviyo artık bizde sevecez
Koca işte hep ailem ankarada ben istblda eşim izmirli ben ankaralıyım istblda yasıoz sokaga cıkmak yasak kimseyide göremiyom ev hapsinde yaşıom sanki dötüm acımasa açacam oynak bişeler ay oturmayamı geldik die deliliğe vurcam da olmuyoniyem kii kizz
Koca işte hep ailem ankarada ben istblda eşim izmirli ben ankaralıyım istblda yasıoz sokaga cıkmak yasak kimseyide göremiyom ev hapsinde yaşıom sanki dötüm acımasa açacam oynak bişeler ay oturmayamı geldik die deliliğe vurcam da olmuyo
Yaşlanmayım yasen yaslanmazsin vallaaa
Yaşlanmayım yaacılarımla eğlenmeye bayılıyorummm
rabbim gönlune ferahlik kucaginada saglikli sihhtli hayrli evlat nasip eylesin insallahBu arada isyerim iflas etti evdeyim su an.Kendimi cok yalniz ise yaramaz gibi goruyorim.Butun gun evde tekim aksama kadar cok sıkılıyorum.Hic arkadasim kimsem yok burda.En azindan evlâdım olsaydi diyorum.Insallah nasip olur isteyen ve anneligi hakeden herkese.
kıamam sana ya.üzülme benmde tüplerim yok.transfer beklıyrm.kendini işe yaramazda görme bende işimi bıraktım evdeyim kendını o psikolojiye sokma.bak negzl donmuşlarında var elbet olur.ama böle bunalıma girmeBu arada isyerim iflas etti evdeyim su an.Kendimi cok yalniz ise yaramaz gibi goruyorim.Butun gun evde tekim aksama kadar cok sıkılıyorum.Hic arkadasim kimsem yok burda.En azindan evlâdım olsaydi diyorum.Insallah nasip olur isteyen ve anneligi hakeden herkese.