- 9 Ekim 2020
- 5.745
- 7.689
- 148
- Konu Sahibi PlutonMerkez
Aaa 4aydr beklıom ama daha tohuma kaçççam yetmez mi sende başlıon 2-3gün kaldı işte gelio misafirinNapiyim erteleseydin transferini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa 4aydr beklıom ama daha tohuma kaçççam yetmez mi sende başlıon 2-3gün kaldı işte gelio misafirinNapiyim erteleseydin transferini
Aradığınız babayiğite şuanda ulaşılamıyoryaaaa bilen bir babayiğit varsa sölesin banada yapayım
kimseye inanma bebeğim biri profilimi çalıp yazmış ayguldiyebiri Rabbimnasip6103 bu iki arkadaştan şüpheleniyom onlar yazmış olabilirYeni yeni görüyorum iftiraymış
Hmm bekle geliyo ☹ zırnık kadar belirtim yok. Hatta 2 gündür yumurtlama belirtisi var. Bidaha mı yumurtluyorum ne bu gidişle transfer olamadan hamile kalıcam galibaAaa 4aydr beklıom ama daha tohuma kaçççam yetmez mi sende başlıon 2-3gün kaldı işte gelio misafirin
Inandım hadikimseye inanma bebeğim biri profilimi çalıp yazmış ayguldiyebiri Rabbimnasip6103 bu iki arkadaştan şüpheleniyom onlar yazmış olabilir
Yaa keşkede öle olsa hepimiz şok ben cabk gelsn die 3gün aspirin attım işe yaradı amaama birdahada yumurtlayabilirsn ben 2.ye öle hamile kalmıştım vay anasınıHmm bekle geliyo ☹ zırnık kadar belirtim yok. Hatta 2 gündür yumurtlama belirtisi var. Bidaha mı yumurtluyorum ne bu gidişle transfer olamadan hamile kalıcam galiba
Bittiyse olursun bir iyi gün içinde bekleteceğini sanmıyorumKız cyclo bitti işte regl bekliyorum, haftaya gelir heralde bekletmeden reglden sonra kist falan yoksa gün verecek inşallah
Canımsın topik şans getirsin inşallah güzel haberlerinizi alırız ablaAhsen555 nerde benim küçüğüm, taze annecik
Ay hadi inşallah, son bekleyişimiz olsunBittiyse olursun bir iyi gün içinde bekleteceğini sanmıyorum
Pazartesi de benMerhaba kızlar grup hayırlı güzel haberlerle dolup taşsın inşallah , haftaya transfer olacak olan varmı aranızda , ben bu salı dondurulmuş embriyo transferi olacağım.
Kan sulandırıcı da içiyim bari napimYaa keşkede öle olsa hepimiz şok ben cabk gelsn die 3gün aspirin attım işe yaradı amaama birdahada yumurtlayabilirsn ben 2.ye öle hamile kalmıştım vay anasını
merhaba ayy hayırlı olsun güzel haberlerinizi duyarız inşallah :) , hangi merkezde tedavi görüyorsunuz , benim dondurulmuş embriyom vardı tek 5. gün o transfer olacak sizinPazartesi de ben
cumada benMerhaba kızlar grup hayırlı güzel haberlerle dolup taşsın inşallah , haftaya transfer olacak olan varmı aranızda , ben bu salı dondurulmuş embriyo transferi olacağım.
Amin kuşum inşaallah. Ben nereye sen orayaCanımsın topik şans getirsin inşallah güzel haberlerinizi alırız abla
hangi merkez sizin , ben altunizade bahçeci umutcumada ben
İç iç işe yarıyor hem ağrısız hemde çabk oluyor.tadını çıkar cnm haftaya döt ağrısı sırası sanada gelecekKan sulandırıcı da içiyim bari napim
hangi merkez sizin , ben altunizade bahçeci umut
Ya ben sana iltifat ettim diyorum profiline bak diyorum sen bana orada nerede liste hazırlanacak diyorsun liste için dememiştim ki ne ben sanaİç iç işe yarıyor hem ağrısız hemde çabk oluyor.tadını çıkar cnm haftaya döt ağrısı sırası sanada gelecek
bana 2 embriyo transfer etmiyor doktor prosedür gereği, bende cok istedim 2 olsun .acibadem 5. gun embryisu dondurulmus 2 tane transfer olcak insallah