Aralık - Ocak Transfer olacaklar

bende iki olsun istedim ama 2. denememiz ve yaş 35 altı olunca yapmıyor tedavi gördüğüm merkez . tek olsun bizim olsun ozaman
aynen öle 1minnoş da yeter bize ikiz gebelk zaten hem riskli hem zor yine olacagı varsa rahimde bölünüpte olabiliyor hayrlı sağlıklı olanlarda gerisi mühim değil

aynen öle 1minnoş da yeter bize ikiz gebelk zaten hem riskli hem zor yine olacagı varsa rahimde bölünüpte olabiliyor hayrlı sağlıklı olanlarda gerisi mühim değil
benim gecen seneki oyle olmustu 1 embryo transfer edildi icerde bolunmustu tek yumurta ikizlerim olacakti simdi 7. aylarina gireceklerdi

sen yaslanmazsin vallaaa

Merhaba herkese.Benimde 2 adet donmus embriyom var.yasim 40Tuplerim yok.Cikolata kistlerim varAman yazarken bunaldim valla.Bu arada 3 tanede unv.hastensinse donmus embriyom var.1 basarisiz denemem var.Kistlerimden dolayi lucrin depot vuruldum.Obur aya transfer dusunuyo doktorum.once ozelde olan 2 embriyomu transfer edicem.offf allahim insallah en kisa zmaanda kavusuruz yavrularimiza

rabbim gönlune ferahlik kucaginada saglikli sihhtli hayrli evlat nasip eylesin insallah

kıamam sana ya.üzülme benmde tüplerim yok.transfer beklıyrm.kendini işe yaramazda görme bende işimi bıraktım evdeyim kendını o psikolojiye sokma.bak negzl donmuşlarında var elbet olur.ama böle bunalıma girme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…