Aralık - Ocak Transfer olacaklar

canımm ben de yarın kontrole gidicem .
bugün dayanamadım burger yedim inş zararlı gelmez.
yarın bende 4+6 dayım . ben de doktora direkt alttan bakalım öyle daha net gözükür dicem :)
coraspin bndd her gün atmaktan bıktım .
bakalım benim doktorum ne dicek
kalp atışından sonra genelde esterofemi kesiyorlar miş sana da öyle oldu mu?
Ben en son gittiğimde 12. Haftaya kadar ilaçlara devam demişti.

Her geçen gün zulüm zaten🤣🤣 cuma kontrolde doktorum izin verirse. Rüya gördüm zaten doktor haftaya diyor, kabus gibiydi🥳
Valla ben kürtajdan sonra kanamam kesilince kafama göre takıldım. Dr'u beklemedim. Ya çay içmek serbest demeyi unutsa, ben asla soramazdım da zaten 😁

Valla ben kürtajdan sonra kanamam kesilince kafama göre takıldım. Dr'u beklemedim. Ya çay içmek serbest demeyi unutsa, ben asla soramazdım da zaten 😁
Evet kanamam bitince dedi. O da bir hafta sürermiş. Şaka bir yana cuma enine boyuna tekrar oluşumla ilgili konuşacağız. Bu kan pıhtılaşmasını burada duydum. Bana bakılmadı sanki hiç bahsi geçmemişti. Rahim kalınlığını da bilmiyordum.

Evet kanamam bitince dedi. O da bir hafta sürermiş. Şaka bir yana cuma enine boyuna tekrar oluşumla ilgili konuşacağız. Bu kan pıhtılaşmasını burada duydum. Bana bakılmadı sanki hiç bahsi geçmemişti. Rahim kalınlığını da bilmiyordum.
Kan sulandırıcı vermemiş miydi?

Olmuş ya daha ne olucak 😑 kızarım böyle konuşursan :KK20:
Kofican oldu olmayada nebilim adet sancisi var son 2 gundur gerildim iyice su cuma bi geleydi.. 🥺 arastirmalar yumurta topla pgt transfer su bu neler cekiyoruz boyle Allah hepimize sabir ve kolaylik versin senin adet de gelemedi biturlu dua ediyom oyle valla 😳 reis yetis bize gayri

X