- 16 Ekim 2020
- 1.251
- 1.395
- 35
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #2.321
Allah kolaylık versin.evet gittim canım . bir tane kaldı orda . 2 kere üst üste transfer olup negatifle sonuçlanması beni bayağı üzdü. bir iki ay dinlenicem bu arada da az da olsa borçları hafifletirim
Haklisin canim uzer tabiki inslalah 3.gerek kalmadan RABBIM mucizeni verir.. aynen bir iki ay vucudunu toparla inslalah maddi olarak gercekten cok zorluklardan geciyoruz dualarim seninleevet gittim canım . bir tane kaldı orda . 2 kere üst üste transfer olup negatifle sonuçlanması beni bayağı üzdü. bir iki ay dinlenicem bu arada da az da olsa borçları hafifletirim
amin inş.canım çok sagol . ALLAH hepimize kolaylıklar versin (amin )Haklisin canim uzer tabiki inslalah 3.gerek kalmadan RABBIM mucizeni verir.. aynen bir iki ay vucudunu toparla inslalah maddi olarak gercekten cok zorluklardan geciyoruz dualarim seninle
Merhaba bende pazartesi yada salı trabsfer olacagım bugün yumurtam toplandı .ama prolutex canımı çok yaktı ve dah bir sürü ilaç estrofem günde 4 tane corasprin ,prednol,birde iki gün azitroPazartesi transfer oldum canım
İdrar test yaparsan çıkar canımKizlar 3.gun çift embriyo transferim oldu dondurulmus bugün transfer günü hariç 9.gunum şimdiye kadar bacak ağrılarım dışında birşey olmadı ama bugün sabahtan beri kasıklarımda sağlı sollu batmalar var belim ağrıyor,fitilden dolayı koyduğum günlük pette az önce kahverengi sulu akıntı gördüm. Ama şuan aynı adet olmuşum gibi ağrılarım var bu yerleşme mıdır?9. Gün biraz geç değil mi?biraz korktum açıkçası..
Yani açıkçası ilk kez başıma geldiği için sanırım biraz endişelendim.baya olmamış ta adet olmuşum gibi hissettim.ama bu yerleşme ise daha testte çıkmaması gerekmez mi bugün yerlestiyse ancak birkaç günde çıkmaz mı testte? Çok cahilim bu konuda kusura bakma lütfenİdrar test yaparsan çıkar canım
est. canım ne cahilliği. testte bebek varsa çıkar .Yani açıkçası ilk kez başıma geldiği için sanırım biraz endişelendim.baya olmamış ta adet olmuşum gibi hissettim.ama bu yerleşme ise daha testte çıkmaması gerekmez mi bugün yerlestiyse ancak birkaç günde çıkmaz mı testte? Çok cahilim bu konuda kusura bakma lütfen
Teşekkür ederim yarın sabah ilk idrarla deneyeceğim bakalımest. canım ne cahilliği. testte bebek varsa çıkar .
ne demek canım rica ederim. . hakkında hayırlısı olsunTeşekkür ederim yarın sabah ilk idrarla deneyeceğim bakalım
Amin hepimizin tez zamandane demek canım rica ederim. . hakkında hayırlısı olsun
Benim tam 9.gununde 5.gun embriyosu lekelenmem olmustu pembe kahve arasi minicik bi lekeydi idrar yapsan cikar sankiKizlar 3.gun çift embriyo transferim oldu dondurulmus bugün transfer günü hariç 9.gunum şimdiye kadar bacak ağrılarım dışında birşey olmadı ama bugün sabahtan beri kasıklarımda sağlı sollu batmalar var belim ağrıyor,fitilden dolayı koyduğum günlük pette az önce kahverengi sulu akıntı gördüm. Ama şuan aynı adet olmuşum gibi ağrılarım var bu yerleşme mıdır?9. Gün biraz geç değil mi?biraz korktum açıkçası..
Hayirli olsun canim transferin hayirli sonuclar gelsin inshaAllahKızlar merhaba çıktım hastaneden 3.gün embriyosu taze transfer oldum artık bekliycez doktor kaliteli çok iyi dedi hayırlısı artık
Benim de kasıklarımdaki batma azaldı çok az sulu açık kahve bir lekelenme gördüm şuan devamı yok.yarin sabah yapacagim bakalim inşallah öyledirBenim tam 9.gununde 5.gun embriyosu lekelenmem olmustu pembe kahve arasi minicik bi lekeydi idrar yapsan cikar sanki
İnşallah canım hepimiz güzellikler görelimHayirli olsun canim transferin hayirli sonuclar gelsin inshaAllah
Hayırlısı olsun Rabbim size bağışlasın inşallah keyif yapmaya gayret edin bu günlerdeKızlar merhaba çıktım hastaneden 3.gün embriyosu taze transfer oldum artık bekliycez doktor kaliteli çok iyi dedi hayırlısı artık
Tosbişe yazmistim ben bunu. Yanlış oldu galibaYumurta toplamadansonra ki ilaclarimi soruonuz
Kasaba mı gidiyosun tüp bebek yaptırmayaBana da vermedi ne aspirin ne kan sulandırıcı, test de yapmadı, sadece prefesteron fitil ve folik asit kullandım, ama kendim başladım bu sefer coraspirin alıyorım her gün. Madem 1 ay daha beklicez histereskopi yapın bana dedim, gerek yok dedi gönderdi beni