- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #2.301
Kız o çok para video izle atma yazık kutuda 7 tane var bitio hmn Bnde kendim hazırlama da zorlandım bi iki ama alıştım onun da var resmi biriktiriom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız o çok para video izle atma yazık kutuda 7 tane var bitio hmn Bnde kendim hazırlama da zorlandım bi iki ama alıştım onun da var resmi biriktiriom
Sorma ya içime oturdu ama o içi havalıyken de yapılmıyor ya. Havayı almak için ilacın %20 si elime akıp durdu kaçtır iğne yapıyorum ama ilkkez bu ilaçta böyle oldu. Şırınga da mı sorum var dedim değiştirdim yine aynısı oldu çözemedimKız o çok para video izle atma yazık kutuda 7 tane var bitio hmn
Degil bu prolutex degil canim o kan sulandirici bizimki bu ilacta degil siringanda sıkıntı vardir siringani degistir 2ml lik siringa al buyuk olmasin birde ters tutup cekiyorsun demi biras cek cikar havasini al tekrar cekBu prolutex mi canım ?bendeki böyle değil normal ufak şişede. Ama ya benim ilaçta acayip hava oluyor temizleyemedşm bi türlü 2 kutuyu atmak zorunda kaldım yazık ya
Ikiz e benziyo degerin mashaAllah devami gelsin inshaAllah canimEvet canım birinden 1 ı tutsun fıye 2 tane transfer oldum ben
Neler öğrenicez daha bakalım Rabbim hedefimize bi şekilde ulasalimdaSorma ya içime oturdu ama o içi havalıyken de yapılmıyor ya. Havayı almak için ilacın %20 si elime akıp durdu kaçtır iğne yapıyorum ama ilkkez bu ilaçta böyle oldu. Şırınga da mı sorum var dedim değiştirdim yine aynısı oldu çözemedim
1 hafta canim test yaptım bir umut ama herzaman ki gibi negatif bende belirti de yok garip olan bekliyoruz bakalimBenim de 3 gün geçti ama alametler başladı bugün yarın olur zannımca. Senin kaç gün geçti deryacım
Halamin gizi bekliyoz seni kendini yipratma emi toparlan gel olacak inshaAllah pes etmek yok kalbimiz seninle dualardasin canimkızlar günaydın .transferim iptal edildi .iyi dileklerinz için çok tşk ediyorum.biraz keyfim kaçtı halince okdr iğne ilaç ve sonuca.bir iki gün kendimi ve eşimi toparlayım gelcem ;(ama suan iyi olduğumu söyleyememtransfer olanlara ve olacaklara Allah yardım etsin seviliyrsnz
Bu prolutex mi canım ?bendeki böyle değil normal ufak şişede. Ama ya benim ilaçta acayip hava oluyor temizleyemedşm bi türlü 2 kutuyu atmak zorunda kaldım yazık ya
İnşallah canım yarın işe gittiğimde bakarım yine artmış mı diye valla iyi ki laborantım canıö sıkıldımı bakıyorumIkiz e benziyo degerin mashaAllah devami gelsin inshaAllah canim
Allah razı olsun canım Rabbim kabul etsin dualarımızıHe tamam canim insallah guzel hayilri haberlerini bekliyourz her namazimmda burdaki herkes ismen olmasada hep aklimdasiniz dualarimdasiniz Rabbim en hayirli en kisa zamanda feraha kavustursun inslalah
bir şeylerin eksik olduğunu hissediyordum zaten . üstün körü bakıp gönderiyorlardı. 2. negatifi gördüğümde bir Allahın kuluna ulaşamadım hastanede negatifi aldığımın 4.gün akşamı 7 de ısrar kıyamet doktorla görüştüm o da telefon da yüz yüze bile değil . ne bir test yapalım ne başka bir şeyler deneyelim hiçbirşey yok. al iğneyi ver parayı hop olmadı sil baştan aynı yöntemlerOnlem amacli ya igne ne corasprin veriyorlar cunku kan akisi bebek sagligi icin onemli en azindan corasprin verebilirdi bemde sasirdim her doktor farkli ama genelde kan sulandirici veriyorlar
Hangi hastane orasi gerekten ilgisizlermis o kadar emek veriyo insanalr maddi manevi hicmi dusunmuyorlar hastane degil ticarethane sankibir şeylerin eksik olduğunu hissediyordum zaten . üstün körü bakıp gönderiyorlardı. 2. negatifi gördüğümde bir Allahın kuluna ulaşamadım hastanede negatifi aldığımın 4.gün akşamı 7 de ısrar kıyamet doktorla görüştüm o da telefon da yüz yüze bile değil . ne bir test yapalım ne başka bir şeyler deneyelim hiçbirşey yok. al iğneyi ver parayı hop olmadı sil baştan aynı yöntemler
Ooh miss valla ne guzelmis buİnşallah canım yarın işe gittiğimde bakarım yine artmış mı diye valla iyi ki laborantım canıö sıkıldımı bakıyorum
Aynen canım geri verince kabarıyor hava yapıyor diye vermek istemedim ama artık yavaş yavaş öyle yapcamevet ufak şişe içinde kutusu bir tarafı beyaz bir tarafı pembe . şişe içinde bayağı hava oluyor . ilacı çekerken biraz seri davranırsan hepsini çekebiliyorsun . bende zorlandım bazen yapamıyordum büyük uçlu iğneden enjektöre çekerken eğer tam beceremezsem şişeye geri veriyordum tekrar çekiyordum böyle böyle yapıyordum. bazen hemen oluyordu. ama atma çok pahalı gerçekten videoyla zor bence yine de sen bilirsin benim tavsiyem eczacıya veya bu işi az da olsa becerebilen birinin yanında deneme yap
bir de göbeğine batırdıktan sonra yavaş yavaş ver deri altına hızlı verince çok yakıyor
koç üniversite hastanesi topkapı da . testler para tuzağıymış hiç birine gerek yokmuş nasıl olsa 43 yaşına kadar zamanım varmış şu covid bir bitsinmiş. haziranda gel falan dedi. içimden sen doktor musun acaba dedim ve birtakım şeyler daha dedim ama burda yazamıyom :))::)Hangi hastane orasi gerekten ilgisizlermis o kadar emek veriyo insanalr maddi manevi hicmi dusunmuyorlar hastane degil ticarethane sanki
Aboo aman bırak canım ya resmen saman ve para kaybıkoç üniversite hastanesi topkapı da . testler para tuzağıymış hiç birine gerek yokmuş nasıl olsa 43 yaşına kadar zamanım varmış şu covid bir bitsinmiş. haziranda gel falan dedi. içimden sen doktor musun acaba dedim ve birtakım şeyler daha dedim ama burda yazamıyom :))::)
Uyuz oluyorum boyle empati yoksunu insanlara baska yere git canim imkanin varsa degistir merkezini varmi dondurulmus peki embriyokoç üniversite hastanesi topkapı da . testler para tuzağıymış hiç birine gerek yokmuş nasıl olsa 43 yaşına kadar zamanım varmış şu covid bir bitsinmiş. haziranda gel falan dedi. içimden sen doktor musun acaba dedim ve birtakım şeyler daha dedim ama burda yazamıyom :))::)
bebelerime üzülüyorum . belki de verilmeyen ilaçlar ya da yapılmayan testler yüzünden tutunamadılar. bunu söyleyen profesör bir deAboo aman bırak canım ya resmen saman ve para kaybı
evet gittim canım . bir tane kaldı orda . 2 kere üst üste transfer olup negatifle sonuçlanması beni bayağı üzdü. bir iki ay dinlenicem bu arada da az da olsa borçları hafifletirimUyuz oluyorum boyle empati yoksunu insanlara baska yere git canim imkanin varsa degistir merkezini varmi dondurulmus peki embriyo