- 29 Kasım 2020
- 539
- 316
- 42
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #2.201
Allah razi olsun tum isteyenlerle beraber inşallah rabbim bu yolda mücadele eden herkese kendi katından bir varis göndersin amiinHayirlisiyla guzelce tutunsunlar annesine inslalah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razi olsun tum isteyenlerle beraber inşallah rabbim bu yolda mücadele eden herkese kendi katından bir varis göndersin amiinHayirlisiyla guzelce tutunsunlar annesine inslalah
Ben en son gittiğimde 12. Haftaya kadar ilaçlara devam demişti.canımm ben de yarın kontrole gidicem .
bugün dayanamadım burger yedim inş zararlı gelmez.
yarın bende 4+6 dayım . ben de doktora direkt alttan bakalım öyle daha net gözükür dicem :)
coraspin bndd her gün atmaktan bıktım .
bakalım benim doktorum ne dicek
kalp atışından sonra genelde esterofemi kesiyorlar miş sana da öyle oldu mu?
Hmm açıklama yapmadılar yani. Benim de donmuşlar var da araştırma amaçlı soruyorumDoktorun dediğine göre 1.kalite cok kaliteli dedi hatta paramiz yok dondurmaya dedik yazik olur bu embriyolar cope atilirsa cok üzülürsün dedi
Çay içerken açılır o. Sıcak iyi gelirBu akşam belim kitlendifıtık var bende ama 4 yıldır hiç birşey olmuyordu. İnşallah çabuk geçer şöyle keyifli bir çay içecektim kursağımda kalırsa çok üzülürüm ama
Yok açıklamadı ana çok kaliteli dediHmm açıklama yapmadılar yani. Benim de donmuşlar var da araştırma amaçlı soruyorum
Sağlıklı bir şekilde tutunsunlar inşaallahYok açıklamadı ana çok kaliteli dedi
Ayakta içerim artık napimÇay içerken açılır o. Sıcak iyi gelir
Geç oldu içiyorsan iç artıkAyakta içerim artık napim
Her geçen gün zulüm zaten cuma kontrolde doktorum izin verirse. Rüya gördüm zaten doktor haftaya diyor, kabus gibiydiGeç oldu içiyorsan iç artık
Valla ben kürtajdan sonra kanamam kesilince kafama göre takıldım. Dr'u beklemedim. Ya çay içmek serbest demeyi unutsa, ben asla soramazdım da zatenHer geçen gün zulüm zaten cuma kontrolde doktorum izin verirse. Rüya gördüm zaten doktor haftaya diyor, kabus gibiydi
Evet kanamam bitince dedi. O da bir hafta sürermiş. Şaka bir yana cuma enine boyuna tekrar oluşumla ilgili konuşacağız. Bu kan pıhtılaşmasını burada duydum. Bana bakılmadı sanki hiç bahsi geçmemişti. Rahim kalınlığını da bilmiyordum.Valla ben kürtajdan sonra kanamam kesilince kafama göre takıldım. Dr'u beklemedim. Ya çay içmek serbest demeyi unutsa, ben asla soramazdım da zaten
demliğin dibini göreydim keşke herif benden cok üzüldü onu toparlamkla geçti gecemPlutonMerkez demliğin dibini gördü galiba
Kan sulandırıcı vermemiş miydi?Evet kanamam bitince dedi. O da bir hafta sürermiş. Şaka bir yana cuma enine boyuna tekrar oluşumla ilgili konuşacağız. Bu kan pıhtılaşmasını burada duydum. Bana bakılmadı sanki hiç bahsi geçmemişti. Rahim kalınlığını da bilmiyordum.
Ooo yeni bitti işim diyorsun yani bizim ki de adet sorup duruyor. Olcak mısın? Yarın olur musun? Hissediyor musun???? Az kaldı oynatıcamdemliğin dibini göreydim keşke herif benden cok üzüldü onu toparlamkla geçti gecem
Hmm tuhafima gitti ikisini de verince fazla ostrojen olmuyormu... kalinlastiriyor onu biliyorum bi bildigi vardir dr un herhaldeKalınlaşsın diye beybi. Östrojen kalınlaştırıyor rahmi
Ince cıkmış transferini ertelemiş dr. Az gelmiş ilaç zaar.Hmm tuhafima gitti ikisini de verince fazla ostrojen olmuyormu... kalinlastiriyor onu biliyorum bi bildigi vardir dr un herhalde
Kofican oldu olmayada nebilim adet sancisi var son 2 gundur gerildim iyice su cuma bi geleydi.. arastirmalar yumurta topla pgt transfer su bu neler cekiyoruz boyle Allah hepimize sabir ve kolaylik versin senin adet de gelemedi biturlu dua ediyom oyle valla reis yetis bize gayriOlmuş ya daha ne olucak kızarım böyle konuşursan
Hayır. Progestan fitil estrofem ve folik sadece bunları kullandım.Kan sulandırıcı vermemiş miydi?