- 9 Ekim 2020
- 5.740
- 7.686
- 148
- Konu Sahibi PlutonMerkez
Aaa 4aydr beklıom ama daha tohuma kaçççam yetmez miNapiyim erteleseydin transferini![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa 4aydr beklıom ama daha tohuma kaçççam yetmez miNapiyim erteleseydin transferini![]()
Aradığınız babayiğite şuanda ulaşılamıyoryaaaa bilen bir babayiğit varsa sölesin banada yapayım![]()
kimseye inanma bebeğim biri profilimi çalıp yazmışYeni yeni görüyorum iftiraymış![]()
Hmm bekle geliyo ☹ zırnık kadar belirtim yok. Hatta 2 gündür yumurtlama belirtisi var. Bidaha mı yumurtluyorum neAaa 4aydr beklıom ama daha tohuma kaçççam yetmez misende başlıon 2-3gün kaldı işte gelio misafirin
![]()
Inandım hadikimseye inanma bebeğim biri profilimi çalıp yazmışayguldiyebiri
Rabbimnasip6103 bu iki arkadaştan şüpheleniyom onlar yazmış olabilir
![]()
Yaa keşkede öle olsa hepimiz şokHmm bekle geliyo ☹ zırnık kadar belirtim yok. Hatta 2 gündür yumurtlama belirtisi var. Bidaha mı yumurtluyorum nebu gidişle transfer olamadan hamile kalıcam galiba
![]()
Bittiyse olursun bir iyi gün içinde bekleteceğini sanmıyorumKız cyclo bitti işte regl bekliyorum, haftaya gelir heralde bekletmedenreglden sonra kist falan yoksa gün verecek inşallah
Canımsın
Ay hadi inşallah, son bekleyişimiz olsunBittiyse olursun bir iyi gün içinde bekleteceğini sanmıyorum![]()
Pazartesi de benMerhaba kızlar grup hayırlı güzel haberlerle dolup taşsın inşallah , haftaya transfer olacak olan varmı aranızda , ben bu salı dondurulmuş embriyo transferi olacağım.
Kan sulandırıcı da içiyim bari napimYaa keşkede öle olsa hepimiz şokben cabk gelsn die 3gün aspirin attım işe yaradı ama
ama birdahada yumurtlayabilirsn ben 2.ye öle hamile kalmıştım vay anasını
![]()
merhaba ayy hayırlı olsun güzel haberlerinizi duyarız inşallah :) , hangi merkezde tedavi görüyorsunuz , benim dondurulmuş embriyom vardı tek 5. gün o transfer olacak sizinPazartesi de ben![]()
cumada benMerhaba kızlar grup hayırlı güzel haberlerle dolup taşsın inşallah , haftaya transfer olacak olan varmı aranızda , ben bu salı dondurulmuş embriyo transferi olacağım.
Amin kuşum inşaallah. Ben nereye sen orayaCanımsıntopik şans getirsin inşallah güzel haberlerinizi alırız abla
hangi merkez sizin , ben altunizade bahçeci umutcumada ben![]()
İç iç işe yarıyor hem ağrısız hemde çabk oluyor.tadını çıkar cnm haftaya döt ağrısı sırası sanada gelecekKan sulandırıcı da içiyim bari napim![]()
hangi merkez sizin , ben altunizade bahçeci umut
Ya ben sana iltifat ettim diyorum profiline bak diyorum sen bana orada nerede liste hazırlanacak diyorsun liste için dememiştim ki ne ben sanaİç iç işe yarıyor hem ağrısız hemde çabk oluyor.tadını çıkar cnm haftaya döt ağrısı sırası sanada gelecek![]()
bana 2 embriyo transfer etmiyor doktor prosedür gereği, bende cok istedim 2 olsun .acibadem 5. gun embryisu dondurulmus 2 tane transfer olcak insallah